Bayramdada gelmiyormuss

İnsan gelmek istedikten sonra bileti erken alır, uçak olmadı otobüs, otobüs olmadı tren, o olmadı aktarma... vs der, bir yolunu bulur gelir. Hiçbir şey bulamıyorsa araba kiralar gelir yav. Siz kalkıp gidin bence. İstanbul'da nasıl bir hayat yaşıyor, kimle yaşıyor, ne yapıyor haberiniz var mı? Durumu iyiyse neden yanında yaşamıyorsunuz? Böyle evlilik olmaz. Çocuklara da size de yazık.

Yahu bu adamın 3 tane şirketi var demiştin
Bi araba alacak parası olmazmı şirketleri olan adamın
Haklısın hadi onuda geçtim diyelim almadı olsun, 3 şirketi olan ne bileyim gayet iyi paralar kazanan biri araba dahi kiralayamaz mı ailesi için değil mi.. Garip gerçekten..

Babasının evinde kuzu kuzu ikinci kadın hayatı yasamak yerine artık bir şey yapmanız gerekiyor. Kendinize gelin lütfen.

Siz gidin istanbula olay çıkarın gerekiyorsa boşanın madem durumu var yersin çocuklarınla nafakasını çatır çatır. Aldatıyorsa tazminatını da alırsın.

Lütfen birşey yap bir kadın olarak benim kadınlık gururum eziliyor. Kendine bunu reva görme.

Kusura bakmayın ama bence boşuna konu açıyorsunuz.Çünkü değişen bişi olmıcak.Belli ki korkuyorsunuz ve sindiriliyorsunuz.Yaşadıgınız şehrinde buna katkısı var elbet.Ama taş olsa çatlardı şimdiye kadar.Ya bu adamı böyle kabulleneceksiniz yada bu diyardan gideceksiniz.Karar sizin..Umarım doğru tercihi yaparsınız

Şaka felan mısın, bu nasıl mide? Siz bu kafayla devam edin, adam hayatını yaşasın, kim istemez sizin gibi biriyle evli olmayı ohhh kebap valla!

yaa... ben seni hatırladım.
evine geç arkadaşım. dik dur evine geç. en azından az biraz huzurun olur. azıcık aşım ağrısız başım derler...

Bayram elden gidiyeahhh..
Konu sahibi Van’in bir ilcesinde yasiyor. Calismasina disari cikmasina izin verilmiyor.
Soz sahibi degil, lutfen daha yapici yorumlar yapalim..
Kendi haytimiza gore degil, konu sahibinin konumuna, durumuna ve cevresine gore yaparsak belki geyikten daha fazla yardimimiz dokunur.

Canım sende eşine sürpriz yap, sen bilet bulamadin ben geldim diye

Bu durumda kadin esir desenize. Polisten baska kim el atabilir o zaman?

Canım sende eşine sürpriz yap, sen bilet bulamadin ben geldim diye
İşte aralarında bu samimiyet yoktu büyük ihtimalle. yani konu sahibi bilet alıp gitme gibi bir lükse sahip değil eşinin yanında.
Benzer olay teyzemin başına geldi. Adam istanbulda, teyzem doğuda.. Kendine göre bi hayat kurmuştu.. Ondan sonra ne eşini kabullenebildi nede çocukları.. Ve tabi ki aldatıyordu..

Konu sahibi eşin %90 seni aldatıyor. bunu biliyorsun değil mi? Kabullendin mi, görmemezlikten mi geliyorsun, aldattığını netleştirirsen ne yapacaksın...

Sizin gitme imkanınız var mi ? Rest cekerek, gizlice ya da başka bir yolla ..

valla adam karsını mı sevgilisiyle aldatıyor yoksa sevgilisini mi karısıyla muallak bence.
ama konu sahibesinin aldatıldığı kesin.

İyi de öyleyse ne dememizi bekliyor? Ya dizini kırıp oturacak eşi orda keyfini sürecek ya da dik durup herşeyi göze alıp boşanacak. Hala bayrama da gelmiyo diye konu açmanın ne mantığı var sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…