- 5 Eylül 2016
- 72
- 77
- 18
- Konu Sahibi ozgurlugum
-
Sana tavsiye erkeğe bu hissi verme.Her zaman onun gözünde elde var sayıldım.
Aynen bir de okul konusunu yazmayı unuttum ben de merak içindeyim??Senin annen baban yok mu, yeni yetme çocuğun biri için okulu bırakırken bir şey demediler mi? Yazdıkların çoluk çocuk muhabbeti cidden. Oku, elin ekmek tutsun.
Kendimi çok değersiz hissediyorum.
Senin annen baban yok mu, yeni yetme çocuğun biri için okulu bırakırken bir şey demediler mi? Yazdıkların çoluk çocuk muhabbeti cidden. Oku, elin ekmek tutsun.
Sana saygı duymayan, küfreden, sallamayan bir adamla mutlu olamazdın zaten emin ol. Bu hanzonun nesine vuruldun anlamadım. Mazoşist misin kardeşim?
Çok daha düzgün insanlar var ve sen daha çok gençsin.
Genç olduğumu biliyorum ama artık mutlu olmak istiyorum.
Sana tavsiye erkeğe bu hissi verme.
Gönül bu sevmişsin ama ileride çok güzel günlerin olacak. Sana değer veren biri çıkacak. O zaman bu kadar cümleyi onun için yazdığına bile pişman olacaksın. Şuan için sana imkansız gelse bile.
Sadece kafa dağıtmaya ihtiyacın var.Onun dışında başka şeylere odaklamaya çalış kendini. Arkadaşlarınla,kendinle vakit geçirmeye bak derim..
Kendimi hep başka şeylere odakladım. Ama bu son sözlenme olaylarını duyunca kendimi çok kötü hissettim.
Bu ne ya kendinize saygınız yokmuş hiç biriyle bir ilişki yaşayabilmek için hayalinizden yani üniversiteden nasıl vazgeçersiniz?O adamdan başkası yok mu ya allah aşkına?Geçmiş olsun geç kalmış sayılmazsınız mutlu olup hayalinizi gerçekleştirmeye.
Şuan ki düşüncelerimle o zaman ki düşüncelerim tabi ki değişti ama artık üniversite hayalim kalmadı .
Birgün iyi ki olmamış diyeceksin
1 sene sonra da ne kadar aptalmışım böyle düşünmüşüm diye kendine kızacaksın kurtulmuşsun işte daha ne istiyorsun.
Yirmili yaşların başında bütün aşklar dünyanın en büyük aşkı gibi görünür. Yaşın ilerledikçe sen de bunu anlayacaksın. İlişkini sonuna kadar yaşamışsın. Elinden geleni yapmışsın. Yani bu adam göz göre göre gidiyorsa yapılacak hiçbir şey yok. Seni üzmek istemem ama bu adam seni sevmemiş. Benzer şeyler benim de başıma gelmişti. Ben elimden geleni yaptım neden olmuyor diye çok sordum. Yıllarca unutamadım. Şimdi evliyim ve aklıma her geldiğinde iyi ki ilişkimiz devam etmemiş diyorum. Onunla evlenseydim herhalde her gün burada çeşitli konular açardımyapılacak tek şey hayatına dönmek ve lütfen üniversite hayalinden vazgeçme
Hiç dramatize etmeyin lütfen siz kendi kendinizi bitirmişsiniz.
Birisi benim için de bu kadar taviz verse,kendini hiçe saysa,küfretsem ses etmese,yeri geldiğinde okulundan vazgeçecek kadar hayatını önemsemese ben de ona saygı duymaz, onun gelecek kurmak için doğru insan olmadığını düşünürdüm.
Kırılacaksınız belki bu yazdıklarım sebebiyle ama ben bu kadar aciz kadınlardan hoşlanamıyorum.
Şuan eski sevgilinizle sözlenme aşamasında olan kız muhtemelen ona sözünü geçirebilen,dediklerini dinletebilen,parmak şıklatmasıyla koşa koşa gitmeyen biridir.
Bir gün siz de mutlu olursunuz tabi ama öncelikle kendinizi değiştirmeli ve kendinize saygı duymayı öğrenirseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?