Belki birgün bende mutlu olurum

ozgurlugum

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2016
72
77
18
Merhaba
Bunu size nasıl anlatırım bilmiyorum. Çünkü uzun bir paragraf olacağa benziyor. Hayatımda şu ana kadar sevdiğim tek adam başkasıyla sözleniyor. Acı ama bir o kadarda gerçek. Yaşım daha genç açıkçası 20 yaşımdayım . bundan 1.5 -2 sene önce 1.5 yıllık ilişkimizi öncekilerden farklı olarak karşılıklı olarak bitirdik. Çünkü diğer ayrılıklarımızın hepsini karşımdaki insan bitirdi hiç bir zaman bitirmek için uğraşmadım aksine ayrılmayalım ben mutsuz olsamda onu severim düşüncesindeydim.Sevgime hiç inanmadı, yaşamımdaki herkesten uzaklaştırdı, tek hayatım O 'ydu. Hayallerimden onun için vazgeçtim. Üniversiteye sırf o gidersen biter dediği için en büyük hayalim den vazgeçerek gitmedim.Beni konuşturmaz. Bağırır çağırır küfürlü konuşurdu.Dengesiz bir insandı . Sürekli ona uyum sağlamak için çaba gösterdim. İyi günüm var mı inanın onunla ilgili hatırlamıyorum. Her zaman onun gözünde elde var sayıldım. Ne olursa olsun beni sever beni bırakmaz ben ona ne zaman mesaj atarsam cevap verir diye düşünceleri vardı. Ben onu çok sevdim ve hep bu yüzden ona ve davranışlarına katlandım. Bir sürü hayalimiz vardı bunlara rağmen mutlu bir yuvamız olacaktı . Sözümüz, nişanımız, düğünümüz ev eşyalaramız aklınıza ne gelirse hepsi kafamızda tasarlıydı tek tek. Ama bir süre sonra ona sevgimi bile bile yürütemediğimiz için ayrılma kararı aldık. Siz hiç bir insanın yüzünden sabahlara kadar onun yüzünden ağlayıp ama ona hiçbirşey belli etmeden buluşup oturdunuz mu sırf ayrılmayalım birlikte olalım diye . Çok zor günler yaşadım. İlişkimiz içindeykende ilişkimiz bittikten sonrada .Gözlerim ağlamaktan şiş şiş günlerce gezdim. Hep güçlü durmaya çalıştım . İnanın güçlü de gözüktüm. Sensiz yapabilirim imajı verdim de. Allah a Şükür şuan o eski durumda değilim. Ama hayatıma ondan sonra kimseyi alamadım. Tanışmak isteyen kişilerin ismini işini yaşını hiçbir şeyini bile öğrenmedim . Çünkü ben karşımdakini yara bandı olarak kullanmak istemedim. Karşımdakini üzmek istemedim. Veya korktum ben birini seversem aynı şekilde olursa ben yine mutsuz olursam diye düşündüm. Korkularım yüzünden kimseye fırsat vermedim. Ama o benden sonra bir sürü kişiyle sevgili oldu dolaştı .Fotoğraflarını gördüm mesela ama alıştım. Çalıştığım işyerindeki arkadaşımın sevgilisi onun en yakın arkadaşı .Hepsini o söylüyor . Aileler tanıştı şu gün sözlenecekler diye . Herşeylerinden haberim var.Sadece şuan güceniyorum. Bizim ilişkimiz için ailemle seni tanıştırayım derdi ama hiç kısmet olmadı. Ama şuan sözleneceği kızla 1 aydır tanışıp sevgililer garip geliyor. Ben onun bakışından ne demek istediğini anlayacak kişiyken o daha neyi sevip sevmediğini bilmeyen bir kızla yuva kurma yolunda. Kendimi çok değersiz hissediyorum. Benimle neden bu kadar ilişki ilerlemedi de onunla yürüdü. Ben bu kadar üzüntü içinde yaşamışken o gayet hayatından mutlu da ben değilim.Ben ne zaman mutlu olacağım. Buraya yazmamın sebebi de artık etrafımdaki insanlara onunla ilgili birşeyler anlatmaktan sıkıldım ve insanların artık neden anlatıyorsun ne kadar zaman geçti boşver demelerinden sıkıldım. Size biraz olsun içimi dökmek istedim .

Sana saygı duymayan, küfreden, sallamayan bir adamla mutlu olamazdın zaten emin ol. Bu hanzonun nesine vuruldun anlamadım. Mazoşist misin kardeşim?

Çok daha düzgün insanlar var ve sen daha çok gençsin.

