bayanlar aranızda kayıvalidesini ve kayınpederini seven anlaşabilen birileri varmı?

canım teşekkürler :)

Allah babacığına rahmet eylesin.gözü arkada kalmamış,ne güzel

Amin inşallah.. Allah razı olsun..
Keşke herkes iyi olsa böyle...
Seve seve gidilip gelinse...
Keşke...

Ben de varim :)

8,5 Yillik evliyim
bugune kadar elle tutulur bir sorunumuz olmadi hic.

Kendi annemden babamdan ayirtetmem onlar da beni kizlarindan ayirtetmez :)

bende k.v ve k.b mı çok severim.aramız çok iyidir.yaşlansalar evime getirip bakarım.görümcelerimde çok iyidir ve çok iyi anlaşırız.bence bu iki taraflı onlarda beni severler.ben 23 yıllık evliyim.kaydadeğer bir atışmamız olmamıştır.allah onlardan razı olsun eşim gibi bir insanı yetiştirmişler.

ben kayınvalidemi daha çok severim..
kb temizlik hastası, sinirli, asabi biri...
geçmişte de sorunlamız oldu kendisiyle..
benim gibi sabırlı bi insanı çileden çıkartabiliyosa,
bana uzak Alah'a yakın olsun diyebilirim ancak....

kayinvalidemi cok severim bende cok emegi vardir dahasi ogluna karsi daima beni tutmustur benden taraf olmustur kayin pederim ayri bir evde yasiyor arada onu da gorurum bir zarari olmadi bana hicbir zaman saygi sevgi cercevesinde gelisti hersey 10 yildir...gorumcelerimde cok iyidir allaha sukur tabii hersey dort dortluk olur mu olmaz evlere senlik bir buyuk eltim var cani sagolsun cok kiskanir ve bunu herkes bilir bende ses etmem cunku ortada hersey...ben daima sevgi saygi mesafe onemli diyorum

Ben de varim :)

8,5 Yillik evliyim
bugune kadar elle tutulur bir sorunumuz olmadi hic.

Kendi annemden babamdan ayirtetmem onlar da beni kizlarindan ayirtetmez :)

Kendi kızlarından nasıl ayırt ettiklerini gözüme soktukları için sadece saygı duyuyorum

ben de ben de severim ikisini de:):)
ama özellikle kayınpederimi,çok hoşsohbet akıllı bir insandır.aynı yerde çalışıyoruz zaten.tabii ayrı binalar farklı bölümlerdeyiz,gün içinde pek görmeyiz birbirimizi,ama yakın oturuyoruz ve her gün beraber i,şe gidip geliyoruz.beni de kendi kızından ayırmaz,çok sever..arasıra atışsak da ,samimiyetimizden ileri gelir,laf esirgemez pek:)
kayınvalidem de iyidir,bugüne kadar büyük sorunlarımız olmadı,severim onu da,en geç 2 güne bir konuşuruz,görüşürüz..en önemlisi evimize,ailemize ilişkimize saygılıdır,karışmaz...

kayınvalidemi severim o da beni sever sağolsun
fakat gel gör ki ilişkim sadece hal hatır sormaktan ibaret.
anlaşacağımı düşünmüyorum.
karakterlerimiz farklı.
başka şehirlerde olduğumuz için şuan sorun yok

Kayınvalidem uzun zaman önce vefat etmiş. Kayınpederimse kendi halinde iyi bir insandır. Yıllar önce maddi durumları çok çok iyiymiş mal mülk edinmişler ama eşi kansere yakalanınca bütün malını mülkünü onun için harcamış ama kayınvalidem bu hastalıktan kurtulamamış. 20 yıl önce ölünce kayınpederim evlilik düşünmemiş 8 çocuğunuda büyütüp evlendirip köşesine çekilmiş. Son çocuğunuda ben aldım işte Evine git yanına otur iki sohbet et ona yetiyor mutlu oluyor. Kayınpederimi de, görümcelerimi de, kayınlarımı da gerçekten çok seviyorum... Ama şu var ki kızlar eşimle aramız kötü olsa eşimin ailesi nasıl tepki gösterir bilemiyorum daha aramız onlarında haberdar olacağı kadar kötü olmadı. Aramızı düzeltemk için uğraşırlar diye düşünüyorum ama kardeşleri haksız bile olsa benim kardeşim oğlum haksız derler mi bilemiyorum... Valla benim annem ablam beni haksız bile görseler o an eşimin ailesine ve eşime yansıtmazlar. Eşimin aileside öyle yapabilir sonuçta kardeşleri...

