Bazı insanlar neden bu kadar düşüncesiz ve kırıcı?'

• Konu Sahibi Konu Sahibi dryfc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aşırı şekilde psikolojini bozan bir burnun varsa günah değil cnm ki öyle burunluların nefes almasıda zor diye biliyorum benim arkadaşımında kemerli düşük bir burnu vardı tek burun deliğinden nefes alamıyordu ve gece hep agzı açık uyuyordu bu bir sağlık sorunu mesela , agızdan nefes almak... estetik oldu ve güzel büyük gözleri ortaya çıktı çok begendik , bi düşün derim.

seçimimiz değil ama bazı şeyleri değiştirebiliriz, ağız, burun, kulak hepsi yapılabiliyor artık. biraz bütçe ayırmak ve iyi bir doktor bulmak lazım sadece.
ben bütün kadınlar güzeldir diye düşünenlerden değilim, evet çarpık şekilsiz dişler, çok büyük şekilsiz burun, kepçe kulaklar kusur olabilir ama hepsinin çözümü var.

Çirkin olan yerlerinizi yaptırabilirsiniz. Devlet hastanesi bile yapıyor artık. Bence de Pelinin dediği gibi çarpık dişlerin, burnun ve kulağın çaresi var. Ben de dişlerimi yaptırdım. Eğer bunlardan birine sahipsem , o şekilde gezmem mesela. Kendimi mutlu hissetmem. Ama geziyorsam da bunu dert etmiyorum demektir. Bir burun yaptırmakta ne var ki? Dediğim gibi devlet hastanesi bile yapıyor. Dermansız dert değil ki.

Yıllar geçti tarih değişti ama kafalar değişmedi bu dayatma kafası gitmedi peygamber efendimizden önce de başka güzellik dayatmaları varmış kadınlar dişlerini tek tek çektirirlermiş güzel olalım diye o zamanın güzellik dayatması oymuş şimdi bu

Aynı benim burnumu tarif etmişsin
İnsanlar eleştiriyorsa edepsizliklerinden, hadsizliklerinden, Allah'tan iyi biliyorlar ya konuşuyorlar işte

dişlerini miii?
E nasıl mama yiyolarmış?

Uzun yıllar bende düşündüm burnumu yaptırmayı
Lakin spor yaptığım dönemde bu mümkün değildi, dövüş sporlarıyla pek sağlıklı olmuyor bu estetik işi
Sonra yaşım 30 u geçti, takıntılarım bitti, artık seviyorum burnumu, yaptır diyen insanlar oldu ama umurumda bile değil zaman içinde Allah'ın beni güzel yarattığını fark ettim, sende edeceksin inan bana, mühim olan özgüven, kendine haksızlık etme asla

Yiyemiyorlarmış çorba vs diş kullanımını geretirmeyecek gıdalarla besleniyorlarmış güzellik anlayışları zaten işkence gibi geriye kalan hayatlarıda işkenceye dönüyormuş böylelikle
Aboovv, arabistan levhasındaki kadınlar eskiden çıldırmış olmalı.
Cidden korkunçmuş

Konu sahibi bak neler var, bak ben dişlekim. Çok seviyorum dişlerimi
Canım dişlerim on numara havuç kemiririm.

Hem çirkin değilsindir canım, genelde kendini çokzel bulanlar çirkin çıkar. Yani ben beğenmem.
Burnunu yaptır rahatsız oluyorsan
Ama estetik yaptıra yaptıra meme uçlarına piercing yapan Kylie Jenner' benzeme pıliz.

Çirkin diye bişey varsa o da bu tarz patavatsızlık yapan karakter ve Kişiliklerdir.Kimsenin sizi nasıl gördüğü önemli değil ve kimse dört dörtlük değil,kaldı ki çirkin diyosa bu Allaha karşı gelmek demektir yani sen yarattın ama ayy ben beğenmedim demek gibi (haşa)

Yok devenin ayağı meme uçlarına piercing mi ?

Yersiz eleştiri gizli hayranlıktır... Özgüvenini kıran insanlarla muhattabı kes hiç birşeye takılma böyle çirkin insan yoktur Allah her kulunu özene bezene yaratmış... Bırak eksik kalmayalım gözümüz görürken kulağımız duyarken ağzımız dilimiz konuşurken istediğimizi tutup gitmek istediğimiz yere adım adım giderken çirkiniz demeye hakkımız yok ben okadar insan gördümde buda çok çirkinmiş be dediğimi hatırlamıyorum canım takma kafanı ağzı olan konuşur

O kemerli , düşük uclu burunlari cok karakteristik bulan tek ben degilim herhalde

Insanlarin agzinin icine dustugu ne cirkin kizlar biliyorum ve kimsenin umursamadigi hor gordugu ne guzel kizlar... Her sey ozguven. Yasam enerjisi mutluluk dogallik kendini sevmek kendiyle barisik olmak kadar cekici bisey yok. Silik sessiz surekli baskalarinin gozundeki degeriyle kendi degerini gormeye calisanlarin ne yazik ki pek sansi yok.

Bana gerçekten çirkin gelen çok az kadın oldu şimdiye kadar. Öyle burun, kulak, göz değil çirkin gelen dişlerde abartı duran çarpıklık, sararma hatta küflenme gibi görüntüler, bir disciye gitse düzeltilebilecek şeyler yani. Bunun dışında gözü kucukmus, burnu kemerliymis, cildi lekeliymis, yanakları cokukmus vs hiç kimse çirkin gelmiyor bana. Sadece bazı kadınlar çok güzel oluyor onları gorunce yuh diyorum o kadar :) diğer insanlar için nasıl bilmiyorum ama güzel hiçbir kadının önceliği yok benim hayatımda. Erkekler..
Bu hususta sorun var işte haklisin. Yine de mesela yolda gorsen normal diyeceğin (kimine göre çirkin) bir kadini çok güzel bulan erkekler oluyor. Gerçekten her insanın beyninin kendine Gore bir güzellik kavramı var. Üzülme hiç boşuna.

Mesela benim burnum estetikle bile zor yapılabilecek güzellikte. Tee ilkokulda başladı insanlar burnun ne güzel demeye. İnan hiçbir artısı olmadı bu burnun bana. Nerde mok var oraya soktum burnumu. Şimdi bu güzel cumartesi gününde oturmuş turşu yiyorum tek başıma sıkıntıdan (yaş 35).

Çirkin kadın var bence ama onlarda estetik yaptırıyor bi şekilde dikkat çekici olabiliyor . Hayatım boyunca çirkin birine sen çirkinsin suran böyle demedim. Eğer yüzüne karşı söyleniyorsa emin ol guzelsindir: ) beni de çok kıskanan insanlar olduğu için biliyorum bu durumu . Akılca küçümsemeye çalışıyorlar :)

Boyle karektersiz insanlardan nefret ediyorum gercekten cirkin oldugunu dusunseler bile solenmemesi lazim kendileri şah eser mi acaba hic sanmiorm ben cirkin degilim nornal biriyim bi arkadsm arada takilir cadi cirkin falan diye belki sendeki de olebisidir

Bende dudaklarimi yaptrmak istiyorum ilerde rahatsiz edici degil ama olsa iyi olur)

İçin güzel olsun Tarkan bu konuya çok güzel cevap verdi ve eşi üzerinde bazı estetikler yaptırarak onu çok güzel bir hatun yaptı
Biraz bakımla çirkin olacak kadın kalacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…