- Konu Sahibi femmefatale26
-
editörler sildi mesajınızı zaten
olan bizim hayal dünyamıza oldu
Sağlık sebepleri dışında yapılan kürtaj cinayyettir.
Haklısınız kimse çocuk dünyaya getirmek zorunda değil o zaman çocuk yapmayacak.
Siz hiç cinsel birleşme olmadan hamile kalan birisiyle tanıştınız mı ?
Bunun dinle imanla ahlakla alakası yok,katil oluyorsunuz.
Çocuğu hem yapıyor sonra canını alıyorsunuz.
İkiside sizin mağrifetinizle yani ?
Yani korunmalıydı ama olmuş bir kere ne olacak denilecek birşey mi bu anneniz sizi aldırsaydı dünyada mıydınız şimdi?
Bazı arkadaşlar da delikanlıda suç bulmamış. Bravo valla. Bir de alnından öpüp madalya takın da tam olsun.
Bazı arkadaşlar da delikanlıda suç bulmamış. Bravo valla. Bir de alnından öpüp madalya takın da tam olsun.
evet o hazzını tek başına yaşadı
her zaman şunu düşünmüşümdür..bir erkeği frenleyen kadındır..benim istemediğim hiç bir şeyi erkek bana yaptıramaz..isterse aşkında öleyim..her sağlıklı insan gibi bizim de cinsel arzularımız var ama sonuçlar ağır basıyor ..erkekler belki kolaya kaçıyor ama adamlara kolayı bazı kadınlar altın tepside sunuyor
geçen sefer bir konuda bir resim eklenmişti
1 gün kendime gelememiştim
saolsunlar şimdi en az 1-3 hafta kendime gelemicem
Bu olayda, keşke olmasaydı demek birşey ifade etmiyor ancak dönülmesi gereken hatanın bedelini yine bir hanım ve ne yazık ki masum bir can ödüyor..
Buraya satır satır aldırmayın yazıktır diyenleri, o henüz canlı bile değil diyerek cahillikle itham edenler, malumunuz; herkesin değer yargıları ve böyle bir olay karşısında yapacakları farklıdır..
insanlar yıllarca uğraşır evlat sahibi olamaz ve bu sıkıntıları yaşayan insanların gelip de buraya ne olur aldırmayın, o minik cana kıymayın demesi de gayet normaldir..
Hem olmuş bir hata madem bakamayacaksınız aldırıverin gitsin demek de doğru değil, ileride aynı hataya düşebilecek potansiyeldeki insanlara da cesaret veriliyor bu şekilde söylenerek..
Bunun bir suç ya da ayıp olmadığı empoze ediliyor ve neredeyse evet doğru olan bu, demeye getiriliyor!
halbuki doğru olan evli olunsun olunmasın, bebek istenmiyorsa baştan önlem almak, var olmuş bir bebeği aldırmak bir korunma şekli değildir!
Konu sahibi arkadaşım; ana okulunda şöyle anneler var diyerek olumsuz örnekleri sıralıyorsun da; o annenin ne sıkıntı ne dert yaşadığını biliyor musun? velev ki keyfinden uykusu için çocuğunu okula atıyor? işe giderken içi parçalanan, akşam yorgun argın olmasına rağmen yavrusunu sırtında gezdirerek oynatan anneler de yok değil...
Madem kötü örnekleri görüyor ve yadırgıyorsunuz siz çok iyi bir anne olmaya gayret edersiniz..
Kalbinizin de sesini dinleyerek, ona yaşama hakkı vermek için makul bir yol bulursunuz umarım..
koyduğunuz foto,kozmetikler ve cenin cennetiyle ilgili yazdığınız yazı kanımın bedeninden çekilmesine yettibende mesaj atacaktım kaldrılsın diye
o sırada gördüm
iyi olmuş
kimseyi üzmek istemezdim:26:
ama en azından aldırma niyeti olanların kafasına dank etmiştir belki biraz
durumu bilmeden içine girmeden olayın yorum yapmak ne kadar hoş. tabikide korunuyordum sizin düşündüğünüz kadar bizde düşündük bu durumu ama yumurta tembelliğim var ilaç zaten kullanıyorum doğum kontrol hapım bitmişti o ay için ve adet olmayı bekliyordum o dönemde hamile kaldım. Yani ortada bir ihmal yok...
