- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.166
- 333
- Konu Sahibi EflatunBarbie
-
Bu videoyu sonuna kadar izlerseniz cevabını bulursunuzyani bunun sebebini bilen varsa nolur yazsin karşındaki adam evli bunu bile bile nasıl ilişki kurarsın ne yaşamış olabilir bu kadınlar psikolojik olarak acaba ya
bide o varEvlı erkege 'evet' diyen kadın da 'karısı var ama bana asık, en guzel benım' kompleksi olabilir. Adamın prenses gibi guzel karısı var, patatese benzeyen kadınla kacamak yasıyor. Patates kendını prenses sanıyor.
Peki evlı erkegın mantıgı ne, dunya guzelı karısı varken patatese gitmek?
İkisi de ıgrenc.
Benim arkadaşımın babasının sekreteri de ,evli olduğunu biliyordu cocugu olduğunu da biliyordu. Ama bir o adamlaydı ofiste bir de bir gun gizlice baska bir adamla ofiste. (Yakalamış)O yüzden arkadaşımın babası onunla evlenmedi ama yaklaşık 17 sene falan galiba birlikte oldular. Hatta belki suanda birliktedirler. Sonuç adamın yuvasına oldu karısı boşadı. Çok ta iyi yapti. Kadın simdi mutlu. Adam tek başına.Benim babamın sekreteri babamın evli olduğunu hatta kendi yaşında kızı olduğunu biliyordu ki kendisi de evliydi ve üniye hazırlanan oğlu vardı. Ama hiçbirşey onu durdurmadı. Durumuna haftasonu kocasıyla gittiği kafede çekilen fotoyu ömrüm notuyla paylaşırken haftaiçi babamla ofiste sevişiyordu.
burda evli erkekle olan bekar kadini yerin dibine sokanlar evli kadin kocasini bekar erkekle aldatsa yine “aman ya erkek yatmak ister tabi kadin evinde olucak yolluya bak dag gibi kocasini elaleme boynuzlu diye rezil etti cocuklara da bakmadi” diye yine kadini suclar. niye? cunku aslinda bilincaltinda kadinin hep suclu olduguna inaniyoruz.
bu arada sahsi fikrim aldatilmalarda her iki taraf da kotudur, evli olan taraf daha kotudur.
Gebersin pislikler. Benim annemin boşanıp mutlu olacağına umudum yüzde 50 olsa anında ortalığı ayağa kaldırıp boşayacağım onları ama annem o yapıda değil malesef.Benim arkadaşımın babasının sekreteri de ,evli olduğunu biliyordu cocugu olduğunu da biliyordu. Ama bir o adamlaydı ofiste bir de bir gun gizlice baska bir adamla ofiste. (Yakalamış)O yüzden arkadaşımın babası onunla evlenmedi ama yaklaşık 17 sene falan galiba birlikte oldular. Hatta belki suanda birliktedirler. Sonuç adamın yuvasına oldu karısı boşadı. Çok ta iyi yapti. Kadın simdi mutlu. Adam tek başına.
Heyecan veriodur.Birde kadinin ruhta kasarlik varsa ve adaminda parasida varsa evli adam tadindan yenmez modundadiryani bunun sebebini bilen varsa nolur yazsin karşındaki adam evli bunu bile bile nasıl ilişki kurarsın ne yaşamış olabilir bu kadınlar psikolojik olarak acaba ya
Ağzımı bozmak istemiyorum ama bile bile oluyorsa OROSPU olduğu içindiryani bunun sebebini bilen varsa nolur yazsin karşındaki adam evli bunu bile bile nasıl ilişki kurarsın ne yaşamış olabilir bu kadınlar psikolojik olarak acaba ya
Eee malum kadına saldırdı diyelim sonraBenim hangi cümlemden erkeklerin suçsuz olduğunu düşündüğümü çıkardınız?Tabi ki esas suçlu onlar.Ama bu tarz konularda yapılan "kadına neden kızıyorsun git kocana kız" yorumları fazlasıyla saçma.Bi üye diğer kadını bıçaklayan var öyle mi olsun demiş.Neden iki uç örnek? Ya kadına ses etmeyip ya da gidip bıçaklamak mı seçeneklerimiz?Bıçaklamasın tabi ki ama fırsatı varsa bı telefon açıp saydırma hakkı da var bence.
Keşke biraz güçlense. Benim arkadasim annesinin de biseyi yoktu meslek okul para. Valla yaptı biseyler boşandı ama herkesin yapısı huyu psikolojisi aynı degil. Anneniz adına üzüldüm.Gebersin pislikler. Benim annemin boşanıp mutlu olacağına umudum yüzde 50 olsa anında ortalığı ayağa kaldırıp boşayacağım onları ama annem o yapıda değil malesef.
İyiki ağzını bozmak istememişsin :)Ağzımı bozmak istemiyorum ama bile bile oluyorsa OROSPU olduğu içindir
Oncelikle kuzenine gecmis olsun. O acilari yasadim. Onu cok iyi anliyorum. Benim cigerlerimi biri sökmüştü sanki o donem. O acı tarif edilemez. Benim yasadigim olayda da ucuncu sahis hic masum degildi. Gobek atan, bosanma durusmasina kadar gelen kadin masum olur mu? Yuzsuz arsizin tekiydi. Ben de bu tiplerin masum olmadigini sirret mi sirret oldugunu biliyorum. Ancak burada hani bazen konu aciliyor ya "adam evli cikti, seviyorum vazgecemiyorum. Gelecegimiz yok biliyorum ama onsuz yasayamam" falan yazan tipler oluyor ya bazen. Genelde bosluga dusmus sevgi acligi cekerken kendisine sefkat gosteren biri cikmis karsisina. Adam kadinin ayaklarini yerden kesmis falan. Iste boyle tipler de var. Ha bunlardan bazilari sonradan adamin evli oldugunu ogrenip vicdana gelip adami birakiyor. Bazilari ayrilamam onsuz yapamam diye devam ediyor. Ama haklisin evet ,evli oldugunu bile bile devam eden kadinlar hic masum degil.Evli olan tarafın daha suçlu olduğu konusunda hemfikiriz zaten.
Ama hepsi kandırılmış değiller, işi arsizlığa vuranlarin sayısı da oldukça fazla bence. Kuzenim de eşi tarafından aldatılıyormuş öğrendiğinde 6 aylık hamileydi, diğer kadın kuzenimin öğrendiğini duyunca bir sürü fotoğraf atmış, yatak odasına varıncaya kadar eşin beni seviyor benim yanımdaydı diye. Erken doğum yaptı,bir sürü sıkıntı yaşadı vs. bebeği 2 aylıkken de boşandı.
Yakinen şahit olduğum iki kişi daha var. Evli olan adamla birlikte olan kadınlar hiç masum, kandırmis gelmiyor benim gözüme gördüklerimden sonra. Bile isteye yaşıyorlar ne yaşıyorlarsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?