- 30 Temmuz 2019
- 161
- 100
- 18
- Konu Sahibi aylaogretmen
-
O zaman siz de bayramı yalnız geçirenlerle beraber olun .huzurevi ziyareti yapabilirsinizKızlat yine yalnız başıma evde oturuyorum. Kardeşlerim aileleriyle bayram tatiline gittiler. Ben ise sabahtan beri yatıyorum öyle. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Ne kötü bir şeymiş aile kuramamak. Yalnızlık çok kötü şeymiş gerçekten. Neden böyle oldu diyorum. Düşünüyorum. Ama bir türlü kendime cevap bulamıyorum. Üzülüyorum gerçekten. Yaş 30 u aştı. Bu saatten sonra ne zaman birini bulacağım da ne zaman evlenip çocuk sahibi olacağım. Bilmiyorum. Sadece çok mutsuzum.
Tahmin edeyim sen kesin evlisin.boyle bi sey yazdigina gore.kadin burda bayramda yalniz olmaktan dert yanmis sen de dalga gecer gibi cip kola al tv izle diyon yaAman millet bayramda kocasıyla kavga ediyo
Yanlızlığın tadını çıkart oohhh mis al kolanı cipsini çikolatanı ac tv yi
Senin yerinde olnak isterdim
He evliyim!! Çok zor bi tahminde bulunmuşsunTahmin edeyim sen kesin evlisin.boyle bi sey yazdigina gore.kadin burda bayramda yalniz olmaktan dert yanmis sen de dalga gecer gibi cip kola al tv izle diyon ya
Az sonra konular düşmeye başlar ben de onları bekliyorumBayramin ikinci gunu bile diyebiliriz.
Arttırıyorum birinci günden hersey berbat. Hatta biz dun arefeden geldik daha da berbatBayramin ikinci gunu bile diyebiliriz.
Evet. Olsa bir dert, olmasa bir dert...evliler şuan bayramda ilk gün kocamın ailesine gitcekmişiz diyerek kavga konusu açıyor. nasip işleri , en güzeli doğru zamanda olsun inşallah
Dalga geçmeyin lütfen. Sizlerden başka dertleşecek kimsem yok.Ne zamandır yoktunuz, ben de evlendiniz sanmıştım.
Hayatta tek eksikliğim bu. Bir ailem olmaması, yalnızlık.Hayatta mutlu olmak, evlilikle mi olur?
Konu sahibi yalnizliktan yakınmiş ama yazilanlara cevâp verecek kadarda vakti yokmuş demekki.
Şımarıklık mı? Nedir şımarıklık olan. Sürekli evde duvarları izlemek mi? Nerdeyse 10 küsür yıldır yalnız yaşayan, her işimi kendi yapan biriyim. Üzüntümü yalnız yaşayan, hastayken hastaneye kendi başına giden biriyim. Bundan dolayı isyan ediyorsam bu şımarıklık mı oluyor?Kusura bakmayın ama sizinki biraz şımarıklık gibi geliyor. Allah anasız babasız bırakmasın yeter ki...
Öyle düsünmeyin meslektaşım.Anne baba kardeşiniz yok mu?Illa birileri vardır.Hayatta tek eksikliğim bu. Bir ailem olmaması, yalnızlık.
Dogru zamanda gelir hayalinizdeki kisi, o vakte kadar mutsuz mu olacaksiniz??hayat kisa, keyif almaya bakin..Hayatta tek eksikliğim bu. Bir ailem olmaması, yalnızlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?