bebişlerinizin anne karnındaki kiloları

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sana güzel bir moral yazısı yazdım diğer topikte gel bakiyim pataklıycam senia.s

hymarry dikkate alıcam canım çok sağol .. sabah kahvaltı öncesi alıyorum kan ilacını akşam almıyorum artık... elevitide aşkam yemek öncesi alıcam artık ... senınde gunune az kalmış darısı bizlerin başına inşallah...

bizim en son kontrolde 30+0 haftada ogluşum 1600 kızım 1700 olmustu

maşallah yavrulara annesiiii,
bu haftadan sonra hızla kilo alacaklar,ye soluna yat canım,ye soluna yatsositososito..
2500 gr geçseler süper olurr..

arayı açmış kuzulardan biri iyice,
maşallah bebeklere,
bu önümüzdeki zamanda doğuma kadar biri 2500 ü bulur,diğeri de 2300 ü inşallah..

kızlar dünkü son doktor muayenemizde 35+5 te yani
kızlarımdan biri 2500 gr, kızlarımdan diğeri 2370 gr olmuşş:lepi:
son 8 günn...

hadi hayırlısı canım maşallah iyi olmuş baya bi benımdeson 12 gün tabi süprizyapıp erken gelmezlerse )

Merhaba.
Dünkü kontrolümde (24+4) kızlarım 850gr,835gr ve 830 gr çıktılar.

hadi hayırlısı canım maşallah iyi olmuş baya bi benımdeson 12 gün tabi süprizyapıp erken gelmezlerse )
topladılar bayaa teyzesi hamdolsun,doktorumuz doğuma 2500 ü geçerler öyle tahmin ediyorum dedi,ama artık kiloları önemli değil tabi,artık kurtardılar kendilerini inşallahhhkaydirigubbakcemile5
Merhaba.
Dünkü kontrolümde (24+4) kızlarım 850gr,835gr ve 830 gr çıktılar.
oouuuyy maşallah kuzularına annesiiii ,
üçüzlerde 3 kız moda sanırım bu ara,ne güzel cennetlik annelersiniz inşallahh:Saruboceq:

kızlar bugün dr gittik bugün itibariyle kuzularım 33+3 te kızım 2400 ogluşum 2020 olmuş oglusum biraz geride kalmıs haftaya babaklım dengeler degişebilir

kızlar bugün dr gittik bugün itibariyle kuzularım 33+3 te kızım 2400 ogluşum 2020 olmuş oglusum biraz geride kalmıs haftaya babaklım dengeler degişebilir

akannehir hay maşşaalllaaahhh
bebek değil tosun yaaw bunlar tosuunnnkaydirigubbakcemile2,
bugün yarın doğur gitsin o zaman anasını satıyım kaydirigubbakcemile3

yok kız oglusum zayıf daha teyzesi inş. oda söyle 2400 felan olurda içim rahatlar

kız ben 35+5 te biri 2370 biri 2500 gibiydi hatırladığımm..
33+3 te bu kilolar süper,ne olursa olsunn..

benımde 27.haftada biri 1200diğeri 1116 çıktı oğluşlarım

Son düzenleme:
benımde 27.haftada biri 1200diğeri 1116 çıktı oğluşlarım

ooooouuuuhh maşallah yavrulara,
30dan sonra daha da hızla kilo alıcaklar annesii inşallahhopuyorumnanaktan

bende şimdi doktordan geldim.kendim şuan 23+1 im.kızım 23+3 605 gr-oğlum 24+3 744 gr olmuş.oğluşumun bou uzun olacak gibiymiş bacakları uzun dedi doktor.bide oğlum biraz kilo olarak önde gidiyormuş.allaha şükür sağlıkları iyi dedi doktorum

maşallah annesi,çok güzel gelişimleri
bizim de bir kızımın hep kilosu ve boyu ilerideydi,hala da öyle,
ama ben babamıza göre daha kısa,babamız daha uzun,renkli usgde de uzun ve kilolu olan kızım babasına,küçük kızım bana benziyorduopuyorumnanaktan
sizin de öyle bir fark varsa aranızda eşinle,ona benzemiştir bi kuzun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…