Bilmiyorum kieİlk tanışma aşamasımda illa niye ayrıldınız falan gibisinden muhabbetler geçiyor z
Güsellll
Evlilik teklifi nişandan bir gün önce olmuştu gerçi bizim zaman sorunumuz vardı herşey çok hızlı oldu ama bu öyle çok uzun süren bişey değil yarından başlayabilirsin yaaa şu model çok güzel değil mi diyehatta direk söyle düğünde takmak istiyorum diye. Abimin nişanı vardı ve bizim kolye bakacak zamanımız yoktu şehir dışındaydı dedimki çok güzel bir kıyafet aldım ama kolye eksik boynum çok boş kaldı aslında olmalı da sonuçta nişanlıyız dedim sonraki gün kendi gelemediği için beğendiğim kolyenin parasını göndermiş içinde kalmasın diyor
Bu olayları çözmüş insanlar bir şekilde mutlu olmanın yolunu bulmuş insanlardır bence kendimden çok şey görüyorum şu andaHehe 6 hatta biri inci ayıptır sölemesiiiincileri çok seviyorum diye alttan gaz vermiştim
Ya bir yüzük vardı baya pahalııı araba fiyatı ilk onu attım çok güzelmiş diye beğenmiştim de ama tabiki o fiyata aldırmamKurs açın geleyim
Hayırlısı olsunBenim kızımda evlilik teklifi bekliyor damat adayımız tek taş yüzüğünü aldığını söylemiş, dünde ailelerce tanışdık, evde yemekli davet verdim, sanırım yazın nişan olacak gibi, artık hayırlısı
Benimde kafa dağıtmaya ihtiyacım vardı. Valla sayemde 3 arkadaşım evlendi ve elhamdülillah mutlular. Eşleride epey inceKurs açın geleyim
Olayı çözmüşüm ama diymiiiieBu olayları çözmüş insanlar bir şekilde mutlu olmanın yolunu bulmuş insanlardır bence kendimden çok şey görüyorum şu anda
Düğününe gitme işim çıktı de fake eltininAy çok iyi ya:)
Amin inşallah sizde
Ama ben desem aslansın kaplansın falan diye kalkıp bana "e düğün salonunu ayarladık aşkım evlenme teklifi süresi geçti" falan derse kalırım öyle m.l gibi
Zaten o fake eltiye de cevap veremedim kıl oldum iyice
Selamlar
Uzun zamandır hayatımda olan biri var
Yaz sonuna evleniyoruz Allah nasip ederse
Aileler tanıştı tarihler belirlendi yakında yine nasip olursa nişan var. Yalnız henüz ortada yüzük yoktamam zaten evlilik teklifi meraklısı değilim, bu yola da evlilik amacıyla girdik zaten yani tarihler belirlenmişken ne teklifi diyorum kendi kendime ama en azından yanyana otururken öylesine havadan sudan konuşurken çat diye çıkarsa cebinden öylesine sorsa yine çok mutlu olurum. Hiç lafını etmedim şimdiye kadar ima bile etmedim. Bi keresinde tartışmıştık bana demişti ki ben her gece yüzük modellerine bakıyorum uyumadan önce hep geleceğimizi düşünüyorum ama senin bu dediğin beni çok üzdü falan (mesele başkaydı)
Aslında bu konuyu yine de kafama takmıyordum hatta 14 şubat kutlamıcaz bak sevmiyorum ben hediye falan da istemem diyen biriyim. Annem bile demişti ki kesin 14 şubatta sana evlenme teklifi edecekhiç ihtimal vermedim. Herşeyin yanı sıra evlilik için eşya almaya başladık ben ayrı o ayrı. Eve baya masraf yaptı. Ama en azından ucuzundan bi tektaş alıp taksaydı diyorum böyle içim cızırdanıyo. Bunun haricinde sevgilimin kuzeni var onun sevgilisi falan tanıştık kız sürekli çocuğa yüzük modelleri gösteriyordu bak bundan istiyorum falan diye sonunda aldırdı böyle durumlarda kendimi keriz gibi hissediyorum, hiç böyle olamadım işte kız yüzüğünü gözüme sokmadığı kaldı hayırlı olsun dedim her defasında, ne demeliyim güle güle büyütün falan mı ya herşeye gülüp geçiyorum öyle kafaya takan biri değilimdir ama geçen bi ortamda bu kız bana dedi ki bakalım bizim düğünümüzde senin parmağın da yüzükle kavuşacak mı
Aha şöyle bakakaldım resmen
Normalde laf sokardım da neye güvenip laf sokucam yüzüğüm mü var ki (sdfgjk yüzük zehirlenmesi)
Düğünleri de 1 ay sonra. Ya resmen içerledim kızlar ya. Benim herif neden yüzük almadı bananasıl aldırtabilirim gidip bi tane imitasyon alıp taksam mı tektaşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım havasında
Öyle işte....
Aldın mı broo :)Yüzük almadıgına göre daha evlenme teklifi de etmemiş. Evlenme teklifi edilmeden ev eşya bakmaya başlamışsınız sanırım. Ben sizin yerinizde olsam "evlilik teklifi hakkinda ne dusunuyorsun buro?" "Bir ara sanki yüzük felan bakıyordun, noldu sonra merak ettim, orasini ben kacirdim" tarzinda biraz esprili biraz igneleyici biraz da yerici konusurdum. Bunun ayıbı yok silkenlensin azıcık.
Sözüne gitmedim şimdi buna da gitmesem laf söz olur kesinDüğününe gitme işim çıktı de fake eltinin
Emin ol unutmazAldın mı broo :)
Cidden yalan oldu ya
Ev dizme telaşına girdik baya borç ödüyor ama bende zaten doyumsuz değilim çok uyguna var yüzükler
Pekala alabilirdi doğruya doğru
Sözüne gitmedim şimdi buna da gitmesem laf söz olur kesin
Zaten o telaştan unutur o konuyu ama bana dert oldu:)
Yazarken kendim de inanmadım zatenEmin ol unutmazbuldumcuk olmuş senin yandan elti gözüne gözüne sokcak
Bir yüzüklük hatrım yok mu hayatım de hiç mi hak etmiyorum ben de nişanlına iki dudak büz göz süz akşama gelir yüzükYazarken kendim de inanmadım zaten
Kesinlikle onun tanımı bu, buldumcuk
Yarın küçük emraha bağlıyım
Benim hiç yüzüğüm olmadı apla
Ya istiyorum ki kendi düşünsünBir yüzüklük hatrım yok mu hayatım de hiç mi hak etmiyorum ben de nişanlına iki dudak büz göz süz akşama gelir yüzükben bu yöntemle telefon aldırdım
Hangi erkek kendiliğinden düşünüyor ay hayal kurma allasenYa istiyorum ki kendi düşünsün
Allah beyin vermiş düşünsene kardeşim
Erkeklerin yüzde 80i düz mantık işte bende ordan bulmuşum benimkini
Valla düğünde yüzüklü parmağımı havaya kaldırıp oynucam hem o kız görsün hemde kimse değmesin diye
Hahah görmemişlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?