bebişlerinizin anne karnındaki kiloları

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bugün dr gittik bugün itibariyle kuzularım 33+3 te kızım 2400 ogluşum 2020 olmuş oglusum biraz geride kalmıs haftaya babaklım dengeler degişebilir
çok güzel canım maşallah son zamanlara geldikç biizmde aramız açılmaya başladı belki birinin yeri dar geliyodur.. ama izlenimler zayıf doğan bebek daha güçlü hareketli oluyor yönünde bakalım yaşayıp görücez.
Merhaba.
Dünkü kontrolümde (24+4) kızlarım 850gr,835gr ve 830 gr çıktılar.
süper canım ya maşallah hemde 100 bin kere
kızlar dünkü son doktor muayenemizde 35+5 te yani
kızlarımdan biri 2500 gr, kızlarımdan diğeri 2370 gr olmuşş:lepi:
son 8 günn...
süper ötesi canım maşallah meleklerimize
mrblar 34+1 de kzım 2000 oğlum 2228 gr.olduk

sizede maşallah şekercim

benımde 27.haftada biri 1200diğeri 1116 çıktı oğluşlarım
pensesim maşallah artık bundan sonra daha hızlı büyümeye geçicek melekler inşallah ..

sizde süpersiniz canım maşallah.. o farklar hep oluyor çok açılmadıkça ara sorunda olmuyormuş..

sen ne zaman gideceksin tekrar doktora pamuğum?

sen ne zaman gideceksin tekrar doktora pamuğum?

aslında bugün 5 te randevumuz Hymarryim ama hiç gidesim yok :kedi: dr sinirimi bozuyor moral vermek yerine doğumda myomum kanama yaparmışta durmayabilirmişte kanım 34. haftada doğsalar bile yoğun bakıma girermişte kuzularım saçma sapan şeyler söylüyor anlıycağın. bide özel hastane takmış kafaya orda doğum yapmamı . bende bugün gitmeyim ya bayramdfa yada bayrasmın hemen bitiminde doğum hastanesine gidiyim diyorum .. Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler :Saruboceq:

hmmmm doktorunuz devlette değil mi,
neden özelde yapıcakmışsın doğumunu,
he ama orda yok miyomundu,yok bilmem neyindi deren daha fazladan fiyat ekliycek de ondan..

hmmmm doktorunuz devlette değil mi,
neden özelde yapıcakmışsın doğumunu,
he ama orda yok miyomundu,yok bilmem neyindi deren daha fazladan fiyat ekliycek de ondan..

bulunduğum yere yakın doğum hastanesi yok canım bi özel hastane var bide devlet.. devlet hastanesi zaten ikiz gebelik diiynce tırsıyor dr ler öcü görmüş gibi bakıyor. mecbur bizde bu özel hastaneye devam ettik o kadar yolu giderken bişey oplmasın diye arabamız yok çünkü.. taksişyle gitsen her seferinde gidiş 65 tl tutuyomuş bide gelişi koy ofsss .. dolmuşta sallar dediler bide 2 vasıta değiştirip azda yürümek gerekmiş.. neticesinde mecburiyetten gittim ama daha gitmem kadın tutup doğurtucvak yoksa sonrada dediğin gibi fiyatı artırmak için bana neler edicek kafamçokkarıştı hayırlısı artık şekercim..

anladım canımm..
Ben devleti bana bu muameleyi yapan saçma sapan bir özel hastaneye tercih ederim..
Hepimizin hakkında hayırlısı olsunn..

kızlar bugün itibarıyle 29+6 bebeklerımın kıloları bırı 1970gr diğeri 2130gr olmuşlar hamdolsun rabbıme

bende salı gunu gıdecegım dr a
gelınce yazarım bebişlerimin kılosunu
28+1 haftada benım kızım 1135 gr
oglum 1080 gr dı yanlıs hatırlamıyorsammm

amannnn ben ne süt içiyorum nede muz yiyomm.
süt içince mıdem rahatsızlanıyooo
benım napmam lazımmm

laktoz süt dene canım belki o rahatsız etmez miden. ben onu içiyorum. diğer sütler midemi kötü yapıyor ağrıtıyor yada bulandırıyor..

maşallah wavy süper anne ıyı beslemişin kuzularını... benimde bugun itibariyle kızım 700 oğlum 740 gr olmuş.. nasıl acaba normalmiki... çok korkuyorum erken ve küçük doğacaklar diye ... muz ve sütü bende deneyecem gunde ne kadar yiyorsun ölçüsü varmıkii.. başka tavsiyelerin varsa sevinirim yazarsan...

kıs ben değilim öyle besleyen angel ama yine de sağol övgüleri sevdimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…