Nedir bu tavırlar nedir insanların iğrenç yorumları? Güzel biri değilim kemerli düşük uçlu büyük burnum alımlı olmayan yüzüm var. Ama ne bileyim insanların çirkin tanımlaması sinirlerimi bozuyor. Anlayamıyorum çirkin olmak utanılacak, güzel olmak da övünülecek bir şey mi? Allah'ın yarattığı şekli eleştirmek neden?
Yıllar geçti tarih değişti ama kafalar değişmedi bu dayatma kafası gitmedi peygamber efendimizden önce de başka güzellik dayatmaları varmış kadınlar dişlerini tek tek çektirirlermiş güzel olalım diye o zamanın güzellik dayatması oymuş şimdi bu
Evet yaptırmayı düşünüyorum çoğu kez ama korkuyorum, günahından ve masada kalmaktan Allah korusun. Düşünüyorum gerçekten çünkü insanlar acımasız. Bakışlarıyla davranışlarıyla şaka yoluyla vs. bir şekilde ima ediyorlar.
Yiyemiyorlarmış çorba vs diş kullanımını geretirmeyecek gıdalarla besleniyorlarmışdişlerini miii?
E nasıl mama yiyolarmış?
Aboovv, arabistan levhasındaki kadınlar eskiden çıldırmış olmalı.Yiyemiyorlarmış çorba vs diş kullanımını geretirmeyecek gıdalarla besleniyorlarmışgüzellik anlayışları zaten işkence gibi geriye kalan hayatlarıda işkenceye dönüyormuş böylelikle
Yok devenin ayağı meme uçlarına piercing mi ?Aboovv, arabistan levhasındaki kadınlar eskiden çıldırmış olmalı.
Cidden korkunçmuş
Konu sahibi bak neler var, bak ben dişlekim. Çok seviyorum dişlerimi
Canım dişlerim on numara havuç kemiririm.
Hem çirkin değilsindir canım, genelde kendini çokzel bulanlar çirkin çıkar. Yani ben beğenmem.
Burnunu yaptır rahatsız oluyorsan
Ama estetik yaptıra yaptıra meme uçlarına piercing yapan Kylie Jenner' benzeme pıliz.
Boyle karektersiz insanlardan nefret ediyorum gercekten cirkin oldugunu dusunseler bile solenmemesi lazim kendileri şah eser mi acaba hic sanmiorm ben cirkin degilim nornal biriyim bi arkadsm arada takilir cadi cirkin falan diye belki sendeki de olebisidirGüldürdünüz beniAllah da sizi güldürsün. Yani direkt çirkin demeseler de bazı kelimeleriyle bunu ima edebiliyorlar çok net bir şekilde. Anlıyorum üzülmemeye çalışıyorum ama işte insan içine atar ya atıyorum sürekli içime. Çok şükür diyorum daha kötü durumda olanlar var. Allah kaderimizi güzel yazsın.
Bende dudaklarimi yaptrmak istiyorum ilerde rahatsiz edici degil ama olsa iyi olurBir kere çok güzel olan kadınlar bana göre aklı beş karış havada olanlardır.
Çünkü güzelliğiyle bozmuştur kafayı ve bunun dışında hiçbir şey düşünmez.
O yüzden çok güzel olmak önemli değil akıllı olmak iyidir.
Herkes kendine ve sevdiğine güzeldir.
Beni seven bir adam var mı? Var.
Aynaya bakınca kendimi iyi hissediyor muyum? Evet.
Bir başkasınınn benim güzelliğim ve çirkinliğim hakkında yaptığı yorumu önemsemem.
Siz de boşverin.
Günümüzde güzel olmak zor da değil zaten.
Burun estetiği, dudak dolgusu, kaş konturu, saç boyası..
Al sana güzel kadın
İçin güzel olsun Tarkan bu konuya çok güzel cevap verdi ve eşi üzerinde bazı estetikler yaptırarak onu çok güzel bir hatun yaptıNedir bu tavırlar nedir insanların iğrenç yorumları? Güzel biri değilim kemerli düşük uçlu büyük burnum alımlı olmayan yüzüm var. Ama ne bileyim insanların çirkin tanımlaması sinirlerimi bozuyor. Anlayamıyorum çirkin olmak utanılacak, güzel olmak da övünülecek bir şey mi? Allah'ın yarattığı şekli eleştirmek neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?