ego ttmini için tuttuğunu kendisi de söyledi ama pek sağlıklı bir davranış değil. erkek arkadaşımın haksız olduğu nokta busorun kalmadı o halde?
mesajları da egosunu tatmin için mi tutuyormuş?
bazı kızlar o kadar intikamcı mı yani? Kız sonunda gereken cevabını aldıktan sonra susmuş sonuçta.
Yeni bir ilişki olduğunu tahmin ediyorum. Güvenmek iyidir ama yeni ilişkiye başladığın birine güvenmek ne kadar sağlıklıdır bilemedim.engellediğini söyledi bu mesajlardan sonra, o kadarını da kontrol etmedim valla inandım sözüne
ego ttmini için tuttuğunu kendisi de söyledi ama pek sağlıklı bir davranış değil. erkek arkadaşımın haksız olduğu nokta bu
1 yıl oldu çok da yeni değil aslındaYeni bir ilişki olduğunu tahmin ediyorum. Güvenmek iyidir ama yeni ilişkiye başladığın birine güvenmek ne kadar sağlıklıdır bilemedim.
Ben ki kıskançlık damarını aldırmış, kendine güveni sonsuz bir kadınım. Bu bana yapılsa gözüme sokulan bir durum olarak görürdüm. Bir "noluyoruz" derdim valla...
Bu daha da beter. Benden önce görüşmüş o kızla diyorsun. Bir yılda yüz bulamayan en yapışkan insan vazgeçerdi. Kusura bakma ama sevgilin basbaya yüz veriyor kıza bence. Artık ego tatmini midir, stepne olarak tutmak mıdır bilmem ama ortada masum bir sevgili yok...1 yıl oldu çok da yeni değil aslında
ego ttmini için tuttuğunu kendisi de söyledi ama pek sağlıklı bir davranış değil. erkek arkadaşımın haksız olduğu nokta bu
Al işte, bazılarımız zorla aranıyorBenim bi arkadasım vardı sevgilisinin eski kız arkadası bunu aradı..İşte xxx beni aradı barısmak istedi bak haberin olsun bana dönmek istediğini söyledi ben reddettim bu adam benide aldattı yaramaz bu dedi..Bu adamı aradı..Adam beni de aradı bizi ayırmak istiyo benim peşimi bırakmıyo falan dedi...Arkadasım dimi aşkım seni arıcamı biliyo, dimi aşkım diye diye inandı adama ben böylekaldım..Adam sonra başka bi kız buldu aldattı, sonunda bunu da bıraktı..
Erkek arkadaşınız ego tatmini için kızın kendisine mesajlar atmasına müsade ediyorsa kıza da yazık kusura bakmayın. Çünkü sevgilinizin yaptığı kendi keyfi olacak diye o kıza ümit vermekten başka bir şey değil.
Şu durumda konu başlığınızı "bazı kızlar o kadar..." olarak değil, "bazı adamlar o kadar..." olarak değerlendiriyorum ben.
ortalık kaş...r dolu doğruhani buraya küfür yazmam doğru olmaz ama o kadar sinirliyim ki şu anda. sevgilisi olan bi erkeğe bildiği halde neden bi kız "çok özledim buluşalım mutlaka , canım benim keşke burda olsan,ah bir an önce ankaraya gelsen de buluşsak" manasında mesajlar atar ki . hayır arkadaş falan değiller, normalde kıskanç biri de değilim ama bunu duyunca kulaklarımdan duman fışkırdı resmen , ağzıma ne geldiyse söyledim . sevgilim gereken tepkiyi gösterip bir daha konuşmayalım falan demiş de sıkıntı o değil bence, bir kadının kendine bunu yakıştırması , haksız mıyım kızlar ?
Hii tamam benim kocisim yapmaz benim sevgilim yapmazz pis kaka kiz hep kendi kendine yapiyor cok haklisin erkek arkadasin tepkisini koymus bencede guven hahahahahahahahahahahahahahahahaha .d yoruldum .donun bir hatası olmadığına eminim kız sıkıntılı , çünkü mesajları bana da okuttu kız sürekli bir cıvıma halindeyken erkek arkadaşım cevap bile vermemiş ona güvenim sonsuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?