Bebek..

Benim bebegim de zor bi bebek muhtemelen bende kahrolurdum. Ama bisey diyim mi keske ikiz olsaymis çocuğum diyorum simdi. Ikiz bebekler ilerde yani 1.5 2 yaslarinda anneden cok rahat ayrilip birbirileriyle oynuyorlar. Suan cok minik yavrunuz ve size bi zorlugu yok anladigim kadariyla cocugunuz 11 aylik olunca 2. Gelecek ilk 6 ay zorlanacaksiniz ama sonrasi cok zevkli olacak kardes kardes oynayacaklar.

Allah tamamına erdirsin.

Korunduğunuz halde olduysa dekek ki miniğim rızkı var bu dünyada

İkiz büyütüyormuş farzedin bebeginiz yaşına girince yeni bir bebek daha. Benim de 8 aylik bebegim var büyütmek bakmak zor ama işin içine girince Allah kolaylığını veriyor.

Rabbim emanetlerimize hakkıyla bakmayı nasip etsin. Sakın strese girme ve keyifli hamilelik geçir evhamlanma yüreğini ferah tut.

doğururdum bi arkadaşım öyle oldu ve yeni doğm yaptı. bebeği 1 yaşında ikinci bebeği de 1 aylık, birlikte kutladılar ilk bebein doğumgününü: evet çok zor ama olmuş bi kere iyi yönünden düşünmek lazım birlikte büyüyecekler

O yorumu yapan ben değilim kafanız mi iyi sizin önce o yorumu kim yaptı ona dikkat edin. Sonra da herkes özgür yorum yapmakta siz nasıl istediğinizi yazıyorsanız ben iyigeceler deyip zaten çıktım konudan ne alaka

Benimde aynen böyle oldu ve yaşım henüz 18 di ikiz gibi büyüttük rahmetli esimle çok zorluk çektik büyütürken onlarla birlikte büyüdüm önceleri aldırmayı çok düşündüm sonra vazgeçtim birbirlerine okadar baglilarki ikiz gibiler iyiki aldirmamisim aldirsaydim hayatimda bir keskem daha olurdu simdi çünkü rahmetli eşimden kalan son hatıra bana.
Aldırmayı sakin düşünme bence.

hamileyken emzirebilirsiniz, bu konuda emzirmeye teşvik edici bir doktor bulun lütfen,
sadece beslenmenize çok dikkat etmeniz ve vitamin takviyesi almanız gerekecek,
annem beni doğurana kadar abimi emzirmiş, ben doğunca onu kesip beni emzirmeye devam etmiş, bu şekilde kesintisiz 4 yıl bebek emzirmiş yani. çevremde çok örneği var.

Rabbimden bir armağan..
Vardır bir hikmeti de. Olumlu düşünüp pozitif olmak gerekir..
Bana göre mükemmel bir şey ben de istemiştim oğlum 5 aylıkken ikinciyi de nasip olmadı :)

elbette zorlugu olacaktir ama sukretmelisiniz burada bir suru kadin var cocuk hasretiyle yanarken bu yuzden uzulmeniz cok sacma olmayanlari dusunun biz neler yapiyoruz evlat sahibi olabilmek icin ikiz olsun ama olsun diye ne kadar dualar ettigimi ben biliyorum.. korundugunuz halde olduysa rabbimin vardir bir bildigi kolayliginida verir elbette...

Ağrısı sancısı yoksa gayette güzel olur. Ayrıca her bebek ağlayacak, uyku sorunu olacak diye bir kaide yok.

Bende ayni durumdaydim. Ama aldirmayi falan asla dusunmedim . Bide korunurken hamile kalmak bana mevalnin bi lutfu gibi geliyo. Bir bildigi var orasi kesin . O yuzden zorluklar cekiceksiniz. Cook zorlanicalsinz sabir tukenicek aglicaksiniz. Bunlar normal seyler. Ama sonuc emin olun harika olucak bundan asla suphe duymayin:)) hayirli olsun.. cennet annelerin ayaklarinin altindadir. Bu soze layik olmak kolaymi ?:))

Canım farz et ki ilk bebeğin ikiz olmuş. İnşallah rabbim kolaylığını da verir. Tabi ki sasirman endiselenmen hatta uzulmen çok doğal. Ama olan olmuş artik. Bundan sonrasını ailecek en az hasarla atlatmaya çalışın su saatten sonra. Mesela beslenmene çok çok dikkat etmelisin

Senin aklina gelmedi diye kimsenin gelmiyecek, cinsel hayatı olmayacak öyle mi?

Nasıl? Nasıl cinsellik yaşadınız ne alaka. Ben de sezeryan oldum. Cinselliğe engel değil sezeryan olmak bilip bilmeden yorum yapmayın.

Aynı benim durum bende sezeryanla doğum yapmıştım bebeğim üç aylıkken hamile olduğumu öğrendim çok üzüldüm birde kızım çok zor Bi bebekti çok agladim sonra karnımdaki iki aylıkken düştü bu sefer daha çok ağladım ben onu istemedim diye bıraktı beni vicdan yaptım hala içim acır o yüzden keşke dusmeseydi doğum günleri bile aynı tarihlerde olacaktı
Bi sene sonra tekrar hamile kaldım araları yine yakın ilk başlarda çok zorlandım ama şimdi süper birbirleri olmadan duramiyolar evin neseleri kahkaha oyun sesleri boll bende rahatladım biri üç diğeri Bi buçuk yasinda

Emzirme rahmi uyarır düşük ve ya erken doğuma da sebep olabilir böyle Bi durumda var düşük tehlikem varken doktorum emzirme dedi

Ne alaka bende bebeğim üç aylıkken hamile kaldım düştü maalesef ve sezeryandim dikişler bir ayda iyileşiyor genelde kişiden kişiye değişiklik gosterebilir
Sizde yani birde ağlayan bebek ve uykusuzluk ile demişsiniz size hangi ara yaptığınımi yazsın benim bebeğimde zordu ama illaki fırsatı bulunuyor

insallah bu sefer cok kolay ve saglikli bir hamilelik ve dogum yaşarsin. Senin sagligin açisindan sakincasi yoksa, devam ederse, inan Allah kolayligini verir.

Lohusalik 40 gun yani 6 hafta dogum yapinca rahibe hayatina gecis yapanlari anlamiyorum hem kadin hem anne olabilirsiniz kadininda ihtiyaclari var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…