Hanımlar iyi pazarlar.
Ben neredeyse 8 senelik evliyim. Evliliğimizin 6. yılında "artık zamanıdır" deyip bebek düşünmeye başladık. Çok şükür de hemen nasip oldu, Allah isteyen tüm güzel anne babalara nasip etsin.
Şu an bebeğim 1 yaşında. 6 yıllık evliliğimde sorun sıkıntı yok denecek kadar azdı. Ne zaman ki bebek oldu maddiyat biraz bozuldu haliyle. Ondan bağımsız olarak da bizim tartışmalar arttı. 6 yılda etmediğimiz kavgayı bebeğin ilk 6 ayında ettik. Sonrası da yine sık tartışmalarla devam ediyor.
Yemin ediyorum artık psikolojim bozuldu. İnstagramımda evlenen, bebek bekleyen bir çift, yeni doğum yapmış bir kadın görsem "bitti işte" diyorum. "Onların hayatı da aşkı da bitti artık" diyorum. Bebeğimi çok çok çok seviyorum. Orda zaten sıkıntı yok. Ama eşimle asla eskisi gibi olamayacağımı düşünüyorum...
Hanımlar iyi pazarlar.
Ben neredeyse 8 senelik evliyim. Evliliğimizin 6. yılında "artık zamanıdır" deyip bebek düşünmeye başladık. Çok şükür de hemen nasip oldu, Allah isteyen tüm güzel anne babalara nasip etsin.
Şu an bebeğim 1 yaşında. 6 yıllık evliliğimde sorun sıkıntı yok denecek kadar azdı. Ne zaman ki bebek oldu maddiyat biraz bozuldu haliyle. Ondan bağımsız olarak da bizim tartışmalar arttı. 6 yılda etmediğimiz kavgayı bebeğin ilk 6 ayında ettik. Sonrası da yine sık tartışmalarla devam ediyor.
Yemin ediyorum artık psikolojim bozuldu. İnstagramımda evlenen, bebek bekleyen bir çift, yeni doğum yapmış bir kadın görsem "bitti işte" diyorum. "Onların hayatı da aşkı da bitti artık" diyorum. Bebeğimi çok çok çok seviyorum. Orda zaten sıkıntı yok. Ama eşimle asla eskisi gibi olamayacağımı düşünüyorum...
Ben asla bebek bebek diye deliren biri olmadım. Sizin gibi korktum hepBende bu tür şeyleri okudukça bebek yapmaya korkuyorum
Mayısta 11 yıllık evli olacağım, iki çocuğum var ve eşimi boğasım geliyor. Başka sözüm yok
çocuğun evliliğe etkisi ilk zamanlar böyledir zaten 3.yıldan sonra tersine bir güçlendirme başlıyorHanımlar iyi pazarlar.
Şu an bebeğim 1 yaşında. 6 yıllık evliliğimde sorun sıkıntı yok denecek kadar azdı. Ne zaman ki bebek oldu maddiyat biraz bozuldu haliyle. Ondan bağımsız olarak da bizim tartışmalar arttı (en azından ben öyle düşünüyorum) 6 yılda etmediğimiz kavgayı bebeğin ilk 6 ayında ettik. Sonrası da yine sık tartışmalarla devam ediyor.
Evet ben aslında maddi kısmın da etkilediğini düşünüyorum ama eşim ilgisi yok diyor. Ne kadar doğru onu bilemiyorumBizim alt komşumuz buraya taşındıklarında 3-4 yıllık evli bir çiftti, sonra çocukları oldu. Çocuk doğduktan 1 yaşına gelene kadar sürekli kavga ettiler. Bağrış çağrış evlerinden eksik olmuyordu. 1 yıl sonunda düzeldiler, kavgaları bitti.
Sizin de öyle olur. Bebekli hayat evliliği, insanın düzenini çok değiştiriyor. Erkekler de genelde baba kavramına, bebeğe daha zor alışıyorlar. Anneler gibi değiller. Maddiyatta etkiler her şeyi
Çok şükür. İnşallah biz de öyle oluruz. Tamamen değişen bir düzenim var. Sürekli çalışan bir insandım, şu an evdeyimHenüz bebeğin düzeni oturmadı, siz de yorgun ve uykusuzsunuz. Hepinizin yeni düzene alışması gerekiyor. İlk bir iki senede bunlar çok normal. Biz de iki yıl zorlandık, kavga ettik. Şimdi yine normale döndük. Çünkü düzene alıştık. Zamana ihtiyacınız var. Karşılıklı çabayla düzelir
Elleri kırılsın. Sen ona bi çocuk ver, anne olan kadına yaptığına bak.Uykusuzluk parasal sıkıntılar gercekten insanda sinir yipranmasina sebep oluyor bizde bebekten sonra cik kavga ederdik artik isi siddete cevirince bosandim ben sabirli davranin evde bakacak anne kv var ise ise geri dönebilirsiniz
Kişilerin biraz da karakterleriyle ilgili bu durum aslında. İlişki sağlam olsa bile kişinin karakteri bu zorluğa dayanıklı olmadığı için böyle çatırdamalar oluyor. Bebek bakımı gerçekten zorlayıcı bir süreç. İnsan benek sahibi olana kadar da bunu tam idrak edemiyor.
Eşim de ben de sabırlı insanlarız yapı olarak ve çocuk sürecini sıkıntısız atlattık. Bence bu işin püf noktası ne olursa olsun saygıyı elden bırakmamak. Gerginlikler gelip geçer ama saygı sınırları aşıldı mı geri dönüşü olmayan yollara giriliyor.
İlk seneler insan çok yorgun oluyor. Yeni düzene adapte olamıyor. Karşılıklı çabayla düzelirsiniz. Biraz büyüdüğünde bir kaç saat emanet edip birilerine başbaşa vakit geçirirseniz eski bağı tekrar kuruyorsunuz.Çok şükür. İnşallah biz de öyle oluruz. Tamamen değişen bir düzenim var. Sürekli çalışan bir insandım, şu an evdeyim
Hayatta hersey insanlar icin erken bitmesi iyi oldu diyelim düzelecek tur degildi sadece bi sure rol yapmisti .kendi ailesinde dayak içinde buyudugu icin siddeti normal goruyordu bi sure torpiledi altinlarimi alip vermeyince mahkemelerde cirkeflesince iyice bitti zaten evlilige inancim. anne ogul kumpas ustine kumpas yapmislar bana. bosaninca anladim evliyken gözüme normal geliyordu ama uzaktan anormal aile diyorum .her iste vardır bi hayr diyorum ben .sizin yapacaginiz sey ise girmek parasizlik cok buyik etken altinlarimi ver harcayalim dedigimde vermedi megersem adam zaten planli gidiyormuş. Mahkemedede alamadik ilginc o yuzden kadinlar muhakkak 3 5 gizli parasi olmali yatirimi olmali en guvendiginzi es diyorsunuz en cok vuran oluyor cunku kan baginiz yokElleri kırılsın. Sen ona bi çocuk ver, anne olan kadına yaptığına bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?