- 9 Ocak 2018
- 697
- 1.870
- 113
- Konu Sahibi ikincielci
-
Canım ya çok zorKoynumda oluyor...Emziriorum...Kokluorum.Bi kere anne dedi...Bikere de hasta olmuş sabaha kadar ustumde uyuttum iyilesti gulmeye basladi...2 aylıkken kaybettim.1 yıl oldu hala agliorm.Cok etkilendim atlatamadm hala.
Başınız sağolsun ne kadardı neden kaybettiniz? Rüyanızda gördüğünüz için mi kendinizden nefret ettiniz. Hala görüyor musunuz ne kadar zaman geçti kaybınızın üzerinden. Çok soru sordum kusura bakmayınSizi çok iyi anlıyorum. ben de hiç bebek düşünmememe rağmen hamile kaldım ve kaybettim. dayanılmaz..... ben 1 ay sonra rüyamda görmüştüm.. nefret ettim kendimden.... destek alın lütfen çok iyi geliyor. samimiyetle söylüyorum veya meşğale bulun zorlayın kendinizi
İyiyim canım evimize geldik(ailemin yanındaydık) bebeğimi ziyaret ettim daha mutluyum. Eşimle aram iyi ama hala aynı düşünüyor ve bu beni yaralıyor. Hatırladığınız ilgilendiğiniz için teşekkür ederimDaha iyi mısın esinle aran duzeldımı biraz daha olsa ?
Başın sağolsun canım çok zor bir durum gerçekten anne baba için ama ablası olarak bir çocuk olarak ne büyük hayal kırıklığı yaşamışsındır. Onu bekleyerek hayaller kurarak ne kadar zaman geçirdin kim bilir ama o gelmedi. Rüyalarında gören kişiler hep sevdiğim yakınlarım. Annem eşim kuzenim kayınvalidem. Yakın çevrem yani o yüzden gördükleri doğrudur ama ben görmüyorum üzülüyorum işte ne yapayım.Ben kardeşimi kaybettim, 4 yaşındaydım. Doğum sırasında kurtulamadı. Yıllardır çocuk kalbimde yaradır. 18. doğum gününde gördüm rüyamda, siz düşünün. :) Manevi inancı yüksek olan biri değilim, hatta rüyadır vs. benim için klinik anlamları dışında bir anlam ifade etmez. Ama çok etkilenmiştim, ne yalan söyleyeyim. Sizi anlıyorum konu sahibi, görme isteğinizi de tabiki. Sürekli bunu düşünmeyin, zaman geçiyor, kimse size onu geri getiremez; rüyalarınız bile...
Digerlerini de kaale almayın derim, kim kimin rüyasını teyit edebilir ki? Olaylarda yer edinmek için derler öyle...
Belki de öyledir. Ne kadar süre sonra gördüler peki. Başınız sağolsunÖncelikle Allah sabır versin, bir cennet çiçeğiniz var ne güzel. Benim kuzenim şehit oldu uzun bi süre babası annesi kardeşi hariç herkes rüyasında görürken, ben de dahil. Bir tek onlar göremiyordu. Bu Allahın bir takdiri bence belki de önce yokluğuna alışmanızı istiyordur.
Elimde değil herşeyi kafama takıyorum bu konudaallahim sabrini arttirsin yeni mucizelerle karsilastirsin. ruyalari cok anlamlandirma baskalarinkini de. ne sen ne de onlar tovbe hasa hz. yusuf. bilincaltin acini daha fazla yasamani engelliyor olabilir. bilincaltinda bu aciyi yok etmeye calisiyor olabilirsin korkuyor olabilirsin. kimse senin kadar uzulemez. zaten acin buyuk bir de bunun icin kendine agir yukler yukleme...
Kalp atışını duyamadık Gelişimi durmuş.Canım ya çok zorneden vefat etmişti kuzun
Amin canımAllah bir daha yasatmasin. Cok uzuldum.
Kıyamam ya minicik. Var mı başka çocuğunhzKalp atışını duyamadık Gelişimi durmuş.
Belki de öyledir. Ne kadar süre sonra gördüler peki. Başınız sağolsun
ÇokmuşSağ olun. Bayağı bi zaman geçti galiba 1-2 yıl.
İçimi yaktınız hepinizKoynumda oluyor...Emziriorum...Kokluorum.Bi kere anne dedi...Bikere de hasta olmuş sabaha kadar ustumde uyuttum iyilesti gulmeye basladi...2 aylıkken kaybettim.1 yıl oldu hala agliorm.Cok etkilendim atlatamadm hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?