- 13 Temmuz 2019
- 88
- 155
- 43
- Konu Sahibi aylaogretmen
-
Burda herkes size sahip olduklarınızı hatırlatıp bu kadar karamsar olmamanızı söylemiş. Hiç birine de cevap yazmamışsınız. Kusura bakmayın da sizinki yalnızlık değil kocasızlık. Onu da burada bulamazsınız.Şımarıklık mı? Nedir şımarıklık olan. Sürekli evde duvarları izlemek mi? Nerdeyse 10 küsür yıldır yalnız yaşayan, her işimi kendi yapan biriyim. Üzüntümü yalnız yaşayan, hastayken hastaneye kendi başına giden biriyim. Bundan dolayı isyan ediyorsam bu şımarıklık mı oluyor?
Ben de otuzumdayım, ben de bekarım.. ama senin gibi oturup duvarlara bakıp bakıp kendime acımıyorum... Allah aşkına şu pskolojiden bir çık bence ... Ressmen kafayı evlenmekle koca ile bozmuşsun.. ben de istiyorum ama olmazsa olmaz yani hayırlısı olsun diye bir şey var ... neredeyse bütün konuların bunun üzerine koca yok koca yok koca yok birini bulamıyorum birini bulamıyorum diye .. belki de bir yerlerde yanlış yapıyorsun hiç düşünüyor musun? .. eğer yalnızsak bu %50 kendimizle alakalıdır .. Çık gez toz sosyalleş insanın arasına karış tanış yani yeni insanlarla ...Kızlat yine yalnız başıma evde oturuyorum. Kardeşlerim aileleriyle bayram tatiline gittiler. Ben ise sabahtan beri yatıyorum öyle. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Ne kötü bir şeymiş aile kuramamak. Yalnızlık çok kötü şeymiş gerçekten. Neden böyle oldu diyorum. Düşünüyorum. Ama bir türlü kendime cevap bulamıyorum. Üzülüyorum gerçekten. Yaş 30 u aştı. Bu saatten sonra ne zaman birini bulacağım da ne zaman evlenip çocuk sahibi olacağım. Bilmiyorum. Sadece çok mutsuzum.
Hayatım ben Ankara’da yaşıyorum beni tanıştırsanaNerede öğretmendiniz.Cok ciddiyim cevrem çok sosyal bi insanım.Evlenmek isteyen polis asker öğretmen arkadaşlarım var aynı yerdeysek ben tanıştırayım sizi .Dalga geçmek icin yazmadim
Değil mi yaaa cebinde paran var git mis gibi bi tatil köyüne..!! Az buçuk süslen gez toz... paralı, bakımlı, kadına erkek mi yok..Ya hazırla bir bavul git tatile. Hayatı kendine ne diye zindan ediyorsun?
İşte bazı kadınlar yaşam amacını evlenmek evlendikten sonra çocuk doğurmak vs olarak görüyor. Halbuki kendine değer veren kendini bilen insan tam da o dediklerinizi yapar. Süslenir püslenir gezer tozar. Evde duvarlara bakmaz yaniDeğil mi yaaa cebinde paran var git mis gibi bi tatil köyüne..!! Az buçuk süslen gez toz... paralı, bakımlı, kadına erkek mi yok..
Bende evliyim çocuğum var ama yine bayramı evde kızımla yalnız geçiriyorum eşim in izni yok diye gitmedik bir yereKızlat yine yalnız başıma evde oturuyorum. Kardeşlerim aileleriyle bayram tatiline gittiler. Ben ise sabahtan beri yatıyorum öyle. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Ne kötü bir şeymiş aile kuramamak. Yalnızlık çok kötü şeymiş gerçekten. Neden böyle oldu diyorum. Düşünüyorum. Ama bir türlü kendime cevap bulamıyorum. Üzülüyorum gerçekten. Yaş 30 u aştı. Bu saatten sonra ne zaman birini bulacağım da ne zaman evlenip çocuk sahibi olacağım. Bilmiyorum. Sadece çok mutsuzum.
Dert dediğin bir anlatılır, iki anlatılır. Siz evlenmekle yatıp kalkıyorsunuz. Kendinize daha vizyonlu dertler edinseniz keşke. Yurt dışı tatili için gitmek istediğiniz ülke vizede problem çıkarsa mesela ya da katıldığınız fotoğrafçılık kursunda biri olsa da onu anlatsanız...Dalga geçmeyin lütfen. Sizlerden başka dertleşecek kimsem yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?