- 24 Mart 2019
- 135
- 293
- 23
- Konu Sahibi aylaogretmen
-
Anne babanız yok mu?Kızlat yine yalnız başıma evde oturuyorum. Kardeşlerim aileleriyle bayram tatiline gittiler. Ben ise sabahtan beri yatıyorum öyle. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Ne kötü bir şeymiş aile kuramamak. Yalnızlık çok kötü şeymiş gerçekten. Neden böyle oldu diyorum. Düşünüyorum. Ama bir türlü kendime cevap bulamıyorum. Üzülüyorum gerçekten. Yaş 30 u aştı. Bu saatten sonra ne zaman birini bulacağım da ne zaman evlenip çocuk sahibi olacağım. Bilmiyorum. Sadece çok mutsuzum.
Tam bunu yazacaktım. Aman geçen ramazan bayramında annem babam bile yanimda yoktu benim .Anladığım kadarıyla konu sahibi öğretmen . Ben de öyleyim öğretmenler genelde cok sosyal olur çevresi olur .arkadaşınız yok muAnne babanız yok mu?
Nerede öğretmendiniz.Cok ciddiyim cevrem çok sosyal bi insanım.Evlenmek isteyen polis asker öğretmen arkadaşlarım var aynı yerdeysek ben tanıştırayım sizi .Dalga geçmek icin yazmadimKızlat yine yalnız başıma evde oturuyorum. Kardeşlerim aileleriyle bayram tatiline gittiler. Ben ise sabahtan beri yatıyorum öyle. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Ne kötü bir şeymiş aile kuramamak. Yalnızlık çok kötü şeymiş gerçekten. Neden böyle oldu diyorum. Düşünüyorum. Ama bir türlü kendime cevap bulamıyorum. Üzülüyorum gerçekten. Yaş 30 u aştı. Bu saatten sonra ne zaman birini bulacağım da ne zaman evlenip çocuk sahibi olacağım. Bilmiyorum. Sadece çok mutsuzum.
Kızlat yine yalnız başıma evde oturuyorum. Kardeşlerim aileleriyle bayram tatiline gittiler. Ben ise sabahtan beri yatıyorum öyle. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Ne kötü bir şeymiş aile kuramamak. Yalnızlık çok kötü şeymiş gerçekten. Neden böyle oldu diyorum. Düşünüyorum. Ama bir türlü kendime cevap bulamıyorum. Üzülüyorum gerçekten. Yaş 30 u aştı. Bu saatten sonra ne zaman birini bulacağım da ne zaman evlenip çocuk sahibi olacağım. Bilmiyorum. Sadece çok mutsuzum.
Bayramin ikinci gunu bile diyebiliriz.Bayramın 4. Gününden itibaren burdan ayrılma haline şükredeceksin
Yalnız değilsin bayramda ben de yalnızım yine....Kızlat yine yalnız başıma evde oturuyorum. Kardeşlerim aileleriyle bayram tatiline gittiler. Ben ise sabahtan beri yatıyorum öyle. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Ne kötü bir şeymiş aile kuramamak. Yalnızlık çok kötü şeymiş gerçekten. Neden böyle oldu diyorum. Düşünüyorum. Ama bir türlü kendime cevap bulamıyorum. Üzülüyorum gerçekten. Yaş 30 u aştı. Bu saatten sonra ne zaman birini bulacağım da ne zaman evlenip çocuk sahibi olacağım. Bilmiyorum. Sadece çok mutsuzum.
Aman millet bayramda kocasıyla kavga ediyoKızlat yine yalnız başıma evde oturuyorum. Kardeşlerim aileleriyle bayram tatiline gittiler. Ben ise sabahtan beri yatıyorum öyle. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Ne kötü bir şeymiş aile kuramamak. Yalnızlık çok kötü şeymiş gerçekten. Neden böyle oldu diyorum. Düşünüyorum. Ama bir türlü kendime cevap bulamıyorum. Üzülüyorum gerçekten. Yaş 30 u aştı. Bu saatten sonra ne zaman birini bulacağım da ne zaman evlenip çocuk sahibi olacağım. Bilmiyorum. Sadece çok mutsuzum.
heh aynen, hatta bayramın ikinci gününden itibaren al çekirdeğini çayını gel buraya ön sıralardan yerini al konu sahibiBayramın 4. Gününden itibaren burdan ayrılma haline şükredeceksin
İkiye kalmaz ilk gün öğleden sonra çekirdeğimle oturuyorum ben ekranın karşısınaBayramin ikinci gunu bile diyebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?