bazı kızlar o kadar..

Kıza sayıp dökmek kolay. Erkek arkadaşa toz kondurulmaz ama. Pamuk o pamuk. Sütten çıkmış ak kaşık
onun bir hatası olmadığına eminim kız sıkıntılı , çünkü mesajları bana da okuttu kız sürekli bir cıvıma halindeyken erkek arkadaşım cevap bile vermemiş ona güvenim sonsuz.

onun bir hatası olmadığına eminim kız sıkıntılı , çünkü mesajları bana da okuttu kız sürekli bir cıvıma halindeyken erkek arkadaşım cevap bile vermemiş ona güvenim sonsuz.
Yukarıda da dedim. Niye engellememiş madem kızın numarasını?

Ya bu konuda bir yanlis anlasilma var... Ya da ates olmayan yerden duman cikmaz diyorum. Sevgilin saf masum adam, ama ona asilip bastan cikarmaya calisan bir kiz var fikrin yoktur umarim. :)

Sekerim, benden sana tavsiye kimseye o kadar guvenme.

yoksa cidden bu durumun bi açıklaması yok

Bu durumun o kadar cok aciklamasi olabilir ki aklina gelmeyen, belki cocuk hala kiza goz kirpiyordur, ilgisinden hoslaniyordur, yakalaninca da manyak sapik kzi ayagina yatmistir......madem gorusmek istemiyor numarasini onceden engelleseymis ? Sana tek aciklama olabilir gibi gorunuyor ama burdan 10 tane farkli aciklama alabilirsin. Her sey olmus olabilir, gozunle gordugun , kulaginla duydugundan baska seylere %100 guvenme derim.

En azindan sunu anlamalisin ki, bu cocuk bu kizin ilgisiden hoslaniyor. Bulusur, bulusmaz, bulusmustur ya da bulusmamistir bunlar ayri meseleler ama kizla iletisimden hoslaniyor, burasi acik. Net git benim sevgilim var gibi bir sey dememis , istemem yan cebime koy takilmis.

ne tuhaf dimi dertlerimize sebep olanlarda hem cinslerimiz dertlerimizi paylaştıklarımızda :S sevgilisi olana, evli olana nasıl takılabiliyorlar bu kızlar anlayamıyorum keşke takıldıkları erkekleri babalarının yerine koysalarda anneleri ne hisseder düşünebilseler eminim bunlara sebep olmak istemezler ama erkekleride unutmamak lazım bence sevgilin kıza açık kapı bırakmış arkadaşım ki kız rahatça bunları yazabiliyor bence sevgilinle konuşmalısın

O kadar rahatsızsa neden engellememiş?
Neden sana gösterme gereği duymuş?
Akıllı adam delilleri önüne serer ki onun delil olduğunu anlayama diye.

"Benim hayatımda biri var, bana mesaj yazma." diye mesaj yollayamayan adama neden güvenim sonsuz olsun? diye düşünürüm bazı bazı.

Ona guvenin sonsuzsa biraksaydin, hic laf saymasaydin kiza. Birak sevgilin halletsin o zaman. Niye bu kadar sinirleniyorsun madem sevgiline guvenin sonsuz? O halde kiz kendi kendine gelin guvey oluyor de, gul gec.
Sevgilinin bu mesajlardan rahatsiz olup da mesajlari alip okumaya devam etmesi de ayri bir olay. Engelleseymis ya gondereni. Hayret birsey.

O kadar rahatsızsa neden engellememiş?
Neden sana gösterme gereği duymuş?
Akıllı adam delilleri önüne serer ki onun delil olduğunu anlayama diye.
engellediğini söyledi bu mesajlardan sonra, o kadarını da kontrol etmedim valla inandım sözüne

Engellesin bu kızı demwkki erkek arkadaınızın hosuna gidyr....

"Benim hayatımda biri var, bana mesaj yazma." diye mesaj yollayamayan adama neden güvenim sonsuz olsun? diye düşünürüm bazı bazı.
söyledi o kıza, biliyor beni, ama kız bunları söyledikten sonra bir daha konuşmadılar , engelledi.

hayır bazı kadınların bu kadar gurursuz olmalarına anlam veremiyorum

söyledi o kıza, biliyor beni, ama kız bunları söyledikten sonra bir daha konuşmadılar , engelledi.

sorun kalmadı o halde?
mesajları da egosunu tatmin için mi tutuyormuş?
bazı kızlar o kadar intikamcı mı yani? Kız enn sonunda da olsa gereken cevabı aldıktan sonra susmuş sonuçta.

Gurursuzlukla alakası yok, net cevaptan sonra aramayı sürdürüyorsa gurursuzluk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…