Bebeğimden vazgeçiyorum :(

doktora gittim ikiz yada tek demedi 5 haftalık yaklaşık dedi ama değerlerim 5 haftalıktan daha yüksek ondan kafam karıştı bugün başka doktorla görüştüm benim görmem lazım dedi pazarteside ona gidicem

üsttede dediğim gibi henüz evli değiliz evlenme gibi bi şansımızda yok şuanda bebeğe bakamıcağımızdan korkuyoruz daha çok

bu devirde korunma yöntemleri diye bir sey var duydunuzmu bilmiyorum.
evlenme gibi bi sansiniz yoksa neden yaptiniz? vicdan azabi cekmicekmisiniz? o bebis rüyalarina giricek ahirette de senden hesap sorucak unutmayin

doktora gittim ikiz yada tek demedi 5 haftalık yaklaşık dedi ama değerlerim 5 haftalıktan daha yüksek ondan kafam karıştı bugün başka doktorla görüştüm benim görmem lazım dedi pazarteside ona gidicem

değerleriniz yüksek falan değil

Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000

7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000

Son düzenleme:
otur cuma saati dua et vicdanını rahatlatması için Allah'a..
hepimiz için sınav dünyası o kadar insan varki bi bebeği olsun diye yıllarca bekleyen..
çok üzüldüm gerçekten..

Allah yardımcın olsun ama böyle sorumsuz insanlara çok kızıyorum çooooook. Tamam herkes istediğini yaşar ama neden sonrasını düşünmez. Bir anlık zevk uğruna hayatınızı nasıl çıkmazlara sokuyorsunuz. Inşallah en hayırlı şekilde bu durumu çözersiniz.

Ben herşeyi geçiyorum da burada böyle kesik kesik,sivri sivri cevaplara deliriyorum.
Sanki sevişen biziz,adamın biriyle yatan biziz,hamile kalan biziz herşeye bir cevap herşeye bir itiraz.
Hep savunma hep savunma bir kere de erkeklere karşı savunun kendinizi ya
Sevişmekten soyunmaktan seks oyunlarından utanılmıyor ; korunalım,içime boşalma vs demek çooook ayıp terbiyesiz ahlaksız oluyor.
Sevişemekte akıl gerektirir insanlık için hayvan değiliz biz üremek için sevişmiyoruz.
Allah analı babalı büyütsün çocuğu aldırmak nasip olmasın inşallah.
Mübarek gün Allah o çocuğa alacak nefes versin,dizini kırıp bakmak zorunda kal inşallah
Mutlu güzel bir hayat nasip etsin Allah o bebeğe inşallah..
Erkeğe zerre kızmıyorum kimi bulursa yatacak,aklı beyni cinsel organının ucunda,neden oyuncak olunur bu adama..
Bana kimse cahil demesin 21 yaşında anne olabilecek riski alıyorsan beni cebinden çıkartır mesela 2 yıllık evliyim 28 yaşındayım hala çocuk yapsam mı yapmasam mı diye cetvel hesabı yapıyorum.
Bana kimse cahilliğine ver demesin.

[xxxxxxxxxxxx
hamileyim az kaldı doğumuma
resimleri görünce içim sızladıı

Son düzenleyen: Moderatör:
Resimleri yayınlayan arkadaş,kusura bakmayın da link verseydiniz keşke direkt yayınlamak yerine.
Bunu kaldıramayacak,özellikle bu tür görüntüler görmekten kaçan insanlar var belki.
Siz linki verin isteyen açar bakar.
Geçen gün de başka bir konu sahibi için böyle resimlerden bahsediliyordu.
İçim elvermez diye açıp bakmadım bile.
Çünkü bu benim dayanabileceğim bir görüntü değil.

edanurlu arkadaşım bitirdin beni bunu yollamakla. bunun günah olduğunu biliyordum ama şu fotoğraftaki bebekten ve şu yazılardan sonra neden bu derece günah olduğunun daha da idrakına vardım. vicdanım altüst oldu. kıyamam ya bu yapılan eylem resmen cinayet.. hemde kendi canından kanından olan birini öldürmek daha daha acı..

