umudumsun geçmiş olsun canım,bebeklerde yada sen de bir sorun olsaydı doktorun söylerdi,rahat ol canım,,
umudumol canım aynı ilacı ben de uzuuuun zamandır kullanıyorum fakar o demir ilacını elevitle beraber alma,çünkü elevitin içinde yoğun calsiyum var,ve demir ve kalsiyum beraber alındığında birbirini nötralize ediyor,bu yüzden kesinlikle birini sabah,birini akşam yatmadan önce al derim canım,bu elevitin prospektüsünde de yazıyor..
ceny maişallah sana ve bebişlere canımmm,bundan sonra daha da hızlı kilo alıcaklar annesiiopuyorumnanaktan,güzelce yeee,yedikten sonra hep sola yat,öyle daha güzel beslenirlermişşş..
biz de ptesi gidicez inşallah güzelce kilo almışlardır,
bizim en son kontrolde 30+0 haftada ogluşum 1600 kızım 1700 olmustu
topladılar bayaa teyzesi hamdolsun,doktorumuz doğuma 2500 ü geçerler öyle tahmin ediyorum dedi,ama artık kiloları önemli değil tabi,artık kurtardılar kendilerini inşallahhhkaydirigubbakcemile5hadi hayırlısı canım maşallah iyi olmuş baya bi benımdeson 12 gün tabi süprizyapıp erken gelmezlerse )
oouuuyy maşallah kuzularına annesiiiiMerhaba.
Dünkü kontrolümde (24+4) kızlarım 850gr,835gr ve 830 gr çıktılar.
kızlar bugün dr gittik bugün itibariyle kuzularım 33+3 te kızım 2400 ogluşum 2020 olmuş oglusum biraz geride kalmıs haftaya babaklım dengeler degişebilir
benımde 27.haftada biri 1200diğeri 1116 çıktı oğluşlarım
bende şimdi doktordan geldim.kendim şuan 23+1 im.kızım 23+3 605 gr-oğlum 24+3 744 gr olmuş.oğluşumun bou uzun olacak gibiymiş bacakları uzun dedi doktor.bide oğlum biraz kilo olarak önde gidiyormuş.allaha şükür sağlıkları iyi dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?