- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
:)) bize kelekleri denk gelmis:))Yokk , varsa da bize denk gelmemiş :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) bize kelekleri denk gelmis:))Yokk , varsa da bize denk gelmemiş :)))
Benim ki de hamileyim şimdilik aileler dışında kimse bilmesin , söylemek istemiyoruz daha çok küçük dediiğim için ağzımın payını verdi :)))) Kimse söyleyip kime söylemeyeceğini bilirmişşşş çocuk değilmiş neden tembihliyormuşummm , anası babası belliymiş duyan duysunmuşşş :))) Benim sülalemde bilen yok , o tarafta duymayan kalmamış. İnsanlarla uğraşmak neden bu kadar zor :):)) bize kelekleri denk gelmis:))![]()
Ben daha keseyi görmemiştim , inşallah sağlıkı bi bebektir diye içim içimi yerken , kv oturdupu yerde toruna ne isim koysak acab diye kendi kendine konuşuyodu :)))))))) Ben de daha o aşamaya geçmedik, isim bulup karar verdiğimiz de haber veririz dedim. 5 çocuğuna isim koymuş , benim karnımdakinde ne hakkı var ?annelik eşittir fedakarlık, sıkıntıyı çeken çekecek olan sensin isim hakkı da senin bence kesinlikle taviz verme, çocuklarımıza ömrümüz yetene kadar sevmediğimiz bir isimle seslenecek halimiz yok, o kadar merakı varsa doğursun koysun istediği ismi![]()
Eşinizi takdir ettim, helal olsun.. Gerisi de hic onemli degil bence, konussun dursunlar..Direkt konuya giriyorum. Evliliğimde 7. yılıma girdim. Birçok kez düşük, kürtaj ve historoskopik ameliyatlardan sonra şimdi hamileyim. Konu bebeğimin ismi. Kv kafasında bir isim belirlemiş, benim istemediğim bir isim ve herkese bebeğimin isminin o olacağını söylüyor. Birkaç gün önce ben, görümcem ve eltim hep birlikte otururken yine kendi belirlediği ismi söyledi. Ben de o isimden hoşlanmadığımı ve eşimle birlikte belirlediğimiz ismi katacağımızı söyledim. Çıldırdı. Siz ne katarsanız katın ben bu isimle sesleneceğim dedi ben de öyle şey olur mu o zaman herkes istediği isimle seslensin, kabul etmiyorum öyle bir şeyi dedim. Bana ister kabul et ister etme ben katacağım zaten 6 yılda zorla bir çocuk yaptın ben bu bebeğimi nasıl bekliyorum, beni ilgilendirmez dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Sadece bu benim elimde olan birşey değil. Hiçbir zaman olmayabilir de diyebildim. Kaldı ki bazı tarama testlerimde risk çıktı, inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim bebeğimi. Bu konuda endişeliyim zaten. Eşim başka odadaydı. Yanımıza geldi neden tartıştığımızı sordu. Konuyu öğrenince de isim hakkı eşimdedir anne o ne istiyorsa onu katacağız dedi ama kv yine ısrar ediyordu. Şimdi ben 2 gündür kendime gelemedim. KV'nin bu kadar öfke dolu olduğunu bilmiyordum."6 yılda zorla bir çocuk yaptın" sözleri sürekli kafamda zonkluyor. Kendimi aşağılanmış hissediyorum. Atlatamıyorum. Daha önceki acılı süreçlerimde aileden hiç kimse yanımda olmadı. Her şeyi hep eşimle halletmeye çalıştık. Hastanede tek başıma kaldığım işlemler oldu. Ama konu isme gelince nasıl kendilerinde bu denli hak buluyorlar anlamıyorum. Bir de sözde 40'ın çıkana kadar kv ben kalırım yanında demişti ama eşime söyledim. Lohusalık döneminde stres yaşamak istemiyorum annen böyle yapacaksa hiç gelmesin dedim. Eşimle ben sizce ikimiz bebek bakımını halledebilir miyiz? Başka kimse yok bize yardım edebilecek.
Ben daha keseyi görmemiştim , inşallah sağlıkı bi bebektir diye içim içimi yerken , kv oturdupu yerde toruna ne isim koysak acab diye kendi kendine konuşuyodu :)))))))) Ben de daha o aşamaya geçmedik, isim bulup karar verdiğimiz de haber veririz dedim. 5 çocuğuna isim koymuş , benim karnımdakinde ne hakkı var ?
hızını alamamış herhalde :) boşverin siz bebeğinize odaklanan gerisini de bırakın ne yaparsa yapsın..Ben daha keseyi görmemiştim , inşallah sağlıkı bi bebektir diye içim içimi yerken , kv oturdupu yerde toruna ne isim koysak acab diye kendi kendine konuşuyodu :)))))))) Ben de daha o aşamaya geçmedik, isim bulup karar verdiğimiz de haber veririz dedim. 5 çocuğuna isim koymuş , benim karnımdakinde ne hakkı var ?
Benim annem de öyle :) Kötü kaynana olup oğlumun huzurunu bozacaksam allah beni o güne çıkarmasın der benim annem. Benim kayınvalidem dünya da tek çocuk doğuran çocuğu olan kendiymiş gibi davranır. Hamile olan benim , düşük tehlikem var ama bana bişi demez oğluna geç uzan dinlen yorulmuşsundur oğlum der : ))))ee yani :)) kendi annrm gibi kayinvalide istemisimdir hep . Annem gelinlerini bizden ustun tutuyor
)
Evet canım alamamış. Ha bi de şey diyor mesela , benim kızım çocuklarına karıştırmadı beni , ben bu çocuğa karışırım istediğim gibi büyütürüm diyor :) Allahtan eşim de kendi kızının karıştırmadığı çocuğa el kızı karıştırır zaten dedi de susturdu. :)hızını alamamış herhalde :) boşverin siz bebeğinize odaklanan gerisini de bırakın ne yaparsa yapsın..
Benim annem de öyle :) Kötü kaynana olup oğlumun huzurunu bozacaksam allah beni o güne çıkarmasın der benim annem. Benim kayınvalidem dünya da tek çocuk doğuran çocuğu olan kendiymiş gibi davranır. Hamile olan benim , düşük tehlikem var ama bana bişi demez oğluna geç uzan dinlen yorulmuşsundur oğlum der : ))))
Kesinlikle halledebilirsiniz.. Sadece moralinizi yüksek tutup evhamlı olmamanız gerekiyor. Emzik verin. Emzirip hemen emziği verin. Öyle uyumaya alışsın ileriki dönemlerde rahat edersiniz. Ben vermedim çok pişmanım. Ilk ay aslında en kolay ay. Sadece insan afallayıp kendini strese sokuyor. Onu yapmayın yeter.Direkt konuya giriyorum. Evliliğimde 7. yılıma girdim. Birçok kez düşük, kürtaj ve historoskopik ameliyatlardan sonra şimdi hamileyim. Konu bebeğimin ismi. Kv kafasında bir isim belirlemiş, benim istemediğim bir isim ve herkese bebeğimin isminin o olacağını söylüyor. Birkaç gün önce ben, görümcem ve eltim hep birlikte otururken yine kendi belirlediği ismi söyledi. Ben de o isimden hoşlanmadığımı ve eşimle birlikte belirlediğimiz ismi katacağımızı söyledim. Çıldırdı. Siz ne katarsanız katın ben bu isimle sesleneceğim dedi ben de öyle şey olur mu o zaman herkes istediği isimle seslensin, kabul etmiyorum öyle bir şeyi dedim. Bana ister kabul et ister etme ben katacağım zaten 6 yılda zorla bir çocuk yaptın ben bu bebeğimi nasıl bekliyorum, beni ilgilendirmez dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Sadece bu benim elimde olan birşey değil. Hiçbir zaman olmayabilir de diyebildim. Kaldı ki bazı tarama testlerimde risk çıktı, inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim bebeğimi. Bu konuda endişeliyim zaten. Eşim başka odadaydı. Yanımıza geldi neden tartıştığımızı sordu. Konuyu öğrenince de isim hakkı eşimdedir anne o ne istiyorsa onu katacağız dedi ama kv yine ısrar ediyordu. Şimdi ben 2 gündür kendime gelemedim. KV'nin bu kadar öfke dolu olduğunu bilmiyordum."6 yılda zorla bir çocuk yaptın" sözleri sürekli kafamda zonkluyor. Kendimi aşağılanmış hissediyorum. Atlatamıyorum. Daha önceki acılı süreçlerimde aileden hiç kimse yanımda olmadı. Her şeyi hep eşimle halletmeye çalıştık. Hastanede tek başıma kaldığım işlemler oldu. Ama konu isme gelince nasıl kendilerinde bu denli hak buluyorlar anlamıyorum. Bir de sözde 40'ın çıkana kadar kv ben kalırım yanında demişti ama eşime söyledim. Lohusalık döneminde stres yaşamak istemiyorum annen böyle yapacaksa hiç gelmesin dedim. Eşimle ben sizce ikimiz bebek bakımını halledebilir miyiz? Başka kimse yok bize yardım edebilecek.
Keşke bilsemNefen bize boyleleri denk geldi ki :)))
Keske ben de ayri kalsam . Ayri kalmayi birak ayni evdeyizKeşke bilsemBenim için önemli olan kocam. hafta da 1 gidiyordum. Eşim artık 15 günde 1 gidelim dedi. Ben kaybetmem , kendi kaybeder böyle yaptıkça. Ama işte vicdan versin rabbim herkese...
Allah yarımcın olsunKeske ben de ayri kalsam . Ayri kalmayi birak ayni evdeyiz![]()
![]()
Amin amin :) halinize sukredin her zaman gormuyorsunuzAllah yarımcın olsun![]()
Ben bu izinde 8 gün dayandım inan aynı evde yaşasak katil olurum allah korusun sizi tebrik ediyorumAmin amin :) halinize sukredin her zaman gormuyorsunuz![]()