Bebeğimden vazgeçiyorum :(

istemiyor bakamayız diyor iyi bir gelecek sağlayamadıktan sonra istemiyorum diyor

ben biliyorum zaten sen bebeği istiyorsun.. hatta sandın ki sevgilin de isteyecek.. şu an şoktasın, farkındayım..

çocuğu aldırma diyemem sana
öyle bir adamdan baba olmaz
ailene karşı ileride daha zor durumlarda kalabilirsin
ama sakın minnacık bir bebeğin ölümüne sebep olacak kadar vicdansız adama güvenme
hani "seneye bu zamanlar evli olacağız" vs diyorsun ya,
inanma o palavralara
seneye seninle evli olacak olan adam, bebeğinden de vazgeçmezdi. sorumluluk hissederdi
ya senelerce bekletecek seni, ya da hiç evlenmeyecek
bu ikisinden biri olacak
adımlarını ona göre at

bebeğini aldırdıktan sonra psikolojik bir travma geçireceksin
bu süreçte o herif yanında olur sanma
seni tınlamayacak
psikolojini buna şimdiden hazırla
sen yalnız yürüyeceksin bu yolda

Allah yardımcın olsun, bizler burdayız
kızsak da, yüklensek de, yine de seni yalnız bırakmayız

Son düzenleme:
İçinde bir canın nasıl doğduğunu, geliştiğini, büyüdüğünü izleyen, bunun Allahın gerçek mucizesi olduğunun sonuna kadar farkında olan bir anne olarak kürtaja ne yazık ki sonuna kadar karşıyım. Büyük konuşmak istemiyorum ama yapabileceğimi hiç sanmıyorum Allahım da mecbur etmesin inşallah. Size gelince evet o daha çok küçük olabilir ama tabii ki ana rahmine düştüğü anda minicik bir et parçası da olsa canlı! Ondan vazgeçmek günah olduğu kadar öyle sanıyorum ki hayatınızda kapanmayacak travmalara da sebep olacak. Yarın öbür gün gerçekten hazır oldup evladınızı kucağınıza aldığınızda ilk bebeğinize nasıl kıyabildiğiniz gelmeyecek mi aklınıza? Bu konuda en çok yarayı alacak sizsiniz. Artılarını eksilerini iyice düşünün ve kararınızı ondan sonra verin. Tabi ki ilk kürtaj yaptıran siz değilsiniz ve ne yazık ki son da olmayacaksınız...

Senin beta hcg çok yüksek canım ikiz falan olmasın

beta hcgsi 5 haftaya göre normal görünüyor kuzum

Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000

7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000

bende arkadaşa katılıyorum. bir filmde görmüştüm, bir kadın özgürlüğünü kısıtlayan yaşlı annesini boğarak öldürmüştü. (zorunlu olarak kürtaj olan arkadaşlara değil benim lafım.) normal mi? o kadında onun özgürlüğünü kısıtlamıştı.

arkadaş doğru hata yapmış. Allah affeder yada etmez, biz bilemeyiz. sevgilisinin ve kendi yaşı evlenmelerine engel değil. sevgilisinin ailesi kabul etmezmiş, vs. bence erkeğin bahanesi. 25 yaşına gelmiş bir adam, nekadar korunsanda bazen karşısındakinin hamile kalabileceğini bilmeliydi. eğer kadın hamile kaldıysa, sorumluluğunu bilecek düzeydedir. bebeği aldırmayın, kıymayın ona. unutmayın bebeği veren Allah rıskınıda verir... bir cenin fotoğrafı görmüştüm forumda. tam 4,5 haftalık bir bebeğin resmi. tüm vicudu görünüyordu. kıymayın ona...

Çocuk aldırmak CİNAYETTİR !!

kürtajın korkunç yüzü ve kozmetikle iğrenç ilişkisi (mutlaka okuyun mümkün olduğu kadar çok kişiyle paylaşın Allah rızası için)

Dr. Bernard N. Natonson kürtajın uygulanış safhalarını bir filme çektirip yorumladı: '' Kürtajın yapılma safhaları hassas aletler ve ultrasonla filme çekildi. Kürtajı yapan evli olmayan genç bir doktordu. İki ayrı kürtaj kliniğinde çalışıyordu ve 10.000 'e yakın kürtaj yapmıştı.Kendisinden filmin editörü olmasını istedik.kabul etti. Filmi seyretti, editör oldu ama odadan çıktıktan sonra bir daha kürtaj yapmadı . Kamerayla çekim yapacak kadın da özel olarak seçilmişti. Bu kadın kürtajı şiddetle savunan bir feministti. Ancak kendi eliyle görüntüldiği filmi seyrettikten sonra kürtajla ilgili konularda hiçbir tartışmaya katılmadı. filmde önce bebek ana rahminde rahatça hareket ederken görüntüleniyor.Kürtajı yapan kişi rahme müdahele ettiği zaman çocuk bir an dona kalıyor.Müdahelenin aksi istikametine, rahmin diğer tarafına doğru kaçmaya çalışıyor.Kalp atışları 140'tan 200'e çıkıyor.

