- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi Hayat343434x
-
Haklısın hadi onuda geçtim diyelim almadı olsun, 3 şirketi olan ne bileyim gayet iyi paralar kazanan biri araba dahi kiralayamaz mı ailesi için değil mi.. Garip gerçekten..Yahu bu adamın 3 tane şirketi var demiştin
Bi araba alacak parası olmazmı şirketleri olan adamın
Aynı fikirdeyim, duyarsızlık örneği....hiç hoş değil.. ''bence''
Mrb arkadaslar onceki konumu bilenler bilir..esim 1 yildir bizi babasini evine koyup kendisi istanbulda ev tutup yasiyordu maddi durumuda cok cok iyi olmasina ragmen...sizlerle konusmustuk bayrami bekliyorduk konusma icin bugun ogrendim ki bilet bulamamis bayramdada gelmiyormus
Konu sahibi Van’in bir ilcesinde yasiyor. Calismasina disari cikmasina izin verilmiyor.Bayram elden gidiyeahhh..
Mrb arkadaslar onceki konumu bilenler bilir..esim 1 yildir bizi babasini evine koyup kendisi istanbulda ev tutup yasiyordu maddi durumuda cok cok iyi olmasina ragmen...sizlerle konusmustuk bayrami bekliyorduk konusma icin bugun ogrendim ki bilet bulamamis bayramdada gelmiyormus
Konu sahibi Van’in bir ilcesinde yasiyor. Calismasina disari cikmasina izin verilmiyor.
Soz sahibi degil, lutfen daha yapici yorumlar yapalim..
Kendi haytimiza gore degil, konu sahibinin konumuna, durumuna ve cevresine gore yaparsak belki geyikten daha fazla yardimimiz dokunur.
İşte aralarında bu samimiyet yoktu büyük ihtimalle. yani konu sahibi bilet alıp gitme gibi bir lükse sahip değil eşinin yanında.Canım sende eşine sürpriz yap, sen bilet bulamadin ben geldim diye
iltica geliyaaaaaaaaaaaaaaaaaBayram elden gidiyeahhh..
İşte aralarında bu samimiyet yoktu büyük ihtimalle. yani konu sahibi bilet alıp gitme gibi bir lükse sahip değil eşinin yanında.
Benzer olay teyzemin başına geldi. Adam istanbulda, teyzem doğuda.. Kendine göre bi hayat kurmuştu.. Ondan sonra ne eşini kabullenebildi nede çocukları.. Ve tabi ki aldatıyordu..
Konu sahibi eşin %90 seni aldatıyor. bunu biliyorsun değil mi? Kabullendin mi, görmemezlikten mi geliyorsun, aldattığını netleştirirsen ne yapacaksın...
İyi de öyleyse ne dememizi bekliyor? Ya dizini kırıp oturacak eşi orda keyfini sürecek ya da dik durup herşeyi göze alıp boşanacak. Hala bayrama da gelmiyo diye konu açmanın ne mantığı var sizce?Konu sahibi Van’in bir ilcesinde yasiyor. Calismasina disari cikmasina izin verilmiyor.
Soz sahibi degil, lutfen daha yapici yorumlar yapalim..
Kendi haytimiza gore degil, konu sahibinin konumuna, durumuna ve cevresine gore yaparsak belki geyikten daha fazla yardimimiz dokunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?