Bebek takim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
belkı unuttular gerı donup alacaklar ?
hanı cuzdan para falan karakola goturulur bulununca da boyle posetı eve almak hıc aklıma gelmez benım

duzenleme : sıze bırakılmıs olsa ıcınde not olurdu bence cunku ben boyle ıhtıyac sahıplerının evının onune hedıye bırakacaksam el yazısıyla kapı nosunu yazıp ıyı gunlerde kullanın dıyorum bu tarz durumlar yasanmasın ıcıne sınerek gıysın dıye

hanımefendi siz ihtiyaç sahibi değilsiniz. bakın benim eşim de 2500 tl maaş alıyor ve çok şükür geçiniyoruz. küçük şehirde de değiliz konya da yaşıyorum.
başkası alsa ne olacak? siz 2500 tl maaş alıp kendinizi ihtiyaç sahibi sanıyorsunuz hatırlatayım asgari ücret 2020 tl. yani sizden daha kötü durumda olanlar var.

Neden ısrarla konu sabine ihtiyaç sahibi olmadığını söylüyosunuz 2.500 tl çok bi para değil bi markete gidince 2 3 parça bişey alalım desen 100 tl gidiyo öyle bi zamandayız e bunun faturaları var çocuğun masrafları var konu sahibi kiradamı bilmiyoruz istanbul gibi biyerde kiradaysa zaten o maaşın yarısı kiraya gidiyordur. Şartları bilmeden ihtiyaç sahibi değil diye zan altında bırakmaya gerek yok bence, türkiyede 2.500 tl maaşla artı bir çocukla gayette ihtiyaç sahibisin bence

çünkü bende büyük şehir de 2500 tl ile geçiniyorum. evde oturup hiç bir şey yapmadan bekleyip benim durumum yok diyen insanları anlamıyorum. benim derdime ne ki bütün gün çalışıp eve gidince de 12 ye kadar ek iş yapıyorum? kimseye karşı mahcup olmamak için değil mi?
durumu yok diye ütü yapan komşum var illa okumakta gerekmiyor.
şehrin bir ucunda oturuyorum kira daha uygun diye.
ki bu ülke de asgari ücret 2020 tl yani daha kötü durumda olan insanlar var ama konu sahibinin iki lafından biri ben almasam başkası alacak eeee alsın ne olacak?

Ama bu ikisi çok alakasız şeyler kendinizle kıyaslayamazsınız herkesin yaşamı durumu farklıdır belki konu sahibinin kendince çok geçerli sebepleri var çalışamıyo, belki çocuğu küçük bırakıcak kimsesi yok bilemiyoruzki sonuçta, borcu var maaşı oraya gidiyo belki milyontane ihtimal var neticede şartları bilmeden ihtiyaç sahibi değil diyemeyiz, ben sadece bu lafınıza takıldım poşeti alması konusunda bişey demedim yoksa. Bu benim kendi fikrim tabiki sizin fikrinizede saygı duyuyorum görünce yazmak istedim sadece

Bence kullanın. Belli ki size bırakılmış. Yoksa sizin camın önünde kim niye unutsun.

Ya kendi çocuğuna hediye geldi, küçük diye giydirmeyip size vermek istedi, sizi de de rencide etmemek için böyle yaptı. Ya da direk size niyetle aldı oraya bıraktı. Yani unutulmuş filan değildir.
Kullanabilirsiniz. Ama ben olsam kim olduğunu merak eder soruştururdum.

İhtiyacınız varsa kullanın allah yukarıda görüyor sizide belki yardım amaçlı bıraktılar. Kullandıkdan sonra da başka ihtiyaç sahibine verin

Tabi ki burada herkes fikrini söyleyecek.
bakın şuan her ay 720 ve 400 olmak üzere iki kredi ödüyoruz ben 2000 tl maaş alıyorum eşim 2500. ben bu işe yeni girdim. 400 tl lik krediye bu ay başladık 720 tl lik kredinin bitmesine 5 ay kaldı.
evde oturduğum dönem tütün sarıyordum ki hala eve gidip gece 12 ye kadar sarıyorum sabah 6,20 de kalkıp işe geliyorum.
ben konuyu ilk okuduğum da alabilir gayet doğal bir şey diye düşündüm ama sonrasında sürekli olarak ben almasam başkası alacak diye yazması beni fazla rahatsız etti. ben kimseden yardım istemem annem patates alır ben ona karşılığında bardak takımı alırım mesela. şu hayatta 2000 tl maaşla ev geçindirenler var konu sahibi bunu görmüyor o yüzden sen ihtiyaç sahibi değilsin dedim.
kuzenim var eşi en fazla 2500 alıyordur onun da ama nasıl hayırsız anlatamam, kız evde şapka katlıyor oradan ayda 300-400 kazanıyor 2 tane de çocuğu var.
benim demek istediğim kadınlarımız kendini eve atıyor sonra geçinemiyoruz diyor, evde otururken neden çaba sarf etmiyor?

Ben not bırakmazdım. Bebek giysisi unutulmamıştır yaa. Yine de bir kaç hafta beklesin. Kıyamam buraya konu açmış. Onun da kafasına takılmış. İçi rahat etsin biraz.

Siz de aclik sinirinin altindasiniz
Zekat sadaka kabul edebilirsiniz
Konu sahibinin yerinde olsam daha ihtiyaci olan birine veririm
Ama kabul etmesinde bir beis yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…