- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
mesela kaç yılda bitti çocuk sahibi olamadığınız için
neden çocuk sahibi olunamıyordu
tedavi vs denendi mi
ikinci niye bitti onu bilmiyorum ne demek
siz o evliliğin bir tarafı değil miydiniz
bitiren eşiniz ise de bir şeyden şikayetçi olmuştur az çok büyük küçük bir iddiası vardır
bu arada bu şekilde giderseniz 3. kez evlenir ama yine mutsuz olursunuz
evlilik amaç değil araç olmalı güzel zaman geçirmek için
ama siz evleneyim diye üsteledikçe başarılı seçimler yapamayacaksınız
Kızlar var mı böyle belli bir yaştan sonra evlilik yapıp mutluluğu yakalayanınız? Ben başaramadım bu işi. bu konu hakkında bu aralar çok konu açılıyor sanırım evlerde karantina herkesi etkiledi. Yaşım 40. Bu yaşa kadar düzgün bür evlilik yapamadım, hepsi kötü sonuçlandı. Kaderim yalnızlık mı? Kendimi buna nasıl alıştırabilirim? Sevgisizlik ile nasıl yaşamaya alışabilirim?
Bir kadının en büyük zehiri sevgi ihtiyacının olması. Allah bizi sevgi dolu yaratmış. Sevmeden de sevilmeden de mutlu olamıyoruz. Ama psikiyatristim bana dedi ki, yalnız kalmayla mücadele edebilen insanlar, yalnızlığı kanıksamış insanlar daha mutlu ilişkiler kurabiliyormuş.
Bence doğru değil....uzun süre yalnız kalmış ve sevgiye susamış kadınlar adamı bulunca biranda sevgi bonbardımanıyla korkutabiliyor veya beklentileri yüksek oluyor...
Ah keşke psikolog olsaymışım
Hizmet ettirecek kadın arıyolardır kendilerine , erkek milletiAynı yastayız bana da durup dururken eskıden tanıdıgım ıkı kısı evlenelım dedı dün. Bırı acık acık sordu telefonda dıgerı de agzımı yokladı. Bırını ıkı yıldır oburunu uc aydır gormuyordum bıle. Demem o kı pandemı herkeste bı evlılık hevesı yarattı bunlar evlenecek adam değiller istemıyorlardı. Dogru zamanda dogru ınsanı bekleyın bence
Siz ve sizin gibi düşünenleri anlayamıyorum yani bu platformun adı Bir Derdim Var, e sorun ne o zaman.Sürekli aynı konuyu açmak sorunlarınızı çözüyor mu merak ediyorum. Troll olduğunuzu düşünmeye başladım.
sizin sorunuza gelinceKızlar var mı böyle belli bir yaştan sonra evlilik yapıp mutluluğu yakalayanınız? Ben başaramadım bu işi. bu konu hakkında bu aralar çok konu açılıyor sanırım evlerