- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.251
- 548
O işler öyle olmuyor işte bunu tecrübe etmemiş olmanıza şaşırdım. Oğluma alayım diye hastaneye bile götürüyor beni her işimi görür dese mesela birine kırılmazmısınız. Ne olduğu belli siz biliyorsunuz ben biliyorum ama insanın canı sıkılıyor yine de. Zaten bu durumundan bağımsız çocukları olan bi kadını sizin hastaneye götürmeniz çok absürt.Konuşsunlar ne oldukları belli değil mi? Ben hiç oğluna talibim demedim. Bir defa toruna baktım çaresizler di diye. Telefonda konuştum yenge ile kendisine değer verdiğim için. Hata yaptığımı hakkımda konuşmalarına sebep de verdiğimi sanmıyorum . Onlar düşünsün taksi parası vermemek için birde bir hafta sonu insanlara ağız açan onlar.
Bahaneye gerek yok aslinda.Arkadaslar önceki konumda bana yardımcı oldunuz teşekkür hepinize.
Konu gene bu önceki konum olan bu yenge.Bana sürekli oğlunu överek belki kendini tatmin etmekten başka birşey bilmeyen annesi.
Geçen bana hafta sonu beni hastane randevum için götürür müsün diye sordu. Bende hafta sonları yorgun olduğum için geç kalktığımı söyledim. Bana “ randevunun saatini öğrenip sana söylerim tekrar” dedi. Resmen yapıştı yani. Bugün de “ randevum saat 16 da beni götürür müsün ?” diye sordu. Bende : Misafir gelirse gelemem” dedim. Kadın resmen : “ o saatte kimse gelmez” diyor. Neyse bende “ oğlun evde o götürse?” O da : “ arabası tamirde “ dedi.
Bende gerçekten kendimi kapana kısılmış gibi “ tamam” dedim. Ama dialog aklıma geldikçe hiç gitmek istemiyorum.
Yok yanlış gitmeye korkuyormuş oğlu izinde ve aynı şehirde olan abisine gidecekmiş. Çok sinir oldum. Birde bana “ ama evet diyorsan geleceksin yarı yolda bırakmak yok. Haber ver ben başımın çaresine bakayım “ diyor.
Ondan önce hep:” ben kimseden birşey istemem utanırım , her işimi kendim görürüm” diyordu. Şimdi de iki kere yardımcı olduk diye, baya utanmaz gibi oldu.
Aslında sevabına gitmek isterim ama bakıyorum kendi evladını sakınıp kıyamıyor yanına almaya, çünkü orada baya beklemesi gerekecek. Hep söyler zaten “ oğlum çok çalışıyor “ felan , sanki biz uyumaya gidiyoruz işe. bu da beni hem sinir ediyor hem üzüyor.
Kızlar bana gitmemek için bahane lazım. Nolur akıl verin .
Selamlar
O işler öyle olmuyor işte bunu tecrübe etmemiş olmanıza şaşırdım. Oğluma alayım diye hastaneye bile götürüyor beni her işimi görür dese mesela birine kırılmazmısınız. Ne olduğu belli siz biliyorsunuz ben biliyorum ama insanın canı sıkılıyor yine de. Zaten bu durumundan bağımsız çocukları olan bi kadını sizin hastaneye götürmeniz çok absürt.
Bencede mesaj atmak en mantiklisi. Işim çıktı diyin ararsada açmayın. Bir kere yapmayinca belki istemeyi bırakır. Kullanacak insan arıyor oglu kıymetli ama siz köle misiniz?Mesaj atsam galiba daha iyi. İşim çıktı derim.
Anlamadım ki kadın nereden böyle beklenti ve isteklerde bulunuyor.
Benim hatam nerede? Kendisini oğlunu görmeden de çok severdim ama bakıyorum herkes benden değerli kimse zahmete girmesin el alemin kizi çeksin ( 25 kilometre yolu ) ne güzel hayat
O bir daha gelecek. Hazır olun.Canım hiç şaşırma tecrübeme. İnsanları hep kendim gibi gördüm ondan cahilliğime ver.
Yeni yeni öğreniyorum bazı şeyleri.
Yazdım şimdi “ haftaya perşembe bir testim var ona hazırlık yapmam gerek gelemicem” o da “ sağlık olsun” yazdı.
Ne bir “ Allah zihin açıklığı versin, veya başka iyi dileklerde bulundu” insanlar böyle işte. İnşallah oğluna yanık olduğumu düşündüyse de yanıldığını sanar bu yazıdan sonda
Bencede mesaj atmak en mantiklisi. Işim çıktı diyin ararsada açmayın. Bir kere yapmayinca belki istemeyi bırakır. Kullanacak insan arıyor oglu kıymetli ama siz köle misiniz?
O bir daha gelecek. Hazır olun.
Bakın alınmayın, iyi niyetle söylüyorum, çok safsınız. Çok iyi niyetlisiniz, herkesi kendiniz gibi biliyorsunuz; o teyze için bulunmaz nimetsiniz. Sizden kolay vazgeçmez.Nasıl ? Korkutma beni ? Şimdiye kadar istediği üçüncü şey . Bu redden sonra gene ister mi?
Bakın alınmayın, iyi niyetle söylüyorum, çok safsınız. Çok iyi niyetlisiniz, herkesi kendiniz gibi biliyorsunuz; o teyze için bulunmaz nimetsiniz. Sizden kolay vazgeçmez.