Her zaman onun gözünde elde var sayıldım.
Sana tavsiye erkeğe bu hissi verme.
Gönül bu sevmişsin ama ileride çok güzel günlerin olacak. Sana değer veren biri çıkacak. O zaman bu kadar cümleyi onun için yazdığına bile pişman olacaksın. Şuan için sana imkansız gelse bile.
Sadece kafa dağıtmaya ihtiyacın var.Onun dışında başka şeylere odaklamaya çalış kendini. Arkadaşlarınla,kendinle vakit geçirmeye bak derim..

Senin annen baban yok mu, yeni yetme çocuğun biri için okulu bırakırken bir şey demediler mi? Yazdıkların çoluk çocuk muhabbeti cidden. Oku, elin ekmek tutsun.

Senin annen baban yok mu, yeni yetme çocuğun biri için okulu bırakırken bir şey demediler mi? Yazdıkların çoluk çocuk muhabbeti cidden. Oku, elin ekmek tutsun.
Aynen bir de okul konusunu yazmayı unuttum ben de merak içindeyim??

Ailem kararlarıma her zaman saygı duydu. Zaten en büyüğüm pişmanlığım üniversiteye gitmemem . Her dediğinizde haklısınız .

Bu ne ya kendinize saygınız yokmuş hiç biriyle bir ilişki yaşayabilmek için hayalinizden yani üniversiteden nasıl vazgeçersiniz?O adamdan başkası yok mu ya allah aşkına?Geçmiş olsun geç kalmış sayılmazsınız mutlu olup hayalinizi gerçekleştirmeye.

1 sene sonra da ne kadar aptalmışım böyle düşünmüşüm diye kendine kızacaksın kurtulmuşsun işte daha ne istiyorsun.

1 sene sonra da ne kadar aptalmışım böyle düşünmüşüm diye kendine kızacaksın kurtulmuşsun işte daha ne istiyorsun.

Evet kurtulmuşum ama ben neden hayatında hiçbirşey olmamış gibi yaşamasını anlamıyorum. Hayatında sanki ben hiç olmamışım gibi devam ettirmesini .

Yirmili yaşların başında bütün aşklar dünyanın en büyük aşkı gibi görünür. Yaşın ilerledikçe sen de bunu anlayacaksın. İlişkini sonuna kadar yaşamışsın. Elinden geleni yapmışsın. Yani bu adam göz göre göre gidiyorsa yapılacak hiçbir şey yok. Seni üzmek istemem ama bu adam seni sevmemiş. Benzer şeyler benim de başıma gelmişti. Ben elimden geleni yaptım neden olmuyor diye çok sordum. Yıllarca unutamadım. Şimdi evliyim ve aklıma her geldiğinde iyi ki ilişkimiz devam etmemiş diyorum. Onunla evlenseydim herhalde her gün burada çeşitli konular açardım yapılacak tek şey hayatına dönmek ve lütfen üniversite hayalinden vazgeçme

Hiç dramatize etmeyin lütfen siz kendi kendinizi bitirmişsiniz.
Birisi benim için de bu kadar taviz verse,kendini hiçe saysa,küfretsem ses etmese,yeri geldiğinde okulundan vazgeçecek kadar hayatını önemsemese ben de ona saygı duymaz, onun gelecek kurmak için doğru insan olmadığını düşünürdüm.
Kırılacaksınız belki bu yazdıklarım sebebiyle ama ben bu kadar aciz kadınlardan hoşlanamıyorum.
Şuan eski sevgilinizle sözlenme aşamasında olan kız muhtemelen ona sözünü geçirebilen,dediklerini dinletebilen,parmak şıklatmasıyla koşa koşa gitmeyen biridir.
Bir gün siz de mutlu olursunuz tabi ama öncelikle kendinizi değiştirmeli ve kendinize saygı duymayı öğrenirseniz.

Ben onu evet sevdim. Hiç kendi açımdan pişmanlık bırakmadım şöyle söyleyeyim birşeyime kızdımı hemen düzelttim onu yapma mı dedi yapmadım. dediğiniz gibi elimden gelen herşeyi pişmanlık yaşamamak için yaptım. İlk ayrıldığımız zamanlar o beni seviyor dedim zamanla anladım seven insan böyle yapmaz zaten. Seven insan herşeyine katlanır. En azından ben sevdiğimi biliyordum. Ben neden onun yaptığını gibi yapmadım dedim. Onun ki mi sevgiydi benim ki mi diye sorgulamıştım. Hayatıma kimseyi alamıyorum ya karşımdaki ni üzmekten yada kendim üzülmekten .

İnsan sevince gözü bir şey görmüyor :/

Ben kırılma evrelerini çoktan atlattım ya da alıştım böyle söylenmesine. Evet haklısınız insanlara davranışlarımız bile aynı değildir. hayatımızda olan iki insana bile tavrımız farklıdır . aynı şeyi farklı iki kişi yapmıştır size karşı ama siz laf edemeyeceğiniz kişiye farklı size alınmayacağını düşündüğünüz kişiye farklı şekilde tavır yaparsnız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…