- 5 Eylül 2016
- 72
- 77
- 18
- Konu Sahibi ozgurlugum
-
İnsan sevince gözü bir şey görmüyor :/
Ben kırılma evrelerini çoktan atlattım ya da alıştım böyle söylenmesine. Evet haklısınız insanlara davranışlarımız bile aynı değildir. hayatımızda olan iki insana bile tavrımız farklıdır . aynı şeyi farklı iki kişi yapmıştır size karşı ama siz laf edemeyeceğiniz kişiye farklı size alınmayacağını düşündüğünüz kişiye farklı şekilde tavır yaparsnız.
Kendimi çok değersiz hissediyorum.
henüz 20 yasındasın bence geçmiş gitmiş bir ilişkiyi hala oturup düşünecegine,zamanında onun yüzünden hayatımı erteledıgıne üzül..ve tez elden çalışmaya baslayıp güzel bir üniversiteye başla..
daha yıllarca ah vah edıp oturacak degılsın dımı?
kendı gelecegını çizmeye başla bence
Canım kardeşim okul diyorsun üniversite diyorsun,vazgeçmişsin ya ideallerini bir çırpıda ne idüğü belirsiz biri için silip atmışsın bunun telafisi,özrü yok...
Bir insan kendi eliyle hayatını nasıl böyle yerle bir eder anlamıyorum.Bu aşk sevgi falan değil,olamaz.
Bak sen olduğun yerdesin o ise hayatını devam ettiriyor.Sen üniversitenden vazgeçtiğinle kaldın,olacak iş mi ???
Siz kendinize değer vermezseniz kimse size değer vermez. Başkası için kendinizden vazgeçerseniz bu da kendinizi hiç sevmiyorsunuz demektir.
Kendimi aslında çok severim . her şey yolunda olacak ümidiyle kendimi avutmaktan yoruldum.
Çok sevdiğiniz için mi okulunuzu bıraktınız? O yüzden mi arkadaşlarınızdan uzaklaştınız? Hem de kimin için? Yukarda tarif ettiğiniz karakter için. Ve de o yüzden mi bu hödük bile diyemeyeceğim insan için hala acı çekiyorsunuz. Azıcık da kendiniz için üzülün de ben nasıl eğitim hayatıma dönerim, bu içine edilen hayatıma nasıl devam eder toparlarım diye düşünün.
acıdan zevk alır gibi bir haliniz var.
ben artık onun için üzülmüyorum kendim için üzülüyorum bu kadar sevgimin boşa çıkmasına ve benim kadar sevgisi olmayan bir kız için karşılığını alamadığım sevginin ona hissedilmesine. Hayatıma yön verdim sayılır dediğim gibi. arkadaşlarımlada ilişkilerim düzene girdi .
Kız hakkında ne biliyorsunuz? Sizin sevgi dediğiniz bir sürü yapılmaması gereken fedakarlık, hiç bir ilişkide güçler dengesi bu kadar bir insana kaymamalı, o zaman arada saygı kalmıyor, sonra sevgi de bitiyor. Siz çok sevdiğinizi düşünüyorsunuz ama belki erkek arkadaşınızın öyle bir sevgiden çok kendisine dik duran, hayatını ona adamayan bir kadına ihtiyacı vardı.
Bu kadar sevgi dediğiniz şeyin lüzümsuz fedakarlık olduğunu düşünüyorum. Onu sevdiğimden her şeyden ve herkesten vazgeçtim cümlesi bana zerre romantik gelmediği gibi, sevginin tanımı da bu değil.
Kız hakkında ne biliyorum evet o konuya gelelim kızın annesine kadar biliyorum tanıyorum kız ile ilgili herşeyi biliyorum. ortak noktada ne biliyormusun kızın benim gibi bir kız olması benim gibi bir duruşta görünümde olması yani benim gibi olması . işte asıl sorun bu ben gibi bir kız ama karşısındaki insanın davranışlarının farklı olması. benim göremediğim değeri görmesi . ve karşımdaki sevmiş olduğum insanın bu kadar bir az sürede bu kadar olayları bu raddeye getirmeyecek yapıda olması.
bu çocuk seni sevmemiş bence, başta sevdiyse bile sevgisi bitmiş, muhtemelen aklına bile gelmiyorsundur; o yüzden sende artık bıraksan peşini iyi edersin, hepten takıntı yapmışsın
dediğim gibi aynı ortamda olmamız yüzünden herşeyi biliyorum. yoksa ben araştırmıyorum nerde kimle vs. diye . her seferinde avutuyorum. seni sevmedi . kiminle ne yaptığı beni ilgilendirmez çünkü ne o senin hayatında ne sen onun hayatındasın. diye ama artık bir süre sonra doluyorsun etrafımdaki insanlara artık anlatmak istemiyorum onlara içimi dökmek istemiyorum.bende buraya yazıp en azından farklı görüşler alabilirim düşüncesiyle yazdım.Bunlara takılmayın. Onun kafasından ne geçtiği önemli mi? Belki sizinle birlikteyken evlilik için daha erken diye düşünüyordu, şimdi yaşım geçmeden yuva kurayım istedi, sizinle yaşadığını yaşamamak için çok uzatmadan hemen evlilik olayına girdi.
Ya da sizin bilemeyeceğiniz şeyler yaşıyorlar. Yapmayın her şeyini bilemezsiniz. Ve emin olun her şeyini biliyorsanız hiç de onu atlatmış ve kendi hayatınıza bakıyor sayılmazsınız. Sağlıklı bir durum değil eski sevgilinizin yeni ilişkisi hakkında her şeyi bilmeniz.
Ailem kararlarıma her zaman saygı duydu. Zaten en büyüğüm pişmanlığım üniversiteye gitmemem . Her dediğinizde haklısınız .
E devam ettirir tabi ne varki bunda herkesin yapısı aynı değil kaldı ki erkek cinsi tamamen bencil bir ırk maalesef ben seni anlıyorum hazmedemiyorsun onunda acı çekmesi ağlayıp harap olması lazım diyorsun ama erkeklerde pek göremezsin o tür bir tavırEvet kurtulmuşum ama ben neden hayatında hiçbirşey olmamış gibi yaşamasını anlamıyorum. Hayatında sanki ben hiç olmamışım gibi devam ettirmesini .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?