- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Aileniz neden böyle davranıyor.Onlarla aranızda geçmişten gelen bir husumetiniz mi var?Bazı ailelerde evlat ayırtetme gibi bir saçmalık gözle görülür şekilde yapılıyor.Allah onları ıslah etsin.İnsan her zaman madden olmasada,manen arkasında bir ailesi olduğunu bilmek,o güveni hissetmek ister.Ama olmayıncada olmuyor malesef.Küçük çocuğum var. Çalışan bir anneyim. Eşimle ayriyiz. Ailem den de ayrı bir şehirde tek basimayim. Bugün annemle normal şekilde konuştuk, bebegimin bakicisinin bazi hatalari var oyle anlattim neyse idare edicez dedim, eve fare girmis yakalayıp attım onu anlattım ve kapandı sanarken kapanmadigini fark ettim. Babamla konuşmalarını duydum. Babam anneme dedi ki " beleşe sana çocuk baktiracak amaci o bu hayvanin " dedi..... (gelip. Bakmak istese de baktirmam) ne faresi anca senaryo. Yalan hepsi dedi annem de.. işimde yükselme aldım. Onu söylemiştim. Babam " arar eski yerini , keşke ayrilmasaydim der kesin yeni yerinde de herkesle kavga eder hayvan, simdi parasi da bin lira artmis rezil eder parayi" dedi.
İçlerinde en çok bebeğimle ilgili kısım beni kahretti.
Benim çocuğumsa onların da torunu..
Bende babamı aradım duydum hepsini. Beni nüfustan cikartin bende annem babam var demeyeyim dedim.
Süs artık sus deyip bagirdilar bana..
Bende kapattım. Bir erkek kardeşim var. O hep iyi olsun istiyorlar . O yukselemedi yapamadı. Benim de yapmami içten içe istemiyorlar .
Bilemiyorum bilmiyorum. Siz olsanız ne yaparsınız.
Aradan zaman geçince de torunumuzu goreceğiz diye tutturuyorlar.
Gorusmesem çocuğum var ananne dede tanimasin mi onun. Suçu ne.
Tek derdim ona iyi bir anne olabilmek..
Siz olsanız yerimde.. nasıl. Hareket ederdiniz
Küçük çocuğum var. Çalışan bir anneyim. Eşimle ayriyiz. Ailem den de ayrı bir şehirde tek basimayim. Bugün annemle normal şekilde konuştuk, bebegimin bakicisinin bazi hatalari var oyle anlattim neyse idare edicez dedim, eve fare girmis yakalayıp attım onu anlattım ve kapandı sanarken kapanmadigini fark ettim. Babamla konuşmalarını duydum. Babam anneme dedi ki " beleşe sana çocuk baktiracak amaci o bu hayvanin " dedi..... (gelip. Bakmak istese de baktirmam) ne faresi anca senaryo. Yalan hepsi dedi annem de.. işimde yükselme aldım. Onu söylemiştim. Babam " arar eski yerini , keşke ayrilmasaydim der kesin yeni yerinde de herkesle kavga eder hayvan, simdi parasi da bin lira artmis rezil eder parayi" dedi.
İçlerinde en çok bebeğimle ilgili kısım beni kahretti.
Benim çocuğumsa onların da torunu..
Bende babamı aradım duydum hepsini. Beni nüfustan cikartin bende annem babam var demeyeyim dedim.
Süs artık sus deyip bagirdilar bana..
Bende kapattım. Bir erkek kardeşim var. O hep iyi olsun istiyorlar . O yukselemedi yapamadı. Benim de yapmami içten içe istemiyorlar .
Bilemiyorum bilmiyorum. Siz olsanız ne yaparsınız.
Aradan zaman geçince de torunumuzu goreceğiz diye tutturuyorlar.
Gorusmesem çocuğum var ananne dede tanimasin mi onun. Suçu ne.
Tek derdim ona iyi bir anne olabilmek..
Siz olsanız yerimde.. nasıl. Hareket ederdiniz
Ben sizi de anlamıyorum anneanne babaanne dede olmayan çocuklar yarım mı büyüyor yani?
Sizin hakkınızda böyle konuşan anne baba ile görüşmeyim zaten.
İleride çocuğunuzu da doldururlar
Hiç sorma benim annemde yapardı.Kofte yapsa erkek kardesime Beş koyarsak bana bir iki verirdi Bende iki köfteyi koca bir ekmeğe yayar,karnımı doyururdum.Hey gidi gunler hey.Hayvanlar insanlardan daha merhametli saygili ve masum. O lafta birşey yokta diger yaptiklari dedikodular iftiralar çok iğrenç. Benim ailemde böyledir çocuklugumdan beri bana yemek bile vermez abimlere yedirirlerdi. Halada onlari sever korurlar benim hala arkamdan abimlere etraflarina dedikodumu yapip iftiralar atarlar. Çok güzel bir hayatim olmasina ragmen etrafa benim hayatimi kötülerler. Torunlari olunca biraz değisim gösterdiler bana karşi ama yinede hala arkamdan beni kötülediklerine eminim. Dedikoduyu arkadan iftirayi çok seven bi çift
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?