Bu o kadar kolay değil ki. Gerçekten işinizin çıktığını düşünmüş olabilir.Hayır canım yanlış anlamadım. O onun ayıbı kullanmak niyetine bana yaklaşacaksa.
Ne dersiniz? Bu redden sonra hala oğlunu istediğimi düşünür mü?
Bu o kadar kolay değil ki. Gerçekten işinizin çıktığını düşünmüş olabilir.
Sabırsız olmayın. Bu mesafeyi korursanız zamanla anlar.Gene red ederim anlar belki oğluna deli divane olmadığımı. Onu düşünsün istemiyorum çünkü. Ne yapayım?
Bence bir daha bir sey istediginde ozel bir isim var deyin. Bu da hayirdir ne isi falan derse, birisiyle gorusuyorum, onunla planim var, ekemem simdi ayip olur deyin. Hem ona hayir demis olursunuz (ki bence hayir demek icin bahaneye gerek yok ama siz diyemiyorsunuz diye soyluyorum) hem de ogluna yurumediginizi anlar. Hatta ilk once tamam olur deyin, bu heveslensin (bastan hayir derseniz, oglum yuz vermedi bak bunun da derdi oglummus simdi hicbir isime yardim etmiyor diyecek cunku) sonra ozel bir isim cikti dersiniz. Bu sekliyle 10 numara 5 yildiz olurGene red ederim anlar belki oğluna deli divane olmadığımı. Onu düşünsün istemiyorum çünkü. Ne yapayım?
Bence bir daha bir sey istediginde ozel bir isim var deyin. Bu da hayirdir ne isi falan derse, birisiyle gorusuyorum, onunla planim var, ekemem simdi ayip olur deyin. Hem ona hayir demis olursunuz (ki bence hayir demek icin bahaneye gerek yok ama siz diyemiyorsunuz diye soyluyorum) hem de ogluna yurumediginizi anlar. Hatta ilk once tamam olur deyin, bu heveslensin (bastan hayir derseniz, oglum yuz vermedi bak bunun da derdi oglummus simdi hicbir isime yardim etmiyor diyecek cunku) sonra ozel bir isim cikti dersiniz. Bu sekliyle 10 numara 5 yildiz olur
İyi yapmışsınız. Siz üzülmeyin ama kendinizi korumaya alın bundan böyle dikkatli olun. Umarım kıymetinizi bilecek insanlar çıkar bundan sonra karşınızaCanım hiç şaşırma tecrübeme. İnsanları hep kendim gibi gördüm ondan cahilliğime ver.
Yeni yeni öğreniyorum bazı şeyleri.
Yazdım şimdi “ haftaya perşembe bir testim var ona hazırlık yapmam gerek gelemicem” o da “ sağlık olsun” yazdı.
Ne bir “ Allah zihin açıklığı versin, veya başka iyi dileklerde bulundu” insanlar böyle işte. İnşallah oğluna yanık olduğumu düşündüyse de yanıldığını sanar bu yazıdan sonda
Önceki konunuzu bilmiyorum ama bu konuya cevabenArkadaslar önceki konumda bana yardımcı oldunuz teşekkür hepinize.
Konu gene bu önceki konum olan bu yenge.Bana sürekli oğlunu överek belki kendini tatmin etmekten başka birşey bilmeyen annesi.
Geçen bana hafta sonu beni hastane randevum için götürür müsün diye sordu. Bende hafta sonları yorgun olduğum için geç kalktığımı söyledim. Bana “ randevunun saatini öğrenip sana söylerim tekrar” dedi. Resmen yapıştı yani. Bugün de “ randevum saat 16 da beni götürür müsün ?” diye sordu. Bende : Misafir gelirse gelemem” dedim. Kadın resmen : “ o saatte kimse gelmez” diyor. Neyse bende “ oğlun evde o götürse?” O da : “ arabası tamirde “ dedi.
Bende gerçekten kendimi kapana kısılmış gibi “ tamam” dedim. Ama dialog aklıma geldikçe hiç gitmek istemiyorum.
Yok yanlış gitmeye korkuyormuş oğlu izinde ve aynı şehirde olan abisine gidecekmiş. Çok sinir oldum. Birde bana “ ama evet diyorsan geleceksin yarı yolda bırakmak yok. Haber ver ben başımın çaresine bakayım “ diyor.
Ondan önce hep:” ben kimseden birşey istemem utanırım , her işimi kendim görürüm” diyordu. Şimdi de iki kere yardımcı olduk diye, baya utanmaz gibi oldu.
Aslında sevabına gitmek isterim ama bakıyorum kendi evladını sakınıp kıyamıyor yanına almaya, çünkü orada baya beklemesi gerekecek. Hep söyler zaten “ oğlum çok çalışıyor “ felan , sanki biz uyumaya gidiyoruz işe. bu da beni hem sinir ediyor hem üzüyor.
Kızlar bana gitmemek için bahane lazım. Nolur akıl verin .
Selamlar
Eski konunuzu biliyorum. Kadını sık sık arayarak ve oğlunu beğendiğiniz bir beklentiniz olduğunu belli ederek k.çını baya kaldırdınız. Şimdi sizi avcunun içinde görüp kullanmaya kalkıyor. Şimdi siz onun oğlunu beğeniyorsunuz ya ne dese yaparsınız. Çok ayıp gerçekten. Bir bahane uydurup gitmeyin ve hatta bir daha da görüşmeyin.bu insanlardan size hayır yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?