- 24 Haziran 2016
- 7.533
- 26.565
- 548
- Konu Sahibi ikincielci
-
Canım senin her konunu okuyusumda ıcımden bısey kopuyorMerhaba, bu tam olarak bir dert değil biliyorum ama paylaşmak istiyorum birileriyle. Tam 30 gün önce 9 aylık bebeğimi karnımda kaybettim. Çok üzüldük çok acı çektik. Geçmeyecek bir acı bu. Benim şu an sıkıntı yaptığım konu ise; bebeğimi bir sürü kişi rüyasında gördüler. Hepsi de 3-4 yaşlarında haliyle görüyorlar. Kuzenim dahil gördü ama ben göremedimneden görmüyorum bilmiyorum çok üzülüyorum. Kıskanmak değil ama ben de görmek istiyorum. yOksa yeterince istemiyor muyum neden böyle oluyor hiç benzer bir durum yaşayan oldu mu?
Olsun olsun üzüleyim şimdi de farklı değilim ki. Göreyim meleğimi yeter ki. Teşekkür ederim benimle ilgilenip yazdıklarımı okuduğun için. Bazen tutuyorum kendimi yazmıyorum. İnsanlar sıkılır mı diye düşünüyorum. “Yetti bunun acısı da sürekli aynı şeyleri söyleyip duruyor” derler belki diyorum :/Canım senin her konunu okuyusumda ıcımden bısey kopuyorRabbım sabır versin Insallah ruyanada girer bebegin ama belki gorsen daha cok üzülüceksın.
Hayır yok.ilk hamileligimdi.en cokta icimi yakan esim askere gittikten sonra hamile kaldigimi ogrendm.Planlı bi hamilelik degildi.Ona soledim mutlu oldu.Sonra bu haberi duyunca yikildik, 1yillik ewliyiz ama bebegimizi istioduk.esim askerdeyken dogum yapacaktım raziydim herseye ama nasip olmadıKıyamam ya minicik. Var mı başka çocuğunhz
Kalp atışını duyamadk malesef.Allah kimseye yasatmasin.1 yildir duzelemedm.Cok guclu bi kadınım lakin bebek konusu benim hassas noktammış.atlatamıorm.İçimi yaktınız hepinizneden kaybettiğiniz bebeginizi basınız sagolsun
Hayırlısı böyleymiş demekten başka çaremiz yok. Yaradana sığınıp dua ediyoruz. Allah bize de güzel hayırlı evlatlar nasip eder inşallahHayır yok.ilk hamileligimdi.en cokta icimi yakan esim askere gittikten sonra hamile kaldigimi ogrendm.Planlı bi hamilelik degildi.Ona soledim mutlu oldu.Sonra bu haberi duyunca yikildik, 1yillik ewliyiz ama bebegimizi istioduk.esim askerdeyken dogum yapacaktım raziydim herseye ama nasip olmadısimdide ayni seyleri yasicam korkusu var.
Yani evet anlatıyorlar annem gördü eşim gördü kuzenim gördü ne bileyim yakın çevrem gördü hep. Aseli gördük biz diye rüyayı anlatıyorlar. Hepsi de aynı yaşlarda görmüşlerGelip "ölen bebeğini rüyamda gördüm şu yaştaydı şöyle güzeldi" mi diyorlar yani?
Ama bu bence çok büyük düşüncesizlik. Senin içinin yangını sana yeter zaten. Neden deşiyorlar ki?
Bence görmemen daha iyi. Daha çok üzülürsün.
Amin insallahHayırlısı böyleymiş demekten başka çaremiz yok. Yaradana sığınıp dua ediyoruz. Allah bize de güzel hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
sizin de başınız sağolsun.. Ne acı... Rabbim yaşatsın tekrar hiçbirimize, acılarımız hafifleyip birden gitsin sağlık ve mutluluk bizden ayrılmasın...Başınız sağolsun ne kadardı neden kaybettiniz? Rüyanızda gördüğünüz için mi kendinizden nefret ettiniz. Hala görüyor musunuz ne kadar zaman geçti kaybınızın üzerinden. Çok soru sordum kusura bakmayın
İnsan konstukca rahatlar ıyı gelir yasadgım kolay degıl Baska cocugun varmı pekıOlsun olsun üzüleyim şimdi de farklı değilim ki. Göreyim meleğimi yeter ki. Teşekkür ederim benimle ilgilenip yazdıklarımı okuduğun için. Bazen tutuyorum kendimi yazmıyorum. İnsanlar sıkılır mı diye düşünüyorum. “Yetti bunun acısı da sürekli aynı şeyleri söyleyip duruyor” derler belki diyorum :/
Bebek dogduktan ıkı ay sonramı kaybettiniz benmı yanlıs anladımKalp atışını duyamadk malesef.Allah kimseye yasatmasin.1 yildir duzelemedm.Cok guclu bi kadınım lakin bebek konusu benim hassas noktammış.atlatamıorm.
