Ya bi kere bi yerde yemek yicez bu dedi ellerimi yıkayıp geleyim sipariş gelene kadarİşte erkekler anlamıyor :) genelliyorlar sen istemiyordun diye tüyüyorlar olay mahalinden
En iyisi söyleyeceksin; taktik maktik yok çat çat istediğini dicen yoksa anlamıyorlar valla..
Olmadı dersin ‘kuzeninin sevgilisi kafam kadar yüzük takmış, sende tak ta namın yürüsün yiğidim’ de gülerek esprili bi şekilde
Ben olsam yüzük alınmamasına değil de, o kızın yüzüğü gözüme sokup laf çakmasına takılırdım. Müstakbel eşime "ne görgüsüz kız, utanmadan ağzıyla istedi sonunda da aldırdı. Aşırı itici. Bir de gözüme soktu laf soktu bana benim yüzüğüm yok diye. Öyle ağzımla isteyip aldıracağıma yüzüğüm olmasın daha iyi, utanç verici." falan derdim.
Benim için ağzımla isteyip aldırmak utanç verici, evet.
Eşim bana o yüzüğü kendi isteğiyle almamışsa, kafasını ütüleyerek aldırmışsam hiçbir maneviyatı yok.
Şu çocuğun numarasını at. Abime atıyomuş gibi yüzük fotosu atcam. Abi bu güzelmiş, yengomu üzme, içinde kalmasın güzel bir teklif yap, kadınlar önemser filan yazcam. Sonra ayyyy sorrryy abime atıyodum dicem.Git yüzüğü kızın suratına çarp ahanda yüzük, ahanda teklif adam kendi aldı cınım senin gibi ben istemedim hıhhh de sok lafı. O kadar tiksindim Yap lütfen ezzzz....
Kızın dediğini duymadı o an aynı ortamdaydık ama onlar maç falan konuşuyorlardı bizde fake eltinin yüzüğüyle konuşuyordukEvlilik yoluna girildikten sonra evlenme teklifi artik olmasa da olur gibi birsey bence.
Ama yuzuk almasi gerekir. O kizin dedigini duydu mu?
Bazen erkekler odunumsu olabiliyor. Birazcik alttan alttan işlemek lazim.
Bana kac carat yuzuk alacaksin askim diye sor sakayla karisik.
Yanlış mı görüyorum
Aaa m.l gbi filan kalmazsin icimde mi kalsin bi hatiramix olmasin mi filan dersin ... sonucta evlenmemissjniz ki suresi gecsin benim bi kuzenim vardi evlendi hala evlenme teklifi romantik bi harwket yapacak diye bekliyorduAy çok iyi ya:)
Amin inşallah sizde
Ama ben desem aslansın kaplansın falan diye kalkıp bana "e düğün salonunu ayarladık aşkım evlenme teklifi süresi geçti" falan derse kalırım öyle m.l gibi
Zaten o fake eltiye de cevap veremedim kıl oldum iyice
Şunu okunduktan sonra sevgilinize böyle dümdük, evlenme teklifi bekledinizi söylemelisiniz bence yoksa kendi kendine hiç öyle bir girişimde bulunacağını sanmıyorum.Ay çok teşekkür ederim
Ya sorma bi ara buldum evde bi tane imitasyon eskiden almışım demet akalının tektaşı gibi kocaman
Taktım gittim yanına bana dedi ki heh aferin ben yokken de tak kimse yan gözle bakmasın
İçimden dedim hay yüzüğü taktığım âna tüküreyim, adam daha da rahatladı
Yanlış mı görüyorum
89 tl yazıyor
Kızın dediğini duymadı o an aynı ortamdaydık ama onlar maç falan konuşuyorlardı bizde fake eltinin yüzüğüyle konuşuyorduk
Eltiden çok yüzükle bakıştım çünkü gözüme soktu
Valla söylücem şuna bak bana KKda konu açtırdı demek ki sınırı aşmış bu adamAaa m.l gbi filan kalmazsin icimde mi kalsin bi hatiramix olmasin mi filan dersin ... sonucta evlenmemissjniz ki suresi gecsin benim bi kuzenim vardi evlendi hala evlenme teklifi romantik bi harwket yapacak diye bekliyordu
Icinde kalmasin ima et anlamazsa acikca isveyle cilveyle soyle gitsin..
Evet ya uymadıkSiz sıralamaya baştan uymamışsınız :)
Önce evlenme teklifi edecekti sonra nişan yapacaktınız.
Eşya bakıyorsanız zaten Kabul etmişsiniz evlenmeyi beklentin saçma değil de yersiz gibi yani şey gibi sinema bileti alıyoruz ama sinemaya gidelim mi diye hiç sormadı demek gibi
Ya kız kendini her anlamda benimle yarıştırıyorBen olsam o paçoza laf ederdim. Sen de amma uğraştın 40takla attın ama aldırdın ya helal olsun derdim
Hiç almadı vallaHiç mi yüzük almadı ?
Nişanda alacak muhtemelen.
sinir bozucu gercekten. Goze sokup, laf carpmak nedir
Ya acik acik soylesen pirlanta tek tas istiyorum diye Olmaz miya da e artik yuzuklerden konusmanin vakti gelmedi mi falan desen?
Esim tek tas almayi planliyordu zaten.. Oyuzden e artik alalim demek icin "askim kac karat alacaksin yuzugumu" demistimSonra gidip birlikte aldik.
Evlenme teklif etmedi cunku "e hadi evlenelim" deyip 10 gun icinde nikah kiydigimiz icin oyle bir firsati olmadi. Zaten sonrasinda da anlami kalmadigi icin o asamayi atladik biz.
Odun değilse düşünür benceValla söylücem şuna bak bana KKda konu açtırdı demek ki sınırı aşmış bu adam
Evet ya uymadık
Bizimkiler tanıştır bizi müstakbel damatla madem ciddisiniz dedi orda koptu dananın kuyruğu
Ya kız kendini her anlamda benimle yarıştırıyor
Biz ne desek koşup önceden yaptılar
Biz düğünü eylülde yapcaz dedik eylül için tarih aramaya başladılar
Bizde bunlara fake attık nisanda düğün yapcaz dedik gittiler gün aldılar nisandan
Hiç almadı valla
Çeyrek bile takmadı bana
Ya ben şöyle 2-3 binlik tektaşlardan bahsetmiştim aslındaAynı sayfada 400tllik olan da var bütçeye göre takıl kız
Şaka bir yana tüm gümüşçüler bahet yüzük satıyor artık
Elbet yuzuk alir cnm mesele o degil ki mesele romantik bi seklde evlenme teklifi ... bizimkj de yasimjzin cahilligiyle mi desem ne desem bi evlenme hevesimiz mi desemValla söylücem şuna bak bana KKda konu açtırdı demek ki sınırı aşmış bu adam
Evet ya uymadık
Bizimkiler tanıştır bizi müstakbel damatla madem ciddisiniz dedi orda koptu dananın kuyruğu
Ya kız kendini her anlamda benimle yarıştırıyor
Biz ne desek koşup önceden yaptılar
Biz düğünü eylülde yapcaz dedik eylül için tarih aramaya başladılar
Bizde bunlara fake attık nisanda düğün yapcaz dedik gittiler gün aldılar nisandan
Hiç almadı valla
Çeyrek bile takmadı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?