- 18 Şubat 2015
- 224
- 35
- 48
- Konu Sahibi pocahantes89
-
Bakıcı en az 1500 alır benceTabii ki doğru yapıyorsun onun için çalışman lazım da, bakıcı tutsan daha iyi olur bence
HAFTADA 2-3 GELİYOLARçalışmak iyidir.
eğer bakıcı tutmaya maaşınız elvermiyorsa
o zaman kv ve görümcenize söyleyeceksiniz ki bebeğin uyku düzeni için lütfen misafir komşu akraba kabul etmeyin .
aklım sizde oluyor ve iş yerinde verimli olamıyorum .
aslında babaanneler daha çok düşünür torununu . misafir kolayla kabul etmez ama sizinki etmiş hayret
ne kadar sıklıkla geliyor bu misafirler . her gün mu haftada 2-3 mü . nasıl
K.VALİDE YÜRÜME 20 DAKİKALIK YOLDA EŞİM ÇOCUK ÜŞÜR DİYE ONLARI ÇAĞIRDI BİLMİYORUM ÇOK ZOR YAihtiyacınız varsa ÇALIŞMAK ZORUNDAYSANIZ YAPACAK BİRŞEY YOK Kİ. YANLIŞ YAPIYORUM DİYE DÜŞÜNMEYİN. BENİMDE kızım 10 aylık kv bakıyor ama benım kv karşı komşum ben ona geçiriyorum sabah işe giderken kızımı . bir ay oldu işe başlayalı. biz ev aldık taşınacağız 5 ay sonra ama yine ben kv ye bırakırım kızımı onun bana geleceğini sanmam. sende kv evine bıraksan sabahları daha iyi olmaz mı o şekilde.
benim gözüm hiç arkada değil Hamdolsun çoook iyi bakıyor kvm. aşırı seviyor..
suçluluk hissi bendede var sabahları onu bırakırken hele arkamdan ağlamaya başladı bikaç gündür hepten kahroluyorum ama herşey onlar için diye kendimi avutuyorum. evin borcu bitsin çıkarım diyorum bazen ama o zamana kadarda kız büyümüş olacak.
onlar ayrılamazmış birde tek başlarına bakmak istemiyorlar bebeğin kafası karışır mı acababakarlar güzelce
bizimkileri 3,5 aylık bıraktık hem d eyabancı bakıcılara bak bğyüdüler bile
kv görümce sende olunca yemek yapar ortalığı da toplarlar
komşu vs de gelecekse çocuğun yeme içme saatşnde gelmesşnler mesela uyurken gelsinler
çocuk uyur kv de misafir ile oturur oldu bitti
isteklerini açıkça söyle ama imanı anlamalarınıb bekleme eşini aracı koyma çocuk senin ne istiyorsan makul şekilde söyle
bir de neden ikisi geliyor ki
sonuçta biri baksın diğeri kendi evi ile gezmesi ile vs ilgilensin
atıyorum bugn görümce doktora gitsin size gelmesin yarın görümce baksın kv evinde arkadaşları ile çay içsin
neden ikisi birlikte,daha çocuk küçük koşmaz düşmez vs vs
onlar ayrılamazmış birde tek başlarına bakmak istemiyorlar bebeğin kafası karışır mı acaba
Bebek olan eve konu komşu arkadaş giremiyor mu? Bebeginize kendiniz bakacak olsanız misafir kabul etmeyecek miydiniz?
gelir tabii de bakan kişiler özellikle de böyle büyükler o zaman yeterince dikkat edemiyebiliyorlar
aman torunu gördü bizi unuttu derler
ay kadnın lafını kesmeyim, aman yarım saat oturur gider, bebek de yemeğini sonra yesin gibi tavırlar olabiliyor
bir de insan hep bebek ile olmayınca onun ne yapabileceğini kestiremeyebiliyor
babaannenin arkadaşının küçük çantası içinde el işi vardır onu koyar kenara bir bakarsın bebek onu karıştırır içinden bir şey bulur vs vs
her an çocuğu denetlemek zor olduğu için evi risksiz hale getirmek gerekiyor
ben oğlum küçükken gelenlerin çantalarını da alıp vestiyere asardım zira o arada sen arkanı dönünce çocuk bir şeye elini atabiliyor
bak şimdi kocaman yine bile çay kahveden sakınmak gerekiyor
bir kere halası tabağa yemek koyarken arkasında imiş bir dönmüş boynu göğsü vs yemek dökülmüş
ben dönmeden arkama bakmayı öğrenip alışkanlık kazanıyorum ama çocuğu olmayanın o konudaki refleksleri zayıflıyor
Bu babanne anneanneye güvenmemek demek ama.
Güven yoksa da o çocuk o insana bırakılmayacak. Ya oturup kendi bakacak anne ya da profesyonel bir bakıcı tutacak. Başka yolu var mı?
Yaşını başını almış bir insana hem çocuk sorumluluğu yüklemek hem de çocuğuma bakıyorsun o yüzden sosyal hayatını kısıtlamalısın demek biraz fazla değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?