konu sahibi arkadaşım ne olucaksa olsun kıyma bu bebeğe. burası bir imtihan yeri. bebeğin için bütün zorlukları aşman ona sahip çıkman günahının üzerine günahla karşılık vermemen gerek.. bu hatanı telafi etmen için onu aldırmaman Allah'ımın katında daha hayırlı. güzel kardeşim nolursun aldırma bebeğini =(

kesinlikle çok ama çok haklısınız
birçok topicte bu konular geçti (kürtaj videoları, resimleri vs)
ben birkez bile açıp bakmadım
içim almazdı çünkü
şu an gördüm ve şok oldum
günlerce gözümün önünden gitmeyecek belki de bu görüntü
hele hele sağlık sorunları yüzünden bebeğinden zorla ayrılan insanlar hiç görmez umarım
bu resimleri dan diye buraya koymak vicdansızlıktır!

sevgilisi anlaşılann evlenmeye yanaşmıyoo
yanaşmazdaa
onlarr öyle her haltı yerlerr sonra evlenmeye gelince bakire kız ararlar kendileri çok namuslu oldukları içinn
birde övünürler bununla
kendileride bakiryaa çünküü
kararı sen ver demiş çıkmış işin içinden
nasılsa aldırır diye düşünüyo bebeği
bebeği aldororsada zaten sonrasında biter ilişkilerii
aldır aldırma konusuna gelincede
şimdi tatlı yedim bebeeğim bayılıyo tatlıya
ve hemen tekmelemeye başladı çok mutlu oldu
36 haftalık hamileyiim
vee artık iletişim kurabiliyoruzz
bu durumda asla aldır diyememm
bende karşıyım
gerekirse tek büyütürüm
hep batıya özenmiyomuyuz biz
batıda artık tek ebeveynler var anne var baba yok baba var anne yok
kişi karar veriyo bebek istiyo sahip oluyo tek başına bakıyoo eş sevgili vs.. aramıyo hiç
biz eskiden bağlıydık inançlarımıza geleneklerimize ama artık herkes hayatını yaşıyoo
batılılar gibi evlenmden beraber olmalar filann
madem öyle geriside gelmelii
tek başına büyütecek kadar güçlü olmalı
yarı modern yarı geleneksel düşünüyorum
evlenmeden beraber olmaya karşıyım ama yapıldıya ve sonuçları varsada yabancılar gibi tek başına yetiştirmeli diyorumm
gelecek iyi hayt vs.. de onun rızkını alah veriyo biz aracıyızz
ayrıcaa ailemde çok fakirlik gördüm küçükken zorluk çok çektik ama sonra çalıştık çabaladık durumumuz iyi herşeyimiz fazla fazla şimdii
annemi babamı çok seviyorumm açken bile çok sevdim çünkü onlarda çok sevdi benii
iyiki doğmuşum
iyiki zorluk çekmişim
yoksa açın halinden nasıl anlardım

Sağlık sebepleri dışında yapılan kürtaj cinayyettir.
Haklısınız kimse çocuk dünyaya getirmek zorunda değil o zaman çocuk yapmayacak.
Siz hiç cinsel birleşme olmadan hamile kalan birisiyle tanıştınız mı ?
Bunun dinle imanla ahlakla alakası yok,katil oluyorsunuz.
Çocuğu hem yapıyor sonra canını alıyorsunuz.
İkiside sizin mağrifetinizle yani ?
Yani korunmalıydı ama olmuş bir kere ne olacak denilecek birşey mi bu anneniz sizi aldırsaydı dünyada mıydınız şimdi?

nasl bir iş bu ya sen 10 dk lık zevk ugruna bi bebeğin canına kıy sonrada yok efendim ben korunuyordum de kuzum sen düşünmedin mi hiç ya ters gider bebek olur diye belli düşünmeden yapmışsın... böyle kişileri gördükçe allahım neden diyorum ya ben ve birçok kişi hastanelerde bi yavrumuz olsun diye sürünürken sen 10 dk lık zevkinden doğan cocugun canına kıymayı düşünüyorsun şimdi aldr sen o yavruyu ilerde rabbim sana bi daha evlat verir mi bide onu düşün !!!

haklısınız aslında benim içinde zor oldu ama düzenleme panelim kapanmış nasıl kaldırıcam ben bu resimleri

link koymak daha mantıklı

Elini öpeyim senin emi ! evet madem arkadaş evlilik dışı birlikteliği gayet normal karşılıyor o zaman sonuçlarına katlanmayı da bilmeli

hürce sevişip riskli olan bir durum karşısında korunmayı ihmal edebiliyorsa konu sahibesi kafasını otursun duvarlara vursun..

