Bebek..

En güvenilir yöntem neymiş. Biz 10 yıl prezervatif ile korunduk. Korunmadigim ilk seferde de hamile kalmıştım. Benimde en güveneceğim yöntem prezervatiftir.
Delik olma ihtimali yirtilma vs. Cifter cifter korunmak.. mesela prezervatif arti spiral ya da baska birsey..olacaksa gene olurda..

Benim çocuğum yok lohusalik nasıldır bilmem ama

Benim altimda oturan yeni gelin direk gelin girer girmez hamile kaldı sonra sezaryen ile doğum yaptı

1 ay sonra bizim eve geldi agliyarak canım tekrar hamileyim diye inanmadım evde daha 40ı çıkmamış bebeği var
şaka yapıyor zannettim gitmiş kan testi yaptırmış gösterdi oluyor demek böyle şeyler
kızın anneside aynı böyle hamile kalmış

oyüzden acaba bende tekrar hamile kalmişmıyımdir deyip kan testi yaptırmış

şimdi ikinci bebeğe 7 aylık hamile ...
hatta ben takılıyorum arada canım başlamişken aradan 3.yüde çıkartırsın diye
Kızıyor bana yok kuzum öyle deme allah olmuyanlara versin diyor bana yeter diyor

İkiz gbi büyütürsün inşallah birbirlerine arkadaş olurlar... ve en önemlisi diğeri büyümeden sen rahata alışmadan 2 Çocuk oldu.. bnce çok ii olmuş ..
1. Çocuğu ihmal etme abla -abi muamelesi yapma diğeri doğunca gözüne büyümüş görünecek onunda daha bebek olduğnu unutmadan ikiz gbi davran..

Daha da çok bağlanırdım karnımdakine. Her şeye rağmen gelmekte ısrar ediyor, sizi seçiyorsa ne yapılabilir ki? İlk bir iki zorluk çekseniz bile sonra çoook meyvesini yiyeceksiniz. Üzülmeyin.

Valla bende çevreden duyduğumu söylüyorum tecrübe edenlerden. Sütün tadından dolayı belki ikisi birden emzirilmiyor bilen yok
Prolaktin hormonu nedeniyle ilk aylarda düşük riski, son aylarda da erken doğum riski olabiliyor. Sorun bu aslında yani. Sütün tadını beğenmeseler bırakırlar herhalde

bayaa erkenmiss,

Ben o sekilde hamile kaldim. Kizm 2 bucuk aylikken ogrendim cok sasirdim acikcasi uzulmustum de ama simddiiii:) aralarinda 11 ay var ve cok iyi anlasiyorlar ayni arkadas gibiler hatta ikinciden sonra bi daha dogurdum simdi 3 uyle birlikte bende buyuyorum keyifle. Rabbim saglikli uzun omur versin yavrularimizaa

emzrdnz mi

Bnde senin durumundayim kizim 5 aylikti hamile oldugumu ögrendim suan kizim 13 aylik ve bir ay sonrada oglum ins dogck vede bnm hamileliklerm asiri berbat geciyor hergn ilaclar igneler yapilark geciyor halinize şukur edin vardir bndada bir hayir diyip beraber büyütün

benim hamileligim hic kolay degil doguma bile kusarak girdim

devaminda nevile beslediniz bnm bbgm mama bile emmeyen bi bebek
Ben mama. Ile besledim ufak ufak zaten ek gidaya gectik canim emin ol acikinca o mama emmeysn bebek oyle bir emicek ki. Sakin kensini uzme bak benimkiler gayet guzel buyuduler ustesinden gelinir yani ac kalacak halleri yok ya elbet karnini doyurmak icin mamayi aalicaktir merak etmd

Hakkınız hayirlisi olsun.çok güzel bir haber keşke böylesi banada nasip olsaydı.Emzirmeye dvm edin.kayinvalidem çocuklarını hep böyle büyütmüş,etrafimdada var iki çocuğu ard arda doğuran beraber emziren.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…