Bebeğimi rüyamda hiç görmedim:(

Canım senin her konunu okuyusumda ıcımden bısey kopuyor Rabbım sabır versin Insallah ruyanada girer bebegin ama belki gorsen daha cok üzülüceksın.

Canım senin her konunu okuyusumda ıcımden bısey kopuyor Rabbım sabır versin Insallah ruyanada girer bebegin ama belki gorsen daha cok üzülüceksın.
Olsun olsun üzüleyim şimdi de farklı değilim ki. Göreyim meleğimi yeter ki. Teşekkür ederim benimle ilgilenip yazdıklarımı okuduğun için. Bazen tutuyorum kendimi yazmıyorum. İnsanlar sıkılır mı diye düşünüyorum. “Yetti bunun acısı da sürekli aynı şeyleri söyleyip duruyor” derler belki diyorum :/

Kıyamam ya minicik. Var mı başka çocuğunhz
Hayır yok.ilk hamileligimdi.en cokta icimi yakan esim askere gittikten sonra hamile kaldigimi ogrendm.Planlı bi hamilelik degildi.Ona soledim mutlu oldu.Sonra bu haberi duyunca yikildik, 1yillik ewliyiz ama bebegimizi istioduk.esim askerdeyken dogum yapacaktım raziydim herseye ama nasip olmadısimdide ayni seyleri yasicam korkusu var.

Hayırlısı böyleymiş demekten başka çaremiz yok. Yaradana sığınıp dua ediyoruz. Allah bize de güzel hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

Yani evet anlatıyorlar annem gördü eşim gördü kuzenim gördü ne bileyim yakın çevrem gördü hep. Aseli gördük biz diye rüyayı anlatıyorlar. Hepsi de aynı yaşlarda görmüşler

Canım kıskanıyosun demi
Onlar görebiliyo belki rüyalarında da olsa öpüp kokluyo ama sen çok özlüyosun şuan demi

Ama görmemen daha iyi belkide bi süre çünkü daha kötü olabilirsin
Bu istemekle alakalı değil bence
Nur içinde yatsın o çok güzel biyerde biliyosun ne olur kendine bu kadar acı çektirme

sizin de başınız sağolsun.. Ne acı... Rabbim yaşatsın tekrar hiçbirimize, acılarımız hafifleyip birden gitsin sağlık ve mutluluk bizden ayrılmasın...

biz hiç düşünmüyorduk , spiral olmasına rağmen gebe kaldım. hatta bebek fikrine uzaktım diyebilirim. Daha ne olduğunu anlamadan; annelik nedir? hamilelik nedir?, üstüne bir bağ kurulmuş gibiydi, kaybettim karnımda. 3 ay oldu. Sonrası berbat geçti. kürtajdan 3 hafta sonra görmeye başladım. Her gece olmasa da 3-4 haftada bir rüyamda görüyordum. bebeğimi birileri ortada bırakmış, alıyorum çantama saklayıp koşa koşa gidiyorum. Teninin sıcaklığını bile hissediyordum. Ya da doğum yapıyorum bebeğim yok. arıyorum buluyorum.
şimdi görmüyorum, destek aldım bir süre. Nefret etmem tekrar aynı şeyleri yaşamayı düşünmek. İçimde bir bebek fikri geriyor beni ben bundan dolayı destek aldım. Tekrar tekrar korkuyorum. Kendimi suçluyyorum. çok zor süreç allah yardıcımız olsun

İnsan konstukca rahatlar ıyı gelir yasadgım kolay degıl Baska cocugun varmı pekı

Evet canım onlar görmesin demiyorum ama ben de görsem konuşsam. Belki deAllah üzülmemem için göstermiyor evet ama yine de isteğim geçmeyecek. Hatta gördükçe hep görmek isteyeceğim. Rüyalarımda hep insanlara bebeğimi kaybettim ben diyorum. Normal bir rüya görüyorum olaylar oluyor ama en sonunda hep bebeğimi kaybettim deyip ağlıyorum. Bunlardan daha iyi geleceğine inanıyorum kızımı görmem

Ben de sürekli rüyamda insanlara bebeğimi kaybettiğimi söyleyip ağlıyorum. Normal bir rüya oluyor insanlar tanıdığım ya da tanımadığım insanlar ama ben rüyanın sonunda hep bu cümleyi kuruyorum ve ağlıyorum. Her rüyam böyle geçiyor.

Sizin rüyalarınız daha zormuş huzursuz edici şeyler görmüşsünüz bilinçaltınızdan dolayı sanırım. Benim etrafımdakiler hep mutlu görüyorlar oyun oynarken gezerken.. ben de böyle görmeyi hayal ediyorum arzuluyorum.

İnşallah hakkımızda en hayırlısı olur. Ben de şu an bir bebek istemiyorum. Daha doğrusu istiyorum ama sonra miraç aselimin yerine mi koyacağım onu hayır olmasın diye bir psikolojiye bürünüyorum. Zamanla aşarım inşallah ben de

Tam ummadigin vakit görüceksin ... allahim sabir versin mekani cennet olsun

Siz söylemeseniz de eşiniz yada laf söyleyebilecek bir arkadaşınız bebeğinizi rüyamda gördüm diyenlere bi çıkışsın da anlatamasınlar derim. Bu size destek olacak bişey değil çünkü. Üzülmeyin görseniz daha çok bağlanırsınız daha çok üzülürsünüz eminim. Allah sabır versin.

Eşim de görüyor anlatıyor. Güzel görüyorlar ama mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…