Bebek takim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Utu becerik hiç yok bi veren bi daha vermez yalan söylemiyim simdi.. zamanla öğrenirim yapa yapa ama çok kişiden de şikayet alırım yapamadın diye..

Canım bende o kadar kötü durumdayız demedim zaten illa giydircem de demedim sadece aldım evde duruyo.. giydireyim mı ne yapayım diye sordum

Doğru olanı soyluyon bu maaşı alıp 3 4 boğaz bakan çoğu kişi dar durumda zaten.. ben sadece kendim icon demedim ki..

Is fikri verenler sorun değil iyi aslında bende arıyorum ama bulamıyorum.. kreşi olan fabrikalara form doldurdum dönüş olmadı.. anaokulu temizlikçi arıyormuş bi şans onu aradım önce gel görüşelim dedi bende çocuk var kreş ücretini maaştan düşseniz bırakacak kimsem yok dedim olmaz sınıflar dolu dedi.. temizlik işi için gene birkaç yer aradım çoğu çocuğu kabul etmiyo..tutup komşuya da bırakamam çocuğumu da.. çocuk bırakacak bi kayınpeder var o derece yani.. tanıdıklar da sabret okul cağına gelince bakarsın iş diyorlar ama.. Benim salaklığın elime meslek iş almadan çocuk yapmak oldu.. Simdi dedim yani keşke mesleğimi alıp tecrübe edinip öyle çocuk yapsaydım.. çünkü ne olursa olsun bir kadının mesleği olmalı hele çocuk varsa o çocuğun geleceği var

Sağol canım biraz beklereyim gelen olmazsa giydircem

Cama yazı yapıştırın,bebek takımı buldum zili çalın. Sorarsınız, rengini bedenini markasını bilene verirsiniz. KK hanımlarının içi rahat etsin, sizinde.

Bende olsa pencereme bırakıldı diye kullanırdı m benim pencereme bırakılması demek bana bırakılmış demek

Ama şunu düşünür dum bırakan bana hediye baabinda niye getirmedi

Bende olsa pencereme bırakıldı diye kullanırdı m benim pencereme bırakılması demek bana bırakılmış demek

Ama şunu düşünür dum bırakan bana hediye baabinda niye getirmedi
Bende düşündüm kapımı niue çalmadı hadi geç saatti daha sonra çalıp verebilirdi.. bilmiyom artık

Her ne olursa olsun ben böyle şeyleri evrenden bir hediye olarak kabul ediyorum
Bir Cumartesi sabahı adamın biri cüzdanımı arkadaşın arabasında unutmuşum otobüse binmem lazım dedi 10 tl verdim kendisine. Muhtemelen yalan söylüyordu ama olsun ya gerçekse dedim verdim. Ertesi sabah erkenden o yoldan geçerken 100 tl buldum :) bu bence bir hediye bana dün için dedim aldım tabiki.

Onlardan daha kotu durumda olanlar var diye bu kisiler ihtiyac sahibi olmuyor mu?
2500 lira para benim insani sartlarda yasamam icin ogrenci evime yetmiyor ya.
bu ulkenin yoksulluk siniri 6800 tl. Ulke gerceklerinden haberiniz olsun bi ya.

Butun gun kuru ekmek yiyen de kendini geciniyoruz saniyor ya pes.
cocuguna muz alamaz alirsa sayiyla alir cocuk yer kendi bakar. İki cesit peynir giren eve cok luks harcamalariniz var diye laf eder. Bademi findigi en son ne zaman yedirdi cocuguna belli degil.
2500 lirayla cok sukur geciniyoruz siz ihtiyac sahibi degilsiniz diye haykiriyor pess vallahi pes.
bu mu hakettiginiz yaşam kendinize reva gordugunuz hayat bu mu? Kocan esek gibi calissin ay sonu 2500 lira para gecsin eline kirmizi eti kurbandan kurbana gor onun disinda cocuga daya bulguru daya patatesi.
cocugunun girtlagindan vitamin geciremiyorsun sen hala neyin şükrü bu be?

Merhaba arkadaslar.. yarim saat once bakkala gittim ve sokaga bakan penceremin onunde poset gordum baktim bi markanin poseti.. içinde de tam kızımın 1 beden büyük kız bebek takımı.. sizce giydirsem mı.. aldım ama
giyme.
insanlar kötü.
belki kötü bişey yapıldı
belki bulana haram olsun diyecekler

İyi de bunun sınırı ne sorması ayıp... tatil yapmak diye bir şey var bu dünyada, tatile gidemeyen fakir mi?? Ya da bonfile yiyemeyen fakir midir?

bence biraz daha araştırın çünkü getirisi iyi eşin de yardım ederse ayda 700 tl falan gelir güzel olur.
Ayda 700 tl nasil getirecek?
200lu karton sariyorsun 4 lira para veriyorlar.
bi insan evladi butun gun basindan kalkmadan uyumadan tuvalete gitmeden o kartondan sarsa sarsa 4 tane sarar.

İyi de bunun sınırı ne sorması ayıp... tatil yapmak diye bir şey var bu dünyada, tatile gidemeyen fakir mi?? Ya da bonfile yiyemeyen fakir midir?
Evet tatile gidemeyen fakirdir bonfile yiyemeyen de fakirdir.
bi insan bir sene boyunca esek gibi calisip 3 gun tatile gidecek parasi olmuyorsa fakirdir.
sorun bakalim Turkiyede kac tane insan şoyle 4 kisilik ailesine bi et sofrasi kurabiliyor ekmeksiz katıksız yiyorlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…