AynenÇok özledim diye arkadaş olmadığı birine yazmaz. Ilişkiyle ilgili bilmediklerin var bence. Kim durduk yere birine böyle mesaj yazar?
Daha önce, buluşulduğu oldukça açık..
onun bir hatası olmadığına eminim kız sıkıntılı , çünkü mesajları bana da okuttu kız sürekli bir cıvıma halindeyken erkek arkadaşım cevap bile vermemiş ona güvenim sonsuz.Kıza sayıp dökmek kolay. Erkek arkadaşa toz kondurulmaz ama. Pamuk o pamuk. Sütten çıkmış ak kaşık
Yukarıda da dedim. Niye engellememiş madem kızın numarasını?onun bir hatası olmadığına eminim kız sıkıntılı , çünkü mesajları bana da okuttu kız sürekli bir cıvıma halindeyken erkek arkadaşım cevap bile vermemiş ona güvenim sonsuz.
benden önce tanışmış onla , konuşmuşlar falan bi süre, ama sevgilim benle tanıştıktan sonra kızla görüşmemeye başlamış kız da gururuna yediremedi diye düşünüyorum yoksa cidden bu durumun bi açıklaması yok.
Ya cevap verip sildiyse? Yanında mı oldu konuşma?onun bir hatası olmadığına eminim kız sıkıntılı , çünkü mesajları bana da okuttu kız sürekli bir cıvıma halindeyken erkek arkadaşım cevap bile vermemiş ona güvenim sonsuz.
O kadar rahatsızsa neden engellememiş?onun bir hatası olmadığına eminim kız sıkıntılı , çünkü mesajları bana da okuttu kız sürekli bir cıvıma halindeyken erkek arkadaşım cevap bile vermemiş ona güvenim sonsuz.
onun bir hatası olmadığına eminim kız sıkıntılı , çünkü mesajları bana da okuttu kız sürekli bir cıvıma halindeyken erkek arkadaşım cevap bile vermemiş ona güvenim sonsuz.
Ona guvenin sonsuzsa biraksaydin, hic laf saymasaydin kiza. Birak sevgilin halletsin o zaman. Niye bu kadar sinirleniyorsun madem sevgiline guvenin sonsuz? O halde kiz kendi kendine gelin guvey oluyor de, gul gec.onun bir hatası olmadığına eminim kız sıkıntılı , çünkü mesajları bana da okuttu kız sürekli bir cıvıma halindeyken erkek arkadaşım cevap bile vermemiş ona güvenim sonsuz.
engellediğini söyledi bu mesajlardan sonra, o kadarını da kontrol etmedim valla inandım sözüneO kadar rahatsızsa neden engellememiş?
Neden sana gösterme gereği duymuş?
Akıllı adam delilleri önüne serer ki onun delil olduğunu anlayama diye.
söyledi o kıza, biliyor beni, ama kız bunları söyledikten sonra bir daha konuşmadılar , engelledi."Benim hayatımda biri var, bana mesaj yazma." diye mesaj yollayamayan adama neden güvenim sonsuz olsun? diye düşünürüm bazı bazı.
hayır bazı kadınların bu kadar gurursuz olmalarına anlam veremiyorumOna guvenin sonsuzsa biraksaydin, hic laf saymasaydin kiza. Birak sevgilin halletsin o zaman. Niye bu kadar sinirleniyorsun madem sevgiline guvenin sonsuz? O halde kiz kendi kendine gelin guvey oluyor de, gul gec.
Sevgilinin bu mesajlardan rahatsiz olup da mesajlari alip okumaya devam etmesi de ayri bir olay. Engelleseymis ya gondereni. Hayret birsey.
onu bilemeyeceğim ama hiç düşünmüyorum böyle yapacağınıYa cevap verip sildiyse? Yanında mı oldu konuşma?
söyledi o kıza, biliyor beni, ama kız bunları söyledikten sonra bir daha konuşmadılar , engelledi.
Hiç belli olmaz işte orası, kızın sana anlatma ihtimaline karşılık kendi yazdıklarını silip, mesajları sana göstermiş olabilir. Zira rahatsız olan siler, engeller sanada söylemezdi.onu bilemeyeceğim ama hiç düşünmüyorum böyle yapacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?