- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.208
- 133
- 35
- Konu Sahibi ikincielci
-
Bilmiyorum canım ihtiyaç hissedersem gideceğim inşallahDaha 30 gün önce yasanmis bunlar cok taze ... suan lohusasin ... yasadigin cok agir ve sen bunu kendi basina atlatmak zorunda degilsin. Profesyonel destek al lütfen ...
Yanlis anlamayin lütfen profesyonel destek almak icin hasta olmak gerekmiyor ki ... sadece konusmak icin yol gösteren biri olur diye düsündüm ...Bilmiyorum canım ihtiyaç hissedersem gideceğim inşallah
Hayır hayır hasta olmak elbette gerekmez o manada söylemedim. Kendim aşamayacağımı düşünürsem destek alacağım. Her acıda başkalarından ya da bir profesyonelden yardım almaya karşıyım. Şu sebepten; insan kendisi birşeylerle başetmeyi bilmeli duygularını tembelleştirmemeli. Yapamıyorum tıkandım dediği noktada yardım almalı benceYanlis anlamayin lütfen profesyonel destek almak icin hasta olmak gerekmiyor ki ... sadece konusmak icin yol gösteren biri olur diye düsündüm ...
Bilmiyorum ben kötü hissetmiyorum onların bunu anlatmasından. Sadece eksik hissediyorum ben neden göremiyorum diye. Ama anlattıkları beni mutlu ediyorLütfen destek alın. Sizi daha çok üzecek şeyler söyleyen insanları iyi niyetli bile olsalar uyarın. Rüya örneği gibi. Bu haberlerin size de onlara da faydası dokunmaz. Sizi daha çok yıpratır.
Çok istediğin için canım benceMerhaba, bu tam olarak bir dert değil biliyorum ama paylaşmak istiyorum birileriyle. Tam 30 gün önce 9 aylık bebeğimi karnımda kaybettim. Çok üzüldük çok acı çektik. Geçmeyecek bir acı bu. Benim şu an sıkıntı yaptığım konu ise; bebeğimi bir sürü kişi rüyasında gördüler. Hepsi de 3-4 yaşlarında haliyle görüyorlar. Kuzenim dahil gördü ama ben göremedimneden görmüyorum bilmiyorum çok üzülüyorum. Kıskanmak değil ama ben de görmek istiyorum. yOksa yeterince istemiyor muyum neden böyle oluyor hiç benzer bir durum yaşayan oldu mu?
Sizin de başınız sağolsun canım. Allah sabır versin. Duaların için de Allah razı olsun.Çok istediğin için canım bence
Annemde der hep dayını göremiyorum rüyam da diye (38 yaşında kaybettik)
Canım ne kadarda desek üzülme diye acın tarifsiz ve cok büyük rabbim sabrını versin
Cennette seni bekleyen bi kuzun var bunu düşün teselli bul canım benim
Basiniz sagolsun..2 dkligina gordum dediniz ya zor olmustur sizin icin.Merhaba, bu tam olarak bir dert değil biliyorum ama paylaşmak istiyorum birileriyle. Tam 30 gün önce 9 aylık bebeğimi karnımda kaybettim. Çok üzüldük çok acı çektik. Geçmeyecek bir acı bu. Benim şu an sıkıntı yaptığım konu ise; bebeğimi bir sürü kişi rüyasında gördüler. Hepsi de 3-4 yaşlarında haliyle görüyorlar. Kuzenim dahil gördü ama ben göremedimneden görmüyorum bilmiyorum çok üzülüyorum. Kıskanmak değil ama ben de görmek istiyorum. yOksa yeterince istemiyor muyum neden böyle oluyor hiç benzer bir durum yaşayan oldu mu?