Kürtaj yapan kişi çocuğu ararken çocuğun dehşetle ağzını açtığını görüyorsunuz. Sonra kürtaj yapan el ona doğru uzanıyor, çocuğun ağzı öylesine açılıyor ki , çığlık atışını filmde görebiliyorsunuz. Kürtaj yapan kişi onu başından tutuyor ve başını vücudundan ayırıyor. 12 haftalık bebekten geriye birkaç doku artığı kalıyor.Bu değişiklik kürtaj çeşitlerinden sadece birisidir.Kürtaj yapanlar anestezi uzmanı arasında gizli bir dil vardır.Baş bir numara olmak üzere çocuğun vücudu numaralandırılıyor. Anestezi uzmanı kürtajı yapana soruyor:'1 numara çıktı mı?Bitirdik mi?' Kürtajı yapan ya da olmayı kabul eden insanlar acaba bir hayatı katlettiklerinin farkındalar mı?''

Kürtajı hikayesinin satırlarını bile okurken insan ürperdiği halde nasıl olur da hissettiği , yaşadığı bir şeyden dehşete kapılmıyor ve korkmuyor?Aslında iş bununla da kalmıyor, insanoğlu vahşetini bir kürtajdan arta kalan ceninlerin kullnaımıyla sergiliyor. Nitekim kozmetik firmalarının ürünlerine kürtajla alınmış bebeklerin ceninleri kullanılıyor. Başta Fransa'da kullanılmak üzere birçok 3. dünya üleksinden getirilen kürtajla alınmış bebeklerin kozmetik firmlarına satıldığı bildirliyor. bunun delili olarak da ABD ve Avrupa'da kamyonlar dolusu ceninin ele geçirilmesi gösteriliyor.

kozmetik sanayinin imparatoriçesi yahudi asıllı Helena Rubinstein'in ürünlerinin reklamlarında ''cildin gen ve yaşayan hücrelelerle'' güzelleştiği belirtliyor.Gel gör ki , bu ürünlerin yapımında kullanılan COLLOGEN adlı maddenin ceninden elde edildiği ya bilinmiyor ya da bilinmezlikten geliniyor ve zavallı güzellik düşkünü insanlarda ciltlerinin güzelliği için kullandıkları kozmetik ürünlerinin mayasında , katledilen bir hayatın var olduğunun farkında bile değiller. yoksa aksi olarak ''Vahşetle güzellik olmaz''düsturundan çok mu uzaklar?

Dünya bu vahşette yüzerken Türkiye geri kalır mı? Araştırmalar Türkiye'nin gizli cenin cenneti olduğunu ortaya koymuştur.Nitekim Türkiye'nin en büyük doğum hastanesi bir kadın doğum hastanesinde çalışan üst düzey bir yetkili kürtajla alınan ceninlerin kozmetik firmalarına satıldığını söylüyor. Adının açıklanmasını istemeyen yetkili kozmetik firmalarının kürtaj yapılan bütün hastanlere eleman gönderdiğine dikkat çekerek bu elemanların ceninleri satın alma işlemini son derece gizli yürüttüklerini ve bu ticaretten hastanelrden hayli yüklü gelir de elde ettiğini kaydediyor.ŞIMDI GERISINI SIZ DÜ$ÜNÜN

yorumunuz çok güzel,tam da ifade etmek istediklerim bunlar.özgürlük nedir acaba?herşeyi sınırsız yaşayıp tüketmek ve hayatınızı bir çırpıda mahvetmek mi?peki o zavallı bebeğin yaşama,hayatta kalma özgürlüğü ne olacak?her anlamda ne kadar TÜKETİCİ bir toplum olduk!

Senin beta hcg çok yüksek canım ikiz falan olmasın

bende öyle düşündüm yada 5 haftalıktan daha büyük

sanırım bende öyle yapıcam biraz sıkıntıyı göze alıp belki red edilicem ama büyütücem sanırım onu

ben bı anne adayım kı 5 aylık hamıleyım bebegım yaklasık bır hafta once tekmeler atmaya basladı ıcımde kucuk kucuk.onun o tekmelerını hıssetmek dunyalara bedel.Yanlıs yapıosunuz.Madem altından kalmacıktanız bole bı hataya nasıl dusersınız .Anlamıyorum sızın gıbı ınsanları anlam veremıyorum.Kusura bakma cnm ama hayatındakı en buyuk pısmanlıgını yasıcaksın gece ruyalarına bıle gırecek onu gorucek.Ac netten bak bakalım suan bebegının kalbı pıtpıt pıt pıt atıyo.Duygu somurusu yapmıyorum sakın yanlıs anlama zaten sızın gıbılere duygu somurusu yapılmaz.Erkegı anlarım amacları zevk zaten herzaman sorumluluktan kacarlar ama senın dusunmen lazım sen tasıosun o canı..

