bazı kızlar o kadar..

sorun kalmadı o halde?
mesajları da egosunu tatmin için mi tutuyormuş?
bazı kızlar o kadar intikamcı mı yani? Kız sonunda gereken cevabını aldıktan sonra susmuş sonuçta.
ego ttmini için tuttuğunu kendisi de söyledi ama pek sağlıklı bir davranış değil. erkek arkadaşımın haksız olduğu nokta bu

engellediğini söyledi bu mesajlardan sonra, o kadarını da kontrol etmedim valla inandım sözüne
Yeni bir ilişki olduğunu tahmin ediyorum. Güvenmek iyidir ama yeni ilişkiye başladığın birine güvenmek ne kadar sağlıklıdır bilemedim.
Ben ki kıskançlık damarını aldırmış, kendine güveni sonsuz bir kadınım. Bu bana yapılsa gözüme sokulan bir durum olarak görürdüm. Bir "noluyoruz" derdim valla...

Burda aadece kiz suclu degil .
Erkek arkadasin kiza yuz vermese kiz oyle mesajlar atmaz ..

Öncelikle erkek arkadasini sorgula sonra kizi..

1 yıl oldu çok da yeni değil aslında

1 yıl oldu çok da yeni değil aslında
Bu daha da beter. Benden önce görüşmüş o kızla diyorsun. Bir yılda yüz bulamayan en yapışkan insan vazgeçerdi. Kusura bakma ama sevgilin basbaya yüz veriyor kıza bence. Artık ego tatmini midir, stepne olarak tutmak mıdır bilmem ama ortada masum bir sevgili yok...

bazı erkeklerin bu ego durumu var cok hoslarına gidiyor baska kızlar yazıp cizince senin erkek arkadasını en iyi sen tanırsın tavır ve davranıslarını bilirsin onceden bu tarz vukuatlar olmadıysa sorun yoktur..evet bu dedigin tarzda kızlardan da bolca var onlarda baskasının erkegini elde etmeyi seviyorlar psikolojik bir rahatsızlık olsa gerek..

Benim bi arkadasım vardı sevgilisinin eski kız arkadası bunu aradı..İşte xxx beni aradı barısmak istedi bak haberin olsun bana dönmek istediğini söyledi ben reddettim bu adam benide aldattı yaramaz bu dedi..Bu adamı aradı..Adam beni de aradı bizi ayırmak istiyo benim peşimi bırakmıyo falan dedi...Arkadasım dimi aşkım seni arıcamı biliyo, dimi aşkım diye diye inandı adama ben böyle kaldım..Adam sonra başka bi kız buldu aldattı, sonunda bunu da bıraktı..

Ego tatmini icin mi tutuyormus?
Yazasim gelmisti de hosuna gitmez, inkar edersin dedim, yazmadim. Meger adam kendi agziyla da soylemis yahu.
Hey yavrum ya, sen sonsuz guvenmeye devam et. Adamin hosuna gidiyor o mesajlar. Biz de burda niye engellemiyor, niye kesin cevap gonderip susturmamis diyoruz. E adam niye engellesin, ego tatmini yapacakmis...

Sana gostermek istemesi de sen kiskanasin, onu bulunmaz hint kumasi, pesinde kizlar olan biri sanasin diyedir.
Onun simdi keyfi yerindedir. Bir kiz yaninda, bir kiz pesinde. Bayagi bir tarafi kalkmistir.
Senin o kizi arayip laf saydirmana keyiflenmistir bile. Bundan bir cacik olmaz, ben sana soyliyim. Yarin birgun baska kizlarin tavrini, lafini da gelir, sana zevkle anlatir.

Var öyle kadınlar, sevgiline güveniyorsan hiiç uğraşma değmez.
Geçen sene sevgilim iş arkadaşı senden hoşlanıyorum diyor, o da duymamıştır diye benim sevgilim var ama olmasaydı da olmazdı diyor. Gayet net bir cümle olmasına rağmen aman ben çok yalnızım civarımda asılan çok ama gönlümdeki başka diye mesajlar mı atmadı neler neler. O dönem bende sevgilime çektirdim sen yüz veriyorsun diye. Kız işyerindeki maşallah her erkeğe asıldığı için kovuldu.
Yani bazen sevgililer düzgün dursa da durmayan kadınla var. Sen onları görme duyma boşuna huzurunu kaçırma. Ha adamın falsosunu görmek için dikkatli ol, baktın onda da yamuk var şutlarsın. Ama kadın öyleyse de sen sevgilinle huzursuzluk çıkararak ekmeğine yağ sürersin. Dikkatli ol ama dır dır etmeden, kıskanmış gibi yapmadan yap bunu. Yani özgüveninle kızı egale edersin.
Ben o dönem hiç uğraşmadım, çaktırmadan kontrol ettim ama kıskandığımı sinirlendiğimi asla ama asla belli etmedim.

Al işte, bazılarımız zorla aranıyor

Erkek arkadaşınız ego tatmini için kızın kendisine mesajlar atmasına müsade ediyorsa kıza da yazık kusura bakmayın. Çünkü sevgilinizin yaptığı kendi keyfi olacak diye o kıza ümit vermekten başka bir şey değil.

Şu durumda konu başlığınızı "bazı kızlar o kadar..." olarak değil, "bazı adamlar o kadar..." olarak değerlendiriyorum ben.

%200 katiliyorum ,kiza umit veriyor.

Genel olarak değerlendirmek gerek bazı şeyleri. Böyle bir tavrı sadece kadına yada sadece erkeğe yüklemek yanlış. Ben evliyim, eşimle kullandığımız facebook ortak, kapak resmi düğün fotoğrafımız kızın biri eklemiş bende sordum kimsin diye "çok hoşuma gittin belki sohbet ederiz "yazdı. Var yani böyle tipler. Bende bir bayana yakıştıramıyorum bu tarz şeyleri. Yazık diyorum sadece.

ortalık kaş...r dolu doğru ama erkeklerde kaş..r çok
sevgilizden yüz bulmuş olabilr dikkatedin

onun bir hatası olmadığına eminim kız sıkıntılı , çünkü mesajları bana da okuttu kız sürekli bir cıvıma halindeyken erkek arkadaşım cevap bile vermemiş ona güvenim sonsuz.
Hii tamam benim kocisim yapmaz benim sevgilim yapmazz pis kaka kiz hep kendi kendine yapiyor cok haklisin erkek arkadasin tepkisini koymus bencede guven hahahahahahahahahahahahahahahahaha .d yoruldum .d

Erkek arkadaşına yüklenmeyeceğim ama kesin net tavrını ortaya koymalı ki kız cesaret alamasın benim ortak arkadaşım var yakın arkadaşımın arkadaşıdır aslında kendisi ve dershanede öğretmen kız selam verdiği ile yatıyor hoşuna gitti mi tamam arar çağırır ama işini görür zira artık çok var böyle hemcinslerimiz devir değişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…