6.5 yıldır evliyim çocugun olamaması için elimizden gelen her türlü önlemi almaya çalışıyorum, hamile kalsam kimse yakama yapışıp neden KALDIN ? diyemezken hemde.

elimden gelse çift katlı condom kullandırırdım..bir nikah akdi olmadan evliymiş gibi yaşanılan hayatın meyvesi kucağınıza düştüğünde ateş bacayı o zaman sarıyor değil mi ?

zevk-ü sefası için çocuk yapıpda aldıran KATİLDİR ! lacı cimi yok bunun

Muassır medeniyet seviyesi bu değildir ! olmamalıdır..Hem bir batılı gibi olmayı beceremiyorsak o zaman onu da yapmayın demi ama..En azından hamile kalıp doğurmasını da biliyor :) bizim toplumun kadınları gibi gebe kalıp ortalığa ''Ne yapacağım ben şimdi ? '' diye düşmüyor..

Ne gariptir ki bu muassır medeniyetin seviyesine çıkmayı bilim namına değilde ne kadar yoz ahlak çeşidi varsa öyle çıkmayı kendine ilke edinmiş insanlarla aynı toplum içinde nefes alıyoruz.

Son düzenleme:
Ya cevap vermek haddime değil ama kendime hakim olamadım
Bence en güzeli bir an evvel evlenin. Siz de ailenizin yanına taşınırsınız. Eminim ki anneniz de çok yardımcı olur size. Biliyorum böyle demek kolay ama, kayınpederinizin düğün hayalleri istekleri bir bebeğin canından daha önemli değildir. Eşiniz askerden geldikten sonra, evlenip yeni evinizde yeni bir hayata başlarsınız.Onlar da anne baba oldular, ailenizin sizi anlayacağınızı düşünüyorum. İleride keşke ailelerimize söyleseydik, belki de kabul edeceklerdi dersiniz... Hakikaten denemeye değmez mi? Bir konuşun belki hiç tepki görmeyecek... Denemeye değmez mi?
Bebek bakımı hep masraf ama anne babalar da böyle değil mi zaten,kendi yemez yedirir, içmez içirir, giymez giydirir... Siz de öyle olursunuz yine aç açıkta bırakmazsınız bebeğinize... Giyimi kuşamı fazla olmaz belki ama en azından 6-7 yaşında okula başladığında toparlayabilirsiniz herşeyi çok geç olmaz herşey için...
Allah bu bebeğe sizi layık görmüş:) Cennet anaların ayağı altındadır demiş... Sizin ayaklarınızın altına cenneti sermeye layık görmüş...
O bebek belki büyük bir bilim insanı olacak, belki dünyayı değiştirecek... Biliyorum çok abartmış olabilirim ama, bir karıncayı bile nedensiz yaratmaz Allah :) Bu sizin imtihanınız, ilerde bebeğinize bakacak onunla iftihar edecek ve "iyi ki" diyeceksiniz... Bunu aldırsanız ilerde bebekleriniz olacaktır, ama bu kez "keşke" demezsiniz...
Bebeğinizi kucağınıza aldırınca,bütün acılarınız dinecektir...
Şimdi etraftaki küçük bebekleri düşünün hele öyle bir bebeğin emziğini alınca ağlamasına bile dayanamıyoruz...
Evet, geleceği çok aydınlık görünmeyebilir ama...
En azından mücadele etmeye, ailelerle konuşmaya değmez mi?

Bazı arkadaşlar da delikanlıda suç bulmamış. Bravo valla. Bir de alnından öpüp madalya takın da tam olsun.

harikasın

bebeğine ve sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…