VAR BENNNNN......
hiç tanışmadım kendileriyle ben eşimle tanışmadan çooook önce vefat etmişler...
allah rahmet eylesin...

sevgiliyken eşimle severdim ne zmaan evlendim yakında ev ttuttum ufak tefek laf sokmaları ve oğluna karşı fazla evhamlı olması yüzünden kendimi geri çektim. 3 aylık evliyim ilk başlarda sorun ediyordum bazı şeyleri mesela sürekli gelip gitmek istemesi, sürekli akıllar vermesi vs... hepsini kırmadan uygun dille geri çevirince o da benden kendini çekti, demekki kırmadan ne istediğimi belli etmişim diye düşünüyorum, şimdi de ufak tefek şeyler olduğunda görmemeye çalışıyorum hem kendi huzurum için eşimle tartışıyorum çünkü bıdı bıdı yapınca hemde insanın içinde kinle yaşaması çok zor kendini zarar

Ama ne zaman ki kendinizi sevdirmeye çalışmak için fazlaca samimi olursunuz

işte o zaman hayatınıza karışırlar ve aranız bozulur benden dost tavsiyesi

eşimin anneside babasıda iyi insanlar kayınvalidem arada içindeki kaynanayı! dışarı çıkarıyor ama çözülemeyecek sorunlar yaşamıyoruz yinede. kötülüklerini görmedim ama seviyormusun dersen inan bende ne hissettiğimi bilmiyorum. ne kadar zorlasamda kayınvalidem beni kızından ayırmadığını iddaa etsede olmuyor ne onun bu dediğine inanasım geliyor nede onu annemle bir tutabiliyorum.

ben nişanlıyım benim kayınpederim de kayınvalidem de çok iyidirler.Nişanlımla çok zor günler geçirmiştik,kavga,gürültü iş ayrılmaya kadar gelmişti ama ailesiyle hiç sorun olmamıştı.Görümcemde öyle mesela iyi davranırlar hiç laf sokmaları falan olmaz.Sağolsunlar.

Ben birbuçuk yıllık evliyim evliliğimde mutluyum çok şükür ama konu buraya gelince ben kendimi onların geliniymişim gibi hissetmiyorum sanki arada bir kayınvalide gelin ilişkisi yok
nasıl oluyor bu ya da bu bağ nasıl kurulacak bilmiyorm

Ben iyi geçiniyorum ama bunu deyince çevremde topa tutuyorlar beni

Kaynanam başta istemiyordu beni başka şehirden gelmiştim bilmiyordu oğluna hep kendi çevrelerinden kızları beğenmiş falan laf sokmalar falan hep oldu ben hiç yüz göz olmadım eşimi devreye soktum o cevap verdi hep eşimin bana ilgisiyle zaten o da çekti kendini azalttı ama herşeye karışırdı giyimime, tokama saçımı toplamama kadar sonra düzeldi ama bende saygımı hep korudum anne dedim hizmet ettim, her hafta gititk oturmaya zaten yüz göz olsam daha düzelemezdi zaten bir oğlu da yurtdışında gelecekti ama kaldı ordan bir kızla evlendi daha da düştü bana kıymetli oldum şimdi daha bir kızımm der başka birşey demez. Kayınpeder başından beri iyiydi zaten sağolsun kızı olsam ancak o kadar sever.

kusursuz değiller ama çok şükür eşimin ailesiyle ilgili bir sorunum yok.galiba uzak olusumuzdan ve eşimin ailesine cok fazla düşkün olmamasından kaynakalnıyor.ne kadar uzak o kadar yakın.

kayınvalidemide kayınpederimide kendi annem babam kadar çok seviyorum..onlarda beni kızlarından ayırmaz..4,5 yıl oluyo evleneli 1 günümüz kötü geçmedi..benim moralim bozuk olduğunda kayınvalidemde üzülür birlikte üzülür birlikte seviniriz herşeye..hatta kendi kızıyla paylaşamadığı biçok şeyi benimle paylaşır..hasta olurum kendi kızı gibi bakar iyileştirir beni..çok şanslıyım bu konuda allaha şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…