koyduğunuz foto,kozmetikler ve cenin cennetiyle ilgili yazdığınız yazı kanımın bedeninden çekilmesine yetti
burası dini forum değil
sizin göreviniz insanları kendine getirmek değil
Yok artık ya, en baştan sona kadar tüm yorumları okudum ama okuduklarıma inanamıyorum. Bu kadar duygu sömürüsü yapılamaz. Daha önce de yazdığım gibi herkesin dini kendine. Ayrıca kadının hayatını şekillendirme özgürlüğü var. Evet kürtaj çok hoş bir şey değil ama çocuğu doğurunca her şey çok güzel olamayacaksa ki ortada bu kadar sorun varken, niye üstüne gidiyorsunuz doğur diye. Siz mi bakacaksınız o çocuğa? Ailesi yanında olmazsa siz mi yanında olacaksınız? Çocuk doğunca bolluğu da getirirmiş, aldırırsan başına binbir türlü şanssızlık gelirmiş, inanmayın bu hurafelere ya kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. Çocuğunu zor şartlarda doğurmak zorunda kalan, kürtaj olmayan ve sonunda onu esirgeme yurtlarına bırakan hatta ve hatta sokaklara bırakan çöpe atan insanları hiç mi görmediniz? Onlar anne değil mi, keyfinden mi bırakıyorlar çocuklarını? Kimse gelip de hala kürtaj cinayettir diye akıl vermesin. Zaten böyle insanlar yüzünden ilerlemiyor bu ülke. Gerçekten çok kızıyorum hala dinle duygu sömürüsü yapanlara. Ben koşarak kürtaj yaptır demiyorum, aldırma büyüt de demiyorum. Bu kararı arkadaş kendisi vericek. Ama ortada böyle imkansızlıklar varken hala zorla duygu sömürüsüyle olmaz bunlar. Evet kusura bakmayın, duygusuz bakıcaksınız ama mantıkla bakıcaksınız, bu kadar. Duyguyla büyütülmüyo çocuk kendi kendine büyümüyo.
RTÜK'e kızıyodum bütün dizilere karışmaya başladı diye ama adamlar haklıymış.Dizilerde ne kadar çarpık ilişki varsa açılan konuların çoğunda mevcut.
Allah sonumuzu hayretsin amin
Yok artık ya, en baştan sona kadar tüm yorumları okudum ama okuduklarıma inanamıyorum. Bu kadar duygu sömürüsü yapılamaz. Daha önce de yazdığım gibi herkesin dini kendine. Ayrıca kadının hayatını şekillendirme özgürlüğü var. Evet kürtaj çok hoş bir şey değil ama çocuğu doğurunca her şey çok güzel olamayacaksa ki ortada bu kadar sorun varken, niye üstüne gidiyorsunuz doğur diye. Siz mi bakacaksınız o çocuğa? Ailesi yanında olmazsa siz mi yanında olacaksınız? Çocuk doğunca bolluğu da getirirmiş, aldırırsan başına binbir türlü şanssızlık gelirmiş, inanmayın bu hurafelere ya kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. Çocuğunu zor şartlarda doğurmak zorunda kalan, kürtaj olmayan ve sonunda onu esirgeme yurtlarına bırakan hatta ve hatta sokaklara bırakan çöpe atan insanları hiç mi görmediniz? Onlar anne değil mi, keyfinden mi bırakıyorlar çocuklarını? Kimse gelip de hala kürtaj cinayettir diye akıl vermesin. Zaten böyle insanlar yüzünden ilerlemiyor bu ülke. Gerçekten çok kızıyorum hala dinle duygu sömürüsü yapanlara. Ben koşarak kürtaj yaptır demiyorum, aldırma büyüt de demiyorum. Bu kararı arkadaş kendisi vericek. Ama ortada böyle imkansızlıklar varken hala zorla duygu sömürüsüyle olmaz bunlar. Evet kusura bakmayın, duygusuz bakıcaksınız ama mantıkla bakıcaksınız, bu kadar. Duyguyla büyütülmüyo çocuk kendi kendine büyümüyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?