Bebek rızkı ile gelir derler ama ben yine bir huzursuzlandım 😔

Sizin mamaya çok gidiyormuş neyse ki bir kaç ay kullandım. Onda da ayda bir kutu. Bence harcamalar bebeğe göre de değişir. Mesela bizim bebek zayıf olduğu için çoğu kıyafetini uzun süre kullanıyorum.
Bir de günde 3 kez neden çamaşır yıkanıyor onu anlamadım Ayda 350₺ lik kıyafet alıyorsanız baya bir kıyafeti olması lazım. Ben bebişin kıyafetlerini 2-3 günde bir yıkıyorum.
Yeni anneyi korkutmayalım bence :) büyüklerde olduğu gibi bebeklerde de her bütçeye göre harcama yapılabilir.
Tabi sağlıktan ödün vermemek gerek o ayrı. Mesela biz tüm özel aşılarını yaptırıyoruz. Özellikle memenjit aşıları çok pahalı. Bir dozu 400₺ + doktor muayene ücreti. Aylık 1000₺ gibi düşünüyorum harcamaları.

Evet saglık ve gıdadan asla kısmam. Fakat mamaya mecburen cok gıdıyor. Cok ıstahlı ve hamıle oldugum ıcın emzırmeyı bıraktık. Boyu cok cabuk uzuyor. Kılo alıyor esyalar olmuyor. Cogunu ev yardımcımın torununa gondermıstım. Sımdı tekrar hamıleyım veremıyorum malesef kardeşlerıde gıysın dıye. Kıyafete 350gıdıyor neden derseniz ben hepsini belli bir markanın alıyorum mesela tulumun fıyatı 190tl ıkı zıbında alınca 350falan tutuyor. Camasırlara gelınce oglum genelde cok kusar ve cok terler mecburen yıkıyorum ee bıde evde bız varız esım hergun tam takım esya cıkarıyor kırlıye keza bende aynı sekılde yıkamaya yetısemıyoruz
Tabı kı konu sahıbını korkutmayalım. Sag salım dogsun da her butceye uygun kıyafet var.

Hepinize çok teşekkür ediyorum,çok rahatlattınız beni, az çok Nasıl gelişeceğini anladım, allah çocuğu olana sağlık, bekleyene de sağ Salim kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…