beleşe çocuk. baktiracak amacı o

Bilmesin efendim. Hic bir eksiklik yaşamaz. Bilmesin. Anneanne dede. Boyle anneanne dede onu sevsede ,ki bence sevmiyorlar cocuk icin ne kadar iyi olacak. Agresif ve kızlarının saadetini istemeyen anne baba torununa ne verebilir?

Yani hayatımda tanıdığım hiçbir anne baba çocukları için böyle şeyler demiyor da sizinkiler neden diyor acaba.

Geçmişte bir husumetiniz mi oldu?

Aileniz neden böyle davranıyor.Onlarla aranızda geçmişten gelen bir husumetiniz mi var?Bazı ailelerde evlat ayırtetme gibi bir saçmalık gözle görülür şekilde yapılıyor.Allah onları ıslah etsin.İnsan her zaman madden olmasada,manen arkasında bir ailesi olduğunu bilmek,o güveni hissetmek ister.Ama olmayıncada olmuyor malesef.

Üzüldüm adınıza

Nasıl büyük bir yıkımdır düşünmek bile istemiyorum

Bu sizin anneniz ve babanız çocuğunuzu sizden sonra en güvende olabileceği yer olmalı
İş te herkes anne baba olamıyor

Hani kavga edersinizde hayvan falan derler. Ama normal bir konuşma sonrası telefonu kapattıktan sonra sizin arkanızdan nasıl böyle konuşurlar aklım almadı. Yani yüzünüze gülüp arkanızdan konuşmuşlar resmen. Bunu yapan öz anne babanız. Sizin için çok üzüldüm. İnsanın anne babası böyle yapar mı? Erkek kardeşiniz ile de gorusmuyor mussunuz? Onun sebebi nedir.
Bir de bir sey soracağım bu konuşmaları duyduğunuzda şaşırdınız mi? Yani ben ve eminim bir çok insan böyle bir şey duysa en büyük ihaneti yaşamışım gibi olurdu. Size de mi böyle oldu.

Bu arada aileden bir miras beklentiniz yoksa noter e gidip onları reddetiginize dair kağıt çıkartıp gönderin.

Ben sizi de anlamıyorum anneanne babaanne dede olmayan çocuklar yarım mı büyüyor yani?
Sizin hakkınızda böyle konuşan anne baba ile görüşmeyim zaten.
İleride çocuğunuzu da doldururlar

Bence konu sahibi annesinin babasının böyle olduğunu hep biliyordu. Sevgi göremediği için belki de görüşme ihtiyacı kendinin. Çocuk için anane dede yokluğu önemli olmaz.

Peki tepkiler neden böyle tek neden erkek kardeşinizin sizden daga az başarılı olması mı?
Anlamlandıramıyorum bunu zihnimde

Seni sevmiyorlar ki çocuğu sevsinler. Yazıklar olsun öyle anne babaya. Evlatları, uzakta, yalnız, çocukla bir başına, ah yavrum diye konuşacaklarına laflara bak. Sen boşver, mesleğine hayatına odaklan. Minik biraz büyünce kreşe verirsin. Oradaki arkadaşların ailesiyle falan görüşürsünüz. Böyle kötü kalpli insanlar uzak dursunlar hayatından

Millet torun torun diye ölüyor
Hadi damadı sevmeyip onun çocuğu diye uzaklaşanlar var ama sizinkiler sanada kıymet vermiyorki
Allah korusun bir yerde onlara muhtaç olsan ne biçim davranırlar sana çocuğuna
Sana hayvan çocuğuna da hayvanın yavrusu falan mı diyecekler
Hiç lüzumları yok bayramdan bayrama ararsan oturup dua etsinler

Boyle anne, baba mi olur.
Bedavaya cocuk baktirmak, hayvan ne ya.
Bedavaya cocuk dediyin torunun. Benim annem komsunun cocuklarina bedava bakti, buyuttu. 1 kurus almadi.
Bir kadina hayvan demek nedir ya. Bem boyle bir laflaf duysam ailemi silerdim. Cok yazik ya (((

Geçen konularınızıda tam olarak bilmiyorum ama hatırlıyorum
Kusura bakmayın ama anne babanız erkek kardeşiniz hem çok cahil hem çok fesatlar

Hadi anneniz evlat ayrımı yapsa babanız yapmasa yada tam tersi olsa yine bir nebze
Ama iki koldan böyleler sizinkiler
Oğullarını yüceltmeye çalışmaya şımartmaya devam etsinler bakalım

Asla, asla görüşmem, aramam sormam.

Onlara yük olacak bir durumunuz yok ki zaten çalışıyormuşsunuz, ayrı bir hayatınız var. Yazık gerçekten ailenize. Kızımız eşinden ayrı , bebeği var , buna rağmen hayatınız güzelce sürdürüyor helal olsun diyeceklerine, bir işinin ucundan da biz tutalım yardımcı olalım diyeceklerine yaptıklarına bak. Öyle anne baba olmasa da olur .

Siz güçlü bir kadınsınız , nice kadınlar eşleriyle ayrılmak isteyip de çocuk var diye ayrılamıyor. Cesaretiniz için tebrik ederim sizi. Helal olsun sizin gibi güçlü kadınlara.

Hiç muhattap olmayın. Duyduğunuzu söylemişsiniz zaten, onlar utanmıyosa kendi ahlaksızlıkları. Görüşmeyin bile bundan sonra. Çocuğunuzun öyle dedeye ananeye ihtiyacı yok.

Dilerim hayatınız her geçen gün daha da güzelleşir

Malesef oyle bir duzende yasiyoruz ki kotu de olsa gidecek bir kapinin olmasi buyuk avantaj sagliyor cogu durumda. O yuzden ana baba kapisini temelli kapatmayin derim. Ama onlardan teklif gelmedikce gorusmeyin de. Torun gormek istediklerinde gorusun ozel gunler vs. Minimum duzeyde de olsa iletisiminizi tutun derim

Hiç sorma benim annemde yapardı.Kofte yapsa erkek kardesime Beş koyarsak bana bir iki verirdi Bende iki köfteyi koca bir ekmeğe yayar,karnımı doyururdum.Hey gidi gunler hey.

Eski konularindan birinde baban sanirim herseyi ogluna birakacagini, sana zirnik vermeyecegini soyledigi yaziyordu.
Sana karsi tavirlari hic evlada yapilacak tavirlar degil. Insan arkasindan da olsa hayvan demez evladina.
Kendi ayaklari uzerinde duran, tek basina hayatla mucadele edebilen birisin. Onlarin eksikliklerini de eminim cok aramazsin cunku anladigim kadariyla pek annelik babaliklari yok. Ben olsam yasantima kaldigim yoldan devam ederdim, onlar aramafigi muddetce de bayram seyran haric aramazdim.
Cok uzuldum. Kayinvalide kayinpeder de degil ki oz anne baba bu. Nasil bir dusunce yapisina sahipler anlamadim. Kesinlikle seninle ilgili iyi dilekleri iyi dusunceleri yok. Uzak olmalari daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…