- 28 Mart 2008
- 3.954
- 7.113
- 358
- Konu Sahibi Backyoureyes
-
O yorumu yapan ben değilim kafanız mi iyi sizin önce o yorumu kim yaptı ona dikkat edin. Sonra da herkes özgür yorum yapmakta siz nasıl istediğinizi yazıyorsanız ben iyigeceler deyip zaten çıktım konudan ne alakaKaç seferdir yorumlarınızı görmezden gelmeye çalışıyorum ama malesef. Konudan gidiyorum dedikten sonra bile kaç tane yorum yapmışsınız.
Yahu size ne? Tatmin olmadıysa defalarca defalarca konu açabilir. Sizden izin alması mi gerekiyor?
Ayrıca cinsellik de kişiye göre değişir, herkes sizin rutininiz gibi olmak zorunda değil.
Kurtajcilarla rizikcilar arasında tartışma çıkarmak istiyor diyorsunuz. 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi, dervişin fikriyle zikri hesabı yorumunuz.
Lütfen konuyu daha fazla trollemeyin, siz cinsellik tarafına takmış olabilirsiniz ama konu sahibi için gerçekten ciddi bir dert olabilir bu konu.
OlabilirProlaktin hormonu nedeniyle ilk aylarda düşük riski, son aylarda da erken doğum riski olabiliyor. Sorun bu aslında yani. Sütün tadını beğenmeseler bırakırlar herhalde
Ağrısı sancısı yoksa gayette güzel olur. Ayrıca her bebek ağlayacak, uyku sorunu olacak diye bir kaide yok.Siz daha yeni 2 ay önce dogum etmisken, ki sezeryan ile yani amelyatlisiniz. Nasil cinsellik yasadiniz merak ettim? Üstelik aglayan bir bebek ve uykusuzluk ile?
Hani 5-6 ay olsa neyse diyecegim de, 2 ay ya. Dikisler bile daha iyilesmiyor o sürecte. Ben pek inandirici bulmadim acikcasi. Kürtajci ve rizkci insanlari karsi karsiya getirmek isteyen bir konu bence.
sizin desteginizi unutmayacagim
Senin aklina gelmedi diye kimsenin gelmiyecek, cinsel hayatı olmayacak öyle mi?2 ayda lohusalik bitmiyor hanim efendi. Lohusalik sadece kanama degildir. Üstelik sezeryan ciddi bir amelyattir. Ben sahsen 2 aylik yeni bir anneyken, uykusuzluk bir taraftan, hormonlar diger taraftan ve en önemlisi yeni bir canin sorumlulugunu almaktan aklimin ucuna bile cinsellik gelmedi.
Neyse ben inanmadim iste. Herkes tabiki istedigini söyleyebilir. Ben konudan cikiyorum.
Nasıl? Nasıl cinsellik yaşadınız ne alaka. Ben de sezeryan oldum. Cinselliğe engel değil sezeryan olmak bilip bilmeden yorum yapmayın.Siz daha yeni 2 ay önce dogum etmisken, ki sezeryan ile yani amelyatlisiniz. Nasil cinsellik yasadiniz merak ettim? Üstelik aglayan bir bebek ve uykusuzluk ile?
Hani 5-6 ay olsa neyse diyecegim de, 2 ay ya. Dikisler bile daha iyilesmiyor o sürecte. Ben pek inandirici bulmadim acikcasi. Kürtajci ve rizkci insanlari karsi karsiya getirmek isteyen bir konu bence.
Aynı benim durum bende sezeryanla doğum yapmıştım bebeğim üç aylıkken hamile olduğumu öğrendim çok üzüldüm birde kızım çok zor Bi bebekti çok agladim sonra karnımdaki iki aylıkken düştü bu sefer daha çok ağladım ben onu istemedim diye bıraktı beni vicdan yaptım hala içim acır o yüzden keşke dusmeseydi doğum günleri bile aynı tarihlerde olacaktıMerhaba bayanlar korundugunuz halde 3 aylik bebeginiz varken hamile oldugunuzu ogrenseydiniz ne yapardiniz .. Evet tamda bu durumdayim pozitif dusunmek istesem de kendimi bitmis hissediyorum daha dikislerim acirken.. Lutfen fikirler destek verin..
Not: neden korunmadin vs vs demeyin kesinlikle en saglam yoldan korundum bizde soklardayiz ..
Emzirme rahmi uyarır düşük ve ya erken doğuma da sebep olabilir böyle Bi durumda var düşük tehlikem varken doktorum emzirme dediSakıncalı diyen neden olduğunu söylüyor bilmiyorum.
Eskiler de emzirirmiş.
Şimdi güncel kaynaklarda emzirmenin mahsuru olmadığını söylüyor.
Anne beslenmesine dikkat edecek, ve sağlık sorunu olmayacak. Başka şartı Yok :)
Tandem emzirme diye araştırırsanız yapanlar çokça.
Ne alaka bende bebeğim üç aylıkken hamile kaldım düştü maalesef ve sezeryandim dikişler bir ayda iyileşiyor genelde kişiden kişiye değişiklik gosterebilirSiz daha yeni 2 ay önce dogum etmisken, ki sezeryan ile yani amelyatlisiniz. Nasil cinsellik yasadiniz merak ettim? Üstelik aglayan bir bebek ve uykusuzluk ile?
insallah bu sefer cok kolay ve saglikli bir hamilelik ve dogum yaşarsin. Senin sagligin açisindan sakincasi yoksa, devam ederse, inan Allah kolayligini verir.kotu bir hamilelik gecirdim uzun sure dusunmuyordum .. Bebegim erken dogdu hasta olacak vs dedi doktorlar .. 15 gun kvozde yatti cok.agladim ... Amelyat oldum kafasi sksip beynu zarar gormesin diye.. Uzun bi sure yok dedim ..ama olmus iste valla soktayiz sagligim acisindan bi sorun vs olmaZsa ins hayirla gelsin
Lohusalik 40 gun yani 6 hafta dogum yapinca rahibe hayatina gecis yapanlari anlamiyorum hem kadin hem anne olabilirsiniz kadininda ihtiyaclari var.Siz daha yeni 2 ay önce dogum etmisken, ki sezeryan ile yani amelyatlisiniz. Nasil cinsellik yasadiniz merak ettim? Üstelik aglayan bir bebek ve uykusuzluk ile?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?