Evet ama az görmek zor oldu. Ve aklım tam yerinde değildi birkaç saat önce narkoz almıştım. Bebeğimi kucağıma verdiler zaten sarılıydı yüzünü gördüm sadece parmağımla yanağına dokundum sonra aldılar hemen. Keşke diyorum keşke daha fazla tutsaydım daha fazla baksaydım. Keşke öpseydim yüzünü.Basiniz sagolsun..2 dkligina gordum dediniz ya zor olmustur sizin icin.
İnşallah görürüm ve güzel görürüm. Belki de dediğiniz gibi üzülmemem için göremiyorumBaşınız sağ olsun çok zor Rabbim sabır versin sizeİnşaAllah bir daha yaşamazsınız. Daha çok üzüleceğiniz içindir hem ummadığınız bir anda görürsünüz . Hem bebeğiniz size şefaatçi olacaktır .
O şuan çok güzel bir yerdedir emin olunİnşallah görürüm ve güzel görürüm. Belki de dediğiniz gibi üzülmemem için göremiyorum
Daha fazla baksaydiniz belki de daha kotu olacaktiniz.oyle keskelerle yasanmaz lutfen daha cok yeni ama yipratmayin kendinizi.dua edin bol bol rqhatlarsinizEvet ama az görmek zor oldu. Ve aklım tam yerinde değildi birkaç saat önce narkoz almıştım. Bebeğimi kucağıma verdiler zaten sarılıydı yüzünü gördüm sadece parmağımla yanağına dokundum sonra aldılar hemen. Keşke diyorum keşke daha fazla tutsaydım daha fazla baksaydım. Keşke öpseydim yüzünü.
Evet eminim. Minik bir sürü kardeşiyle birlikte inşallah. İçimi rahatlatmaya çalıştığınız bu saatte derdimle uğraştığınız için teşekkür ederimO şuan çok güzel bir yerdedir emin olun
Bilmiyorum evet belki de öyle olacaktı. İnsanoğluna hiçbirşey yetmez işte hep keşke der durur ya da şu olsaydı bu olsaydı. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Çok teşekkür ederim dinlediğiniz ve yardımcı olmaya çalıştığınız içinDaha fazla baksaydiniz belki de daha kotu olacaktiniz.oyle keskelerle yasanmaz lutfen daha cok yeni ama yipratmayin kendinizi.dua edin bol bol rqhatlarsiniz
Emin olun bir sürü melekle birliktedir .Evet eminim. Minik bir sürü kardeşiyle birlikte inşallah. İçimi rahatlatmaya çalıştığınız bu saatte derdimle uğraştığınız için teşekkür ederim
Amin amin. Gerçekten çok değerli cümleler bunlar. Zaten bir insanın başka bir insana yapabileceği en güzel şey içten edilen bir duadır bence. Allah razı olsun. Size de hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsinEmin olun bir sürü melekle birliktedir .Ahhh keşke elimden başka bir şey gelse sizin için anca dua edebiliriz acınız hafiflemez belki ama inşaAllah bir daha yaşamazsınız . Ben çocuğum olsun diye uğraşıyorum nasıl diyeyim size şuan yokken bile korkuyorum ama hep sınavdayız bu günümüze de şükür Dualarımda olacaksınız . Rabbim peygamber sabrı versin size
Amin Rabbim hepimizden razı olsun İnşaAllahAmin amin. Gerçekten çok değerli cümleler bunlar. Zaten bir insanın başka bir insana yapabileceği en güzel şey içten edilen bir duadır bence. Allah razı olsun. Size de hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin
Almıyorum şu an ihtiyaç hissetmedim kendim aşabilirim bunlar diye düşünüyorum. Umarım desteklik noktaya gelmem( bunu kötü ya da kınanacak birşey olarak söylemedim. Ruh sağlığım umarım o kadar kötü olmaz anlamında söylüyorum) her düştüğümde başkalarına koşmak istemiyorum.Psikolojik destek alıyor musunuz? Yas sürecindesiniz şu an anlıyorum ama patolojik bir duruma kaymanızı istemem. Destek almalısınız bir an evvel. Başınız sağ olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?