Bütün yorumları tek tek okudum..
Buraya bir konu açılıyorsa iyi- kötü yorumlara hazırlıklı olmak gerek..
Arkadaşın yaptığının yanlış olduğunu söyleyenlere hemen yargılamayın, yadırgamayın deniliyor.
Benim için yadırganacak bir durum.
Arkadaş korundum diyor ama yumurta tembelliği olan birinin ne zman yumurtasının çatlayacağını tahmin etmek zor.
İlacı bittikten sonra da diğer bir korunma yöntemine geçmelilerdi.
Erkek arkadaşı da, konu sahibi arkadaşta sorumsuzlar..
Konu sahibi bir daha hiç çocuğun olmama ihtamilini hiç düşündün mü ?
Vicdanın seni yakıp kavuracak..
Ben kesin aldırcam dedim demeyin şimdi..
Konu başlığınız bile bebeğimden vazgeçiyorum...

Yani size sinirlenmemek elde değil. Yok adet olacaktım da o yüzden hapı almamıştım falan filan. Prezervatif diye bir şeyin varlığından haberdarsın diye düşünüyorum?? Ya da o gün ilişkiye girmesen de olurdu heralde he? İlla hamile mi kalmanız gerekiyordu sorumluluk alamayacağınızı öğrenmek için??

Kimse sizin ne yaşadığınızla ilgilenmiyor. İsteğiniz kişiyle birlikte olursunuz. Ama madem bir çocuğa bakacak durumunuz yok, o zaman korunmayı da bileceksin. Burada erkek arkadaşınıza inanın kızmıyorum. Size bir şey vaat etmemiş, şu bu dememiş. Derdine düşecek olan da o değil. Kafası rahat yani.

Bence o çocuğu aldırın çünkü siz anne olmayı hak etmiyorsunuz...

sanırım bende öyle yapıcam biraz sıkıntıyı göze alıp belki red edilicem ama büyütücem sanırım onu

net konuşamıyorsun hala...hala daha sanırım diye yazıyorsun herşeyi...tek başına altından kalkmak çok zor olabilir ne olursa olsun ailelerinize açılın...

canım benim tek başına olmaz ki bu erkk arkadaşın senin yanında olmuyosa bu yükü tek başına taşıyamazsın. onun ailesiyle konuşması lazım ve sana arka çıkmaları lazım. babasının hayali düğün yapmaksa hemen yapsınlar işte dimi ama....

nasıl vereceksiniz o günahsızın hakkını
sana soracak anne neden benim yaşamama izin vermedin diye
o zaman ne cevap vereceksin
bakamayız evlenemeyiz yapamayız edemeyizlerin arkasına sığınmayın
bunlar bahane değil olmamalıda zaten
o işi yaparken lütfen aklınızın bir ucunda bu ihtimaller bulunsun
"bebek aldırmak" bunu yapıncA bi ohhhh!!! çekebilecekmisiniz?
bence hayır bu vicdan azabı size ömür boyu yoldaşlık edecek
yaa ölünce.... o bebek karşınıza çıkınca ne yapacaksınız
çekin şunu karşımdan diebilecek misiniz?
onu yokettiğinizi mi sanıyorsunuz?
yok olmuyor aksine o büyük buluşmayı beklemeye koyuluyor
"anne neden yaşama hakkımı elmden aldın" dyeceği o büyük günü bekliyor
eğer verecek anlamlı bir cevabım var diyorsan
buyrun yol sizin

Tek kelimeyle HARİKA

Cok duygusal yaklaşıyorsunuz ya.Olay su;

*Erkek arkadasın bebegi istemiyor,evlenme niyeti yok
*Ailen böle bir durumu duysa kabul edemez.
*Sen zaten öğrencisin.

Şimdi bebeği doğurcan diyelim;
*Erkek arkadasın ben sana doğurma demiştim diyerek, çekip gidebilir,
*Ailen bunu öğrenince kıyamet kopabilir ve Çevreden yadırganarak belki ordan taşınmak zorunda bile kalabilirler.
*Okul hayatına ara vermek zorunda kalabilirsin.

Sen bunların üstesinden kalkabilecek güce sahibim diyosan,yolun açık olsun arkadasım!

bthcg sonuclarına gore ıkız dııl bebek bthcg sıde normal zaten arkadasın..Ama ne farkeder dımı can candır sonucta:88:

ikiz olup olmaması BHCG ye çok da bağlı değil.benim kan değerim 460 dı ikizdi,bir arkadaşın aynı haftada 50 falandı onunda ikiz gebelikti..can candır tabii,tek ya da ikiz fark etmez ama bende ikiz çocukları olan bir anne olarak elimde olmadan bu tepkiyi verdim..

bugün ultrason fotoğrafı hep elimdeydi sanırım bağlandım baya haklısınız bir an önce karar vermem lazım

ultrason fotoğrafını aldığına göre doktora gittin demektir.doktor sana kaç haftalık olduğunu söylemiştir.ayrıca doktor ikiz yada tek bebek olduğunu da söylemiştir.5 haftalıkken iki kese varsa çoğul gebeliktir tek kese varsa bir bebeğe hamilesin demektir.ama yazdıklarında tek mi ikiz mi olduğunu bilmiyorum demişsin ve 5 haftalıktan büyük olabilir yazmışsın.bu ne çelişkidir böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…