- Konu Sahibi EU3
-
çok güzel canım maşallah son zamanlara geldikç biizmde aramız açılmaya başladı belki birinin yeri dar geliyodur.. ama izlenimler zayıf doğan bebek daha güçlü hareketli oluyor yönünde bakalım yaşayıp görücez.kızlar bugün dr gittik bugün itibariyle kuzularım 33+3 te kızım 2400 ogluşum 2020 olmuş oglusum biraz geride kalmıs haftaya babaklım dengeler degişebilir
süper canım ya maşallah hemde 100 bin kereMerhaba.
Dünkü kontrolümde (24+4) kızlarım 850gr,835gr ve 830 gr çıktılar.
süper ötesi canım maşallah meleklerimizekızlar dünkü son doktor muayenemizde 35+5 te yani
kızlarımdan biri 2500 gr, kızlarımdan diğeri 2370 gr olmuşş:lepi:
son 8 günn...
mrblar 34+1 de kzım 2000 oğlum 2228 gr.olduk
pensesim maşallah artık bundan sonra daha hızlı büyümeye geçicek melekler inşallah ..benımde 27.haftada biri 1200diğeri 1116 çıktı oğluşlarım
bende şimdi doktordan geldim.kendim şuan 23+1 im.kızım 23+3 605 gr-oğlum 24+3 744 gr olmuş.oğluşumun bou uzun olacak gibiymiş bacakları uzun dedi doktor.bide oğlum biraz kilo olarak önde gidiyormuş.allaha şükür sağlıkları iyi dedi doktorum
sen ne zaman gideceksin tekrar doktora pamuğum?
aslında bugün 5 te randevumuz Hymarryim ama hiç gidesim yok :kedi: dr sinirimi bozuyor moral vermek yerine doğumda myomum kanama yaparmışta durmayabilirmişte kanım 34. haftada doğsalar bile yoğun bakıma girermişte kuzularım saçma sapan şeyler söylüyor anlıycağın. bide özel hastane takmış kafaya orda doğum yapmamı . bende bugün gitmeyim ya bayramdfa yada bayrasmın hemen bitiminde doğum hastanesine gidiyim diyorum .. Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler :Saruboceq:
hmmmm doktorunuz devlette değil mi,
neden özelde yapıcakmışsın doğumunu,
he ama orda yok miyomundu,yok bilmem neyindi deren daha fazladan fiyat ekliycek de ondan..
anladım canımm..
Ben devleti bana bu muameleyi yapan saçma sapan bir özel hastaneye tercih ederim..
Hepimizin hakkında hayırlısı olsunn..
bugün itibariyle kızlar kızım 2600 ogluşum 2480 olmuslar
muz süt bu ikili işin sırrı wavyy yi bol bol emiiiii
muz süt bu ikili işin sırrı wavyy yi bol bol emiiiii
amannnn ben ne süt içiyorum nede muz yiyomm.
süt içince mıdem rahatsızlanıyooo
benım napmam lazımmm
maşallah wavy süper anne ıyı beslemişin kuzularını... benimde bugun itibariyle kızım 700 oğlum 740 gr olmuş.. nasıl acaba normalmiki... çok korkuyorum erken ve küçük doğacaklar diye ... muz ve sütü bende deneyecem gunde ne kadar yiyorsun ölçüsü varmıkii.. başka tavsiyelerin varsa sevinirim yazarsan...
mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?