Beklentim saçma mı acaba?

Bacım baciiimm ne tarafa ağlayım benim eşimde bana evlenme teklifi etmedi . Hâlâ söylerim geçen lerde arkadaşım ınstagrama story atmış evlenme teklifi alırken okuzume izlettim Avrat dedi , efendim dedim . Benimle evlenir misin dedi . (2 yillik evliyiz) Bende sağol ya bu kadar erken beklemiyordum dedim dondu magbadini bir güzel uyudu

Herkes yuzuk ve evlenme teklifi ister olmalida sozden once teklif etmesi yuzuk takmasi gerekir sozde ne yuzgu takicaksiniz? O kiz oyle dediginde sende cocuga deseydin ya bak senin yuzunden bu laflarla muhattap oluyorum cevapta veremiyorum falan diye:) ben olsam derim bir sekilde aldiririm yani. Oyle yapmam gerekmedi ama yapmasaydi da basimin caresine bakardım yani

Erkekler öyle dolaylı anlatımdan anlamaz direkt söyleyeceksin ben şöyle şöyle evlilik teklifi alsam şu yüzükten taksam ne güzel olur falan diye gözüne sokacaksın bu seni yüzsüz yapmaz merak etme isteyen daha değerli oluyor

Eşim çok alakasız bir gün isyerimde teklif etmişti o gün yüzügu de vermişti. Bakarsin seninkide öyle birşeyler planlıyordur. Eğer hiç öyle bir girişimi olmazsa azcik ucundan yüzük lafını et hoduk değilse anlayacaktır.

O kız gıbı yap sureklı soyle erkekler soylemeden bısey yapamıyor malesef sımdı sen soylemezsen yapmazsa ılerdede boyle olacak oyle kadınlara bende kızardım agzıylanısteyenlere ama erkeller oylelerıne daha cok deger verıyor oyle alıstır gıtsınn

Valla ne kadar istemem de dese insan bekliyor erkeklerde sen söylemesen bile yapmıyor ufaktan belli et bence duyur yani

Benim şimdiye kadar öğrendiğim şu; erkeklerin bir bölümü bu teklif sürpriz, hediye olayını beceremiyor. Düşünemiyor. Teklif bekliyorsanız söyleyin. Ben tektaş yüzükle evlenme teklifimi istiyorum deyin nasıl yapacağını nerde yapacağını o düşünsün. Başka türlü hiç aklına gelmez.

İnan karakterim izin vermiyor iğrenç hissediyorum ben acıktım hadi birşeyler yemeye gidelim bile diyemeyen biriyim o der hadi yemek yiyelim diye bende acıkmamış gibi hm olabilir derim çocuğun gözünde hiç acıkmayan biriyim

Aman dügunune gitmemek de ne zaten. Gidin. "Parmağında yüzük göremiyorum kuzen" derse siz de cevap olarak "yüzük diye çocugun gırtlağina yapisacak degilim heralde, bu aralar borca harca girdik kafasinda bir zamanlamasi vardir onun sen merak etme kuzen. Ciddiyiz sonuçta." Tarzinda seyler soyleyebilirsiniz.

Evlilik teklifini nikahtan 5 dakika önce etti
Nikah tarihini almışız herkes bizi bekliyor benm eşim içerde diz çökmüş benmle evlenir misin diyor yahu zaten biz buraya neden geldik dedim

Evlilik teklifini nikahtan 5 dakika önce etti
Nikah tarihini almışız herkes bizi bekliyor benm eşim içerde diz çökmüş benmle evlenir misin diyor yahu zaten biz buraya neden geldik dedim
İyi olsun ya onu akıl edemeyenler var

M e g g ayyy çok tatlısınız normalde 12 sayfa olan bir konuyu baştan sona okumam ama severek okudum :)) belki de düşündüğü güzel bir yüzük vardır pahalıdır ve para biriktiriyordur yüzüksüz de teklif etmek istemiyordur (inşallah öyledir :)) ) yada belki de hayalindeki yüzüğü bulamamıştır daha. Eşim de bana aileler anlaştıktan sonra ve nişan tarihi belli olduktan sonra teklif etmişti (yani pek sürpriz olmadı) ve aşırı yanaklarının kızarmasından elinin ayağının titremesinden elindeki herşeyi düşürmesinden garip konuşmasından o gün teklif edeceğini kesinlikle anlamıştım

MissCherryBlossom yüzük çok güzel fiyatı da uygun yalnız yüzük gümüş değil bronzmuş. Ona dikkat ederek alınmalı :))

Ya bende evlilik hiç düşünmüyordum bu adam ikna etti beni çok da seviyorum keretayı ama romantik değil işte napalım bize de bu nasip oldu
Aslında yüzük müzük sorun değildi ama ah o fake elti yok mu sinir etti beni gidip düğününde beyaz abiye giycem görcej gününü o da konu açar belki ahaha

Hayır evlenme teklifi yüzük olmadan nasıl evilik yoluna giriyorsunuz anlamıyorum. Pat diye istemeye gelicez haftaya falan mı diyorlar. Bu saatten sonra teklif etse de bir anlamı yok bence, teklif olmadan yola girerek siz hata yapmışsınız. Ama illa istiyorsanız bir iki çıtlatın ya da bir ortak arkadaşınız varsa ona söyleyin nişanlınızın aklına soksun kıza çok ayıp tektaşsız mı evlenicek falan desin, nişanlınız da ince biriyse bir şeyler ayarlar herhalde. Sizin de içinizde kalmamış olur.

Valla bende zamanında öyle diyordum
Öncesindeki ilişkimde evlilik teklifi almıştım güzel bir şekilde ama sonrasında ilişki burnumdan gelmişti
Bunda dert etmedim yüzük teklif olayını ama ta ki şu fake elti lafına kadar
Sonra içime dert oldu işte

Adam nişanda takıcaktor çok büyütmüşsünüz olayı
Nişana kalmamalı diye düşünüyorum
Bu öncesinde takılan birşey
Nişanda ayrı yüzük takılıyor zaten alyans olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…