BEBEKLE KPSS ÇALIŞMAK !!!

Hocam bide su var esimin düzenli saatli bi isi yok bazen 3 gün gelmiyodu yani onun bakma imkanı yoktu yada diyelim iste gece gelecek gelip yemek yiyip gidiyodu

Valla hocam bebekten bebege degisir ben sürekli emziriyodum uslu bi bebek degildi kimsem yoktu kaynanam sürekli cektiriyodu tek carem buydu ikimiz için

Iki gündür nerden nasıl başlasam diye düşünüyorum güzel bir plan yapmam lazım

ben tv başından hiç kalkmayan çocuklar biliorum. Geveze çenesi düşük. Bu durumun tv ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çocukta oluşan; İlgisizlik ve değersizlik hissi ile alakalı olabilir.

ben tv başından hiç kalkmayan çocuklar biliorum. Geveze çenesi düşük. Bu durumun tv ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çocukta oluşan; İlgisizlik ve değersizlik hissi ile alakalı olabilir.
Doktor öle dedi Sinav biteli yaklasık 6 7 ay olacak 6 7 Aydır sureklı ılgileniyorum doktor dedi zeki akıllı bi cocuk zamanında izledi mi dedi evet dedim ama 6 7 Aydır hç izlemiyor..ben ihtiyaclarını karsıladım tabi kenara atmadım çocuğumu sadece çok gösteremedim kolay degil kusura bakmayın burda derece yapmaktan bahsediyorusnuz insanlar bekarken bile yapamıyor fedakarlık şart biyerlerden üzgünüm simdi ilgili bi anneyim ama o donemde yaptıgımı actıgımı kabul ediyorum

Ben sadece tv ile alakalı olduğunu düşünmüyorum dedim. Belki çocuktan çocuğa değişiyordur. O kısmı bilemem.. Çünkü çevremde bunların örnekleri çok. Kadın kendi eliyle çocuğuna çizgi film açıp önüne otutturuyor. Bir şey deyip uyardıgında ise sonuçta zararsız çizgi filmle izliyor TRT Çocuk izliyor vs .. diye savunmaya geçiyor. Ve o çocuğun benım gördüüm kadarıyla hçbir davranış bozukluğu vss.. yok. Gayette fazlasıyla konuşuyr. Altında başka kalıcı veya geçiçi sebepleri oluşmuştur zamanında diyorum.

Bende hiç izletmedim şimdiye kadar. Bu konuda bilgim var. Teorik olarak böyle. Ama pratikte niyeyse böyle çocuklarda mevcud. Zorunda kalınca bilsekte yapabiliyoruz maalesef. Hic bir insan mükemmel olmadığı gibi. Hiç bir anne de mükemmel degildir olamazda. Kendimizi çok çok yıpratmayalım.. :) diye düşünüyorum.

arkadaşların dediğine ek olarak: sabah erken kalkın mesela öğlene kadar çoğu işi halletmiş oluyorsunuz. Ders videoları zaman kaybı derseniz ses kayıtlarını alın ev işlerini yaparken veya bebeğinizle ilgilenirken dinleyebilirsiniz. Ayrıca ben cep kitaplarını yanımdan hiç ayırmıyorum dışarda olunca 2 bakıyorum. Kolay gelsin :)

Bende 36 yaşında bir avukat olarak kamu avukatlığı için kpss çalışıyorum. Kızım 3 yaşında. Yarım gün kreşe verdim. Bizim meslek özelde çok zor bitmiş durumda. Hedefim en az 90. 2012’de 84 almıştım.
Ben karışık çalışıyorum. Bir dersi bitirip diğerine başlayamıyorum. Sıkılıyorum öyle.

Bebekle ales çalışıyorum oğlum beş aylık çokkkk zor geliyor çok bunalıyorum moralini bozmak istemem keşke bebekten önce halletseydin
Kpssden 89 almış biri olarak sabahlara kadar ders çalıştığımı bilirim o zsman baba evindeydim tabi ekmek elden su gölden ancak o tempoyla kazanabildim senin sessiz bir ortama ve düzenli çalışma temposuna ihtiyacın var bebek varken zorrr
Diğer faktörleri saymıyorum bile

Merhaba!
Bende aynı durumdayım. 5.5 aylık bebeğim var. Uykusu biraz düzene girse daha çok çalışıcam.
Bence sende bi yerden başla. Dün ben bitirmem gereken konuları listeledim haftaya böldüm. Hagta hafta ilermeyi düşünüyorum. Sabah 7 gibi uyanıp oğlum uyanana kadar video İzliyorum not tutuyorum. Oğlum gündüz uykusuna yattığı zamanda video izliyorum akşam eşim geldiğinde de gündüz çalıştığım konuların sorularını çözüyorum.
Geçen yıl dershaneye gitmiştim ilk kez hazırlandım. Olmadı. Bu yıl 85 almam lazım. İnşallah başarabiliriz.
Kendini motive et başarabilirsin. Arada Gri koçun motivasyon videolarını izle , baya gaza geliyorum ben.

Çok sağol. Canım ona ben hemen bir bakayım

ders calisma yonteminizi yazar misiniz?
yani altini cizerek mi,ezberleyerek mi,nasil?
ozellille tarih ve vatandaslik?
tebrik ederim bu arada:)

canim selam :)
ben de sana bu sayfayi soyleyecektim. benden once yazmissin:)

duvara beyaz bi dershane tahtası asıp, dersi bebeğine anlatarak çalışabilirsin, onunla ilgilendiğini sanarak hem o da mutlu olur bu işi mutfakta yapabilirsin, yemekte yanmaz, bebeğine de arada onu oyalıcak şeyler var, ailen ya da komşun varsa güvenilir arada onlara bırakabilirsin, ses kayıtları oluşturup bebeğinle parkta yürürken dinleyebilirsin
zaten bebiş bu yaşta günde 4 posta uyuyordur, uyduğu anları ya da onu sallarken o anları iyi değerlendir. Başarılar...

Hangi dersi başa hangi derse sona almalıyım bu da çok önemli ?

Ben lisede sınava hazırlanırken bir sayısal bir sözel şekilde yapardım ki sözeller beni dinlendirsin. Matematiği en dinç olduğun anda çalışırsan daha verimli olur diye düşünüyorum, en azından ben de öyle oluyor. Ezberler için küçük kitapçıklar ya da kartlar var, onlardan alıp her an bakabilirsin. Mutfak fayanslarına da not yapıştır mesela, yemek yaparken arada bakarsın. :) görebileceğin her yeri notla donatırsan zamandan da tasarruf edersin mutlaka.

sartlar...

calisma detaylarini paylasir misin canim?
tebrikler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…