Belki birgün bende mutlu olurum

haklı olabilirsin bu konuda ama aşman lazım, çünkü onlar mutluluğa adım atarken, sen kendini yok yere mutsuz etmiş oluyorsun. umarım bir an önce hayatına çok seveceğin, çok etkileneceğin düzgün bir adam girer ve sana hepsini unutturur.

Onun size yaptıklarını düşünmeyin, siz en büyük eziyeti kendinize yapmışsınız. Kendinize saygı duymamışsınız. Kendinizi düşünmemişsiniz. Malesef bu aşkdan öte takıntı , çocukluk. Şuandan itibaren önce kendinize saygı duyun. Üniversite hayalleriniz varsa yapın, ya da kurslarla vs hobilerinizi kendini geliştirin. Sözleniyorsa sözlensin artık sana küfür etmicek, sana bağırmıcak hayatını cehenneme çevirmeyecek. Çevrendeki insanlar da bunları söylemelerine rağmen hala bu modda takılırsanız sıkılırlar tabiki, çünkü onları dinlemiyorsun, kimsenin sana yardım etmesine izin vermiyorsun. Hatalarına devam edeceksen akıl almanın amacı ne? Silkelen ve kendine gel. Gün bugün. Bir gün değil bugün mutlu ol. Mutlu olmak için yanında birine ihtiyacın yok.

evet herşeyin bir sırası var ben şuanda zaten biriyle sözleneyim nişanlanayım veya evleneyim derdinde hiç değilim. bu senin saflığınla alakalı değil benim o zamanki saflığımla alakalı gözün görmüyor ki hiçbirşeyi herşey toz pembe isterse dünya yansın umrunda olmuyor. evet ben bu yaptıklarım doğru diye zaten hiç savunmuyorum. sadece neden ben mutlu olamıyorum da o mutlu oluyor

artık sana küfür etmicek, sana bağırmıcak hayatını cehenneme çevirmeyecek. ben hiç bu şekilde düşünememiştim şimdiye kadar . kendini bazı söylerle avutuyorsun ama sonra avuttuğun cümleler bile sana yetmiyor.

Kendini avutmak değil gerçekler bunlar. Dikkatini başka bi yana yönlendirmelisin. Bunu düşündükçe bu acı bitmez. Sözlenmesi bi yandan iyi olmuş ona dair umudun kalmayacak ve en dibe batıp yükselme şansın var . Artık kendini toplama zamanı

hiç geri dönme umudu veya onun bana geri dönme umudu hiç olmadı çünkü artık hayatımda onu istemiyordum . sadece sözlenmesi ve de 1 aylık bir süreçte olması . kendimi gücendirdi. onun yerinde bende olabilirdim yani ben sözleniyor da olabilirdim. ama ben 1 aylık bir sürecte buna adım atamazdım.

Cunku neden bılıyor musun?
Sen ona cok deger verdın. Pesınden kostun. Onun ıcın agladın. Ona hıssettıgın duygulara saygından, karsında olacak ınsana merhametınden baskasıyla bıle denemedın..

Sımdı evlenecegı kız yuksek muhtemel bunu surum surum surundurmustur. Iste oylesi daha degerlı oluyor.

@son izci kuzuuu baakkk bu arkadaşın yaşı 20 derde bakk ben 27 olmuşum ben 20 olsam asla bunu düşünmez etmezdim aslında ama benim yaşadıklarımın aynısını hemen hemen yaşamış bizimkide sözlenirse şaşırmam dönmez aha ben diom sana benide tanıştırmak hiç nasip olmadı hep sakladı 2 sene boyunca ağustos sonu dedi bitirdi insan evladı olacak insannnnn umarım bizimki bana yaşattııklarının acısını yaşar

Valla okurken bile içim şişti, ruhum daraldı.
Kuzum bi insan bunu kendisine neden yapar? Hele ki o yaşta?
Ben 25 yaşına kadar ciddi ilişki kafasında bile değildim.
Gezmeme, eğlenmeme hayatımı yaşamama baktım.
Bence derdin bi ruh hastasının hayatında olup olmamasına takmaktan ziyade, hayatıma nasıl kalite katarım olsun?
Misal üniversiteye gitmedim diyosun, daha 20 yaşındasın, haftaya falan ygs başvuruları başlar, bu hatanı telafi edebilirsin.
Ruhumu illa kasvete sokacam diyosan ders çalışmak için yap bunu.
Git üniversiteye hayatını yaşa ne elin loserı için kendini kahrediyorsun.

20 yaşındasınız. 1,5 yıllık ilişkinizi 2 yıl önce bitirdiniz. Yani ilişki başladığında 16,5 yaşında idiniz. Bundan önce de karşı tarafın isteği ile ayrıldığınız ilişkileriniz oldu. Diğer yorumları okumadım ama bir bana mı garip geldi. Daha okul çağında bir çocuk için fazla hızlı bir aşk hayatı. Keşke okusaydınız. Çook büyük yanlış. Çok büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…