- 17 Kasım 2018
- 819
- 1.301
- 43
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Sadece devam sütü olsa ne bana annem süt içirmezdiCok uzuldum ya nasil bir anneniz var...insan nasil evladini ayirir aklim almiyor hele de yemek konusu devam sutu konusu icimi sizlatti
Dahaaaa durrrr hiç anlatmayım.Psikolojiniz bozulmasın.Yemekten geçtim bana annem göguslerim çıkarken bile sütyen almadı.Ne zaman aldı biliyor musun hiç bir zaman.Ben anca lisede onun bunun verdiklerini giydim.Düşün artık iki sütyen akrabamız vermişti hemen yıkar giyerdim.Benimde annem boyleydi iste.Pet almadı bana hiç.Eski bir kıyafet verdi,ilk regl olunca bunu kes çamaşırına koy derdiYuhh yani gerçekten
Herkes anne olamaz diye boşa denmiyor
Sadece devam sütü olsa ne bana annem süt içirmezdiAksam Babama erkek kardesime süt var,bana yok.Yok dediğim vardaaa kızım ya ona yok.Onlara gece süt verirken çookkk ağlardım,ağlaya ağlaya uyurdum.Çocukluk işte ama Allah'tan bayağı uzunum yaaaa.Allah uzatmis,yoksa sütmüş,peynirmis nerdeeee .Bana yok onlarda n
Eski kafa onlar boşverın.Anne babanın fuasını alın .Sız yolunuzda hep ılerıye gıdın.Çocugunuzada guzel annelık yapın.He deyın gecın.Allah yardımcınız oldun.Doguruolar sadece sonrada her seyı hız yapalım ıstıolar.Küçük çocuğum var. Çalışan bir anneyim. Eşimle ayriyiz. Ailem den de ayrı bir şehirde tek basimayim. Bugün annemle normal şekilde konuştuk, bebegimin bakicisinin bazi hatalari var oyle anlattim neyse idare edicez dedim, eve fare girmis yakalayıp attım onu anlattım ve kapandı sanarken kapanmadigini fark ettim. Babamla konuşmalarını duydum. Babam anneme dedi ki " beleşe sana çocuk baktiracak amaci o bu hayvanin " dedi..... (gelip. Bakmak istese de baktirmam) ne faresi anca senaryo. Yalan hepsi dedi annem de.. işimde yükselme aldım. Onu söylemiştim. Babam " arar eski yerini , keşke ayrilmasaydim der kesin yeni yerinde de herkesle kavga eder hayvan, simdi parasi da bin lira artmis rezil eder parayi" dedi.
İçlerinde en çok bebeğimle ilgili kısım beni kahretti.
Benim çocuğumsa onların da torunu..
Bende babamı aradım duydum hepsini. Beni nüfustan cikartin bende annem babam var demeyeyim dedim.
Süs artık sus deyip bagirdilar bana..
Bende kapattım. Bir erkek kardeşim var. O hep iyi olsun istiyorlar . O yukselemedi yapamadı. Benim de yapmami içten içe istemiyorlar .
Bilemiyorum bilmiyorum. Siz olsanız ne yaparsınız.
Aradan zaman geçince de torunumuzu goreceğiz diye tutturuyorlar.
Gorusmesem çocuğum var ananne dede tanimasin mi onun. Suçu ne.
Tek derdim ona iyi bir anne olabilmek..
Siz olsanız yerimde.. nasıl. Hareket ederdiniz
Birsey olmamış gibi devam edemem.anne baba atsan atılmıyor satsan satılmıyor..
bi şey olmamış gibi devam ediceksin. mesafeli olup cocuk baktırma umıdını kesceksın boylece daha az uzulur ya da takmazsın.
ilişkiniz karşılıklı kötü anlaşamıyorsunuz
paraya mı ihtiyacları var?
Uzulmeyin ilahi adalet cok farkli birsey ozellikle evlat ayrimi yapanlarda (kardes kiskancligindan farkli dusunme yoksa)anne baba bilincli sevgi farki ayrim yapinca ilerde ne hikmetse kayirdiginin cok pis kazigini yiyorBirsey olmamış gibi devam edemem.
Bana yaptıkları bu kaçıncı. ...
Her seferinde aynı duvara çarpiyorum ve benim yetiştirmek zorunda olduğum bir evladım var. . İnanın 2 gündür üzüntüden başım ağrıyor. .
Bana bunu yapmaya hakları yok.
Onlar bunu yaparsa atarım da satarim da.
Birdaha görüşmeyecegim. .
Kendilerine de söyledim.
Sizin gibi ana baba olmaz olsun dedim.
Bana şu zamanimda böyle yapacaklarsa düşman daha iyi onlardan.
Bana karşı kalplerinde en ufak bir sevgi merhamet hissi yok buna emin oldum.
Zaten hep böyleydi. Erkek kardeşim içindi hersey.
Eve bir et alinmissa ona en güzel yeri ayrilirdi.
O acikmissa annem bir yandan babam bir yandan sofralar kurulur . Ben acikmissam annem git mutfaktan peynir ekmek ye bişeyler derdi.
Ona benden gizli ev alındı. Alınmış daha doğrusu. Halamdan öğrendim. Bende kendi paramla aldım. Gel gör ki o aldıkları ev nasip olmadı onlara. Kooperatif battı. 100 bin paraları gitti.
