Bayramdada gelmiyormuss

Bilet bulamamis olmasi cok ilginc belki arafe gunu bulamaz evet ama gelmek isteyen 1. Gunu gelir 2.gunu gelir maddi durumuda iyi diyorsunz ucakla gelir gelmek isteyen bir yolunu bulur illaki gelir yani

Orada başka bir ailesi olduğuna o kadar eminim ki.Eğer İstanbul’da tanıdığınız biri varsa araştırsın eşinizin neler karıştırdığını

Teyzenizin istanbulda oldugunu söylemiştiniz yerinizde olsam ona haber salardım İstanbul da hangi semtte oturduğunu biliyorsunuzdur herhalde

Ablam güzel ablam , ne diye kendine yazık ediyorsun görünen köy klavuz istemez . En somut kanıt eşin işte .

Bilet var ve yalan söylüyor belli işte . Kendince size yalan söylüyor küçücük aklıyla . Mesaj at ona deki bundan sonrada gelme ve bizi unut sadece çocuklarına babalık yap yeter benim için . Ne yaptığını öğrendim git onlarla geçir vaktini ordan bakılınca salak mı gözüküyorum .

Bayramı bekleme ablam hani gelip konuşacaktın ya bu mesajı at ,ortaya yem koy bak bakalım bilet nasıl bilet bulabiliyor . Git ailenin yanına bayram ziyareti adı altında vakit geçir .

Ablam zor oraları çok iyi bilirim . Orda şanslı olman için aklını kullanman lazım . Git boşa parasınıda ye . Hem senle vakit geçirmeyen insana ben koca demem .
Bu arada sonraki mesajlarına ve aramalarına bakma. Belliki hayatında birileri var .

senin eşinin istanbulda ayrı bir hayatı yoksa bende parkbyull değilim.

Eşiniz kendine başka bir hayat kurmuş ve bu hayatın içinde sizin olmanızı istemiyor, bir yıl gibi uzun bir süreçte eşinin yanına gelmeyi istememesi hayatında başka bir kadın olduğunu düşündürdü bana. Siz ne yapmak istediğinize karar verin. Ya kağıt üzerinde kalmış bu evliliği mevcut haliyle sürdüreceksiniz yada boşanıp kendinize yeni bir hayat kuracaksınız. Diğer konunuzda çocukları sizden almakla tehdit ettiğini yazmışsınız, bu tehditlere asla kanmayın. Ahlaksız bir yaşam sürme gibi olağanüstü durumlar yoksa siz istemediğiniz sürece çocuklarınızı sizden alamaz. Boş tehditler bunlar. Maddi durumu iyiymiş, nafaka tazminat talep edebilirsiniz. Hiçbir şey için geç değil, kendinizi güçsüz ve çaresiz hissetmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…