Yanlış anladınız.kucagıma almak nasip olmadı.Karnımda kaybettim.Bebek dogduktan ıkı ay sonramı kaybettiniz benmı yanlıs anladım
Evet canım onlar görmesin demiyorum ama ben de görsem konuşsam. Belki deAllah üzülmemem için göstermiyor evet ama yine de isteğim geçmeyecek. Hatta gördükçe hep görmek isteyeceğim. Rüyalarımda hep insanlara bebeğimi kaybettim ben diyorum. Normal bir rüya görüyorum olaylar oluyor ama en sonunda hep bebeğimi kaybettim deyip ağlıyorum. Bunlardan daha iyi geleceğine inanıyorum kızımı görmemCanım kıskanıyosun demi
Onlar görebiliyo belki rüyalarında da olsa öpüp kokluyo ama sen çok özlüyosun şuan demi
Ama görmemen daha iyi belkide bi süre çünkü daha kötü olabilirsin
Bu istemekle alakalı değil bence
Nur içinde yatsın o çok güzel biyerde biliyosun ne olur kendine bu kadar acı çektirme
Yok canım 1 yıllık evliyim 29 yaşındayım ilk bebeğim miraç aselimİnsan konstukca rahatlar ıyı gelir yasadgım kolay degıl Baska cocugun varmı pekı
Ben de sürekli rüyamda insanlara bebeğimi kaybettiğimi söyleyip ağlıyorum. Normal bir rüya oluyor insanlar tanıdığım ya da tanımadığım insanlar ama ben rüyanın sonunda hep bu cümleyi kuruyorum ve ağlıyorum. Her rüyam böyle geçiyor.sizin de başınız sağolsun.. Ne acı... Rabbim yaşatsın tekrar hiçbirimize, acılarımız hafifleyip birden gitsin sağlık ve mutluluk bizden ayrılmasın...
biz hiç düşünmüyorduk , spiral olmasına rağmen gebe kaldım. hatta bebek fikrine uzaktım diyebilirim. Daha ne olduğunu anlamadan; annelik nedir? hamilelik nedir?, üstüne bir bağ kurulmuş gibiydi, kaybettim karnımda. 3 ay oldu. Sonrası berbat geçti. kürtajdan 3 hafta sonra görmeye başladım. Her gece olmasa da 3-4 haftada bir rüyamda görüyordum. bebeğimi birileri ortada bırakmış, alıyorum çantama saklayıp koşa koşa gidiyorum. Teninin sıcaklığını bile hissediyordum. Ya da doğum yapıyorum bebeğim yok. arıyorum buluyorum.
şimdi görmüyorum, destek aldım bir süre. Nefret etmem tekrar aynı şeyleri yaşamayı düşünmek. İçimde bir bebek fikri geriyor beni ben bundan dolayı destek aldım. Tekrar tekrar korkuyorum. Kendimi suçluyyorum. çok zor süreç allah yardıcımız olsun
Eşim de görüyor anlatıyor. Güzel görüyorlar ama mutlu oluyorumSiz söylemeseniz de eşiniz yada laf söyleyebilecek bir arkadaşınız bebeğinizi rüyamda gördüm diyenlere bi çıkışsın da anlatamasınlar derim. Bu size destek olacak bişey değil çünkü. Üzülmeyin görseniz daha çok bağlanırsınız daha çok üzülürsünüz eminim. Allah sabır versin.
Amin. Her vakit mutlu edecektir güzel ve huzurlu görürsem inşallahTam ummadigin vakit görüceksin ... allahim sabir versin mekani cennet olsun
Daha 30 gün önce yasanmis bunlar cok taze ... suan lohusasin ... yasadigin cok agir ve sen bunu kendi basina atlatmak zorunda degilsin. Profesyonel destek al lütfen ...Amin. Her vakit mutlu edecektir güzel ve huzurlu görürsem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?