- 24 Temmuz 2009
- 341
- 67
- 323
Ha bu arada annemize gelecekteki durumlar bir film seridi gibi seyrettirilseydi belkide biz sakat kalacaktik annemiz bizi simdiden aldirmalimiydi bizim fikrimizi dahi almadan belki biz yerin altina girmek hastanenin cöp kutusuna atilmaktansa herseye ragmen yasamak isterdik????Aldirirdim deyip eksik dileklerde bulunmak saglikli degil,anneler bilirler bir anne bebeginin KILINA zarar vermek istemez.Annelik kutsaldir.Birseyleri evvelinden bilmek ancak tedbir almak icindir cinayet islemek icin degildir.Tedbir nedir?Saglikli bebeklerimiz biz vefat edersek ne duruma gelecekse engelli bebekte bu durumda yasayabilir.Sahibi sen degilsin ki emanet verilmis bir canli, asil sahibi bunlari dusunecektir.Sen minicik bir kanserli hucreye hakim degilken karincanin bile ihtiyacini gideren birisi var ve bebisini senden daha fazla muhimsemekte...
Ay amma tartışılmış yaa herkesin fikri,günahı kendine.
Neden bazı kişiler fikir dayatması yapmaya çalışmış çözemedim.
Allah göstermesin öyle bi durum olsa,aldırırım diyen belki aldırmayacak,aldırmam diyen belki aldırmak zorunda kalacak.
Bu daha çok yaşanarak bilinecek birşey bence.
Burda birbiriniz vasıtasıyla da baya günaha girmişsiniz birbirinize KATİL diyerek
veya CAHİL diyerek
aldirmazdim amaaaa bide sunu düsünmek lazim birgün ben annesi ölürse ona kim bakicak?
bakım evleri var canım engellilere devlet öyle sahip çıkıyor kiii. kimse düşünmesin kim bakar diye, iyi bakılıyor. yeter ki aldırmasın kimse bebeğini
Evet minikkelebek bu konu da da çok doğru söylemişsin kesinlikle şuan aldırırm diyoruz ama belki aldıramıycam o anki duygularım düşüncelerim ne olucak başına gelmeden insan bilemez...Bi tanıdığım da aynı durumda ve aldırmama kararı aldı..
halamın kızından için özürlü dogacak aldırın demısler özellıkle babannem cok baskı yapmıs ama halam ve enıstem kıyamamıs.. sonuc suan o aldırılmayı beklenen bebek capa tıp fak bıtırdı ve doktor oldu masallah sapasağlada hiç bişeyi yok zekasıda gayet yerınde.. ve babannemin hastalıklarında daima ön ayak olmustur tedavi için ne gerekıyorsa..
ben kendımı ornek vereyım korunurken hamıle kaldım bide kanser onleyıcı ası olmustum ustune haberım yok. doktor dusuk yaptırcaz sana dedi yalvardım nolurr almayıon onu benden ,salkat olursada ben bakmaya razıyım dedım..eşim dahı kımse ıstemedı yavrumualdırcaksın dedi.. dediler...
inatla 7.haftaya kadar geldım sonrası dusuk oldu kendılındenher ne kadar kazarada olsa ben bebegımın dogmasını ıstemıstım sakat olsun olmasın ıstemıstım ama nasip değilmiş
Canım benim inan çok üzüldüm..Eğer sen aldırsaydın günahı da vebali de sana olacaktı..Nasibi yokmuş ki Düşmüş..Kendiliğinden olmasa idi vicdan azabı çekerdin die düşünüyorum..Rabbim yardımcın olsun inş. Evlatlarımızla sınamasın Mevlam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?