ya ben çok abartıyorum ya da herkeste var bu dert.samimi bi şekilde soruyorum arkadaşlar kusursuz bi eş ailesi var mı?3 aylık sözlüyüm ama kayınvalideminde kayınpederiminde bazı hareketleri bazı sözleri çok kızdırıyo beni...normal mi bu
Ne gibi sozler mesela? Saygi cercevesinden cikmiyolarsa normal.[/
Qşöyle anlatayım canım mesela kayınvalidem düşüncelidir,daha insanın üzerine titrer,hareketlidir,yerinde duramaz,hele eli boş hiç duramıyor.bu tarz bir insan bazı sözlerinden kırılgan bir yapısının olduğunu anlıyorum birde sürekli gelmek gitmek istiyor ben çalışıyorum yorgun oluyorum.evlenincede bu böyle olur diye çok korkuyorum.ne kadar sevsemde sürekli gelip gitmek emri vakiler hoşuma gitmiyor.bir de acceleci oluşunu,sakin olmayışını sevmiyorum.kayınpederimde tam tersi vurdumduymaz,sakin,kendi halinde biri ilk başlarda onu seviyordum ama farkettim ki o da çok paracı çıktı yani 1 2 liranın hesabını yapan cinsten ondan da hemen soğudum.ama kayınvalidem cömerttir vermeyi sever.yani her ikisininde beğenmediğim huyları olunca fazla görüşmek bile gelmiyor içimden haz etmiyorum nedense.belki önyargıdan.bunların dışında bu tarz laflar var işte.yanlış yapmaktan çok korkuyorum zaten sözlümlede bazen kararsızlığa düşüyorum ama anlayışlı idare et diyo he de geç diyo.
[şöyle anlatayım canım mesela kayınvalidem düşüncelidir,daha insanın üzerine titrer,hareketlidir,yerinde duramaz,hele eli boş hiç duramıyor.bu tarz bir insan bazı sözlerinden kırılgan bir yapısının olduğunu anlıyorum birde sürekli gelmek gitmek istiyor ben çalışıyorum yorgun oluyorum.evlenincede bu böyle olur diye çok korkuyorum.ne kadar sevsemde sürekli gelip gitmek emri vakiler hoşuma gitmiyor.bir de acceleci oluşunu,sakin olmayışını sevmiyorum.kayınpederimde tam tersi vurdumduymaz,sakin,kendi halinde biri ilk başlarda onu seviyordum ama farkettim ki o da çok paracı çıktı yani 1 2 liranın hesabını yapan cinsten ondan da hemen soğudum.ama kayınvalidem cömerttir vermeyi sever.yani her ikisininde beğenmediğim huyları olunca fazla görüşmek bile gelmiyor içimden haz etmiyorum nedense.belki önyargıdan.bunların dışında bu tarz laflar var işte.yanlış yapmaktan çok korkuyorum zaten sözlümlede bazen kararsızlığa düşüyorum ama anlayışlı idare et diyo he de geç diyo.
ya ben çok abartıyorum ya da herkeste var bu dert.samimi bi şekilde soruyorum arkadaşlar kusursuz bi eş ailesi var mı?3 aylık sözlüyüm ama kayınvalideminde kayınpederiminde bazı hareketleri bazı sözleri çok kızdırıyo beni...normal mi bu
ben anlaşıyorum. çokta severim onları. Hangisini daha çok seversin deseniz inanın ayırt etmem.
Ama ben onlarla haftada 1 kez görüşüyorum. Belkide aramızdaki sevgi, saygı bu yüzden var evlendiğimden beri.
Kötü insan değiller, aynı evde olsak veya hergün görüşsek eziyet edecek insanlarda değiller ama en ufak şeyler batabilir insana. Zaten aynı evde yaşama olayı başlı başına bir hata, evim ayrı olduğu için çok memnunum.
Tabiki hoşuma gitmeyen şeyler oluyor ama büyütülecek şeyler değil, çünkü hoşuma gitmeyen sözlerinden fazla gönlümü hoş tutan sözleri oluyor. Benimde oluyordur belki onlara karşı.
Bizi öyle rahatsız etmek istemezler hiç, ben devamlı gelin derim, kalın derim ama öyle gidipte rahatsızlık verelim diye düşünmezler. Geldiklerinde de elimden geldiğince iyi ağırlama çalışırım, hatta evleri 10 dk uzaktada olsa kalmaları hiç israr ederim.
Ama tabi her kaynana her kayınaba böyle değil. çok cadıları var biliyorum. Allah onları islah etsin. Size laf sokuyor ve üzüyorsa inanın kendi çocuklarını sevmiyorlar onlar. çocuğunu seven çoçuğunun eşinide sever, saygı duyar, çünkü bunu yapmazsa çocuğunun yuvasının huzurunu bozar.
çok uzakta olmalarını istemezdim, çok yakında da olmalarını istemezdim. şu an araba ile 10 dk ve haftada 1 kere görüşüyoruz haftasonları. Tam ideali de bu bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?