Bende sıkıntı olmadı . Evimin 2 yıllık borcu kaldı.
Ödüyorum da hala.
O da memur ama ona her ay maddi takviye yapılır.
Ben eğer ona faydali birsey yaparsam iyi evlat olurum gözlerinde.
En son nisanlandi kardeşim. Beni nisana cagirmadilar.
Whatsap durum a foto atmislar oradan öğrendim onu da.
İşte nankör. Hayat onun için o kadar ugrastilar ama gel gor ki ben daha iyi bir yere geldim.
Hatta bu ara yükselmem olacak. Dertleri bu.
Oğulları benden 1 adım geride kalacak.
Çocukken bile anneme neden onu daha çok seviyorsun diye sorardım. O senden daha uyumlu derdi.
Çocukluk fotograflarimizda babam.hep ona bakıyor. Bunun gibi bisürü şey.
Babanızın hayvan demesi unutulur bir şey değil. Arkanızdan da olsa onun adına utandım. Bir de arayınca özür dileyeceğine susturmuş. Artık hiç aramayın pişman olursa gelsin gönlünüzü almaya çalışsın ama tüm çabalar nafile.Küçük çocuğum var. Çalışan bir anneyim. Eşimle ayriyiz. Ailem den de ayrı bir şehirde tek basimayim. Bugün annemle normal şekilde konuştuk, bebegimin bakicisinin bazi hatalari var oyle anlattim neyse idare edicez dedim, eve fare girmis yakalayıp attım onu anlattım ve kapandı sanarken kapanmadigini fark ettim. Babamla konuşmalarını duydum. Babam anneme dedi ki " beleşe sana çocuk baktiracak amaci o bu hayvanin " dedi..... (gelip. Bakmak istese de baktirmam) ne faresi anca senaryo. Yalan hepsi dedi annem de.. işimde yükselme aldım. Onu söylemiştim. Babam " arar eski yerini , keşke ayrilmasaydim der kesin yeni yerinde de herkesle kavga eder hayvan, simdi parasi da bin lira artmis rezil eder parayi" dedi.
Bende babamı aradım duydum hepsini. Beni nüfustan cikartin bende annem babam var demeyeyim dedim.
Bende kapattım. Bir erkek kardeşim var. O hep iyi olsun istiyorlar . O yukselemedi yapamadı. Benim de yapmami içten içe istemiyorlar .
Evet inan ki tek başıma kalınca birilerine sarılma isteği ihtiyacı adı her neyse o oluyor..Uzulmeyin ilahi adalet cok farkli birsey ozellikle evlat ayrimi yapanlarda (kardes kiskancligindan farkli dusunme yoksa)anne baba bilincli sevgi farki ayrim yapinca ilerde ne hikmetse kayirdiginin cok pis kazigini yiyor
Size hayvan diyen insanlarin cocugunuza bir hayri olmaz bir beklentide olmayin ilerde size karsida doldurmaya kalkabilirler cok kinli cok merhametsizler sanirim oyle insanlari az gormesi daha hayirli iki bayram var yilda ondada isterseniz gosterir bitirirsiniz (ben onuda gostermezdim)
Bosanmis kadin eteginde bir cocuk baska sehir bu kadar merhametsiz yaklasim uzak durmak iyidir insanlar iylikleti kadar yasarlar oluncede ona gore anilirlar kirip incitecek birseyde soylemeyin cok arayip sormayinda serin durun mesafe koyun yukseldim ev aldim araba alicam hicbirseyinizi soylemeyin kafaniza koyun yapin duyarlarsa elalemden duyarlar kusura bakmayin ama boyle insanlarin serride degisik bir elektrikleride oluyor hani duz giden isi ters ceviriyorlar o yuzden sessiz yuruyun derim
Akilli selim is guc sahibi kadinsin bosanmanin acisindan kimsesiz gibi hissediyorsun diye belkide konustun caldin kapilarini bosver calma bir daha ailen yokmuski!kardesinin nisanini resimden gorulecek kadar disarda birakilanin ailesimi oluyor birde kardesinde bosanir senin gun gelince bir uye yazmisti dersin
Allah yardimcin olsun insallah duygusal zorlugunu atar yoluna bakarsin sk disini az kalmistir yakinda okula baslar yukselmene isine bak hayatta kimse kimseden bir fayda gormuyor
Küçük çocuğum var. Çalışan bir anneyim. Eşimle ayriyiz. Ailem den de ayrı bir şehirde tek basimayim. Bugün annemle normal şekilde konuştuk, bebegimin bakicisinin bazi hatalari var oyle anlattim neyse idare edicez dedim, eve fare girmis yakalayıp attım onu anlattım ve kapandı sanarken kapanmadigini fark ettim. Babamla konuşmalarını duydum. Babam anneme dedi ki " beleşe sana çocuk baktiracak amaci o bu hayvanin " dedi..... (gelip. Bakmak istese de baktirmam) ne faresi anca senaryo. Yalan hepsi dedi annem de.. işimde yükselme aldım. Onu söylemiştim. Babam " arar eski yerini , keşke ayrilmasaydim der kesin yeni yerinde de herkesle kavga eder hayvan, simdi parasi da bin lira artmis rezil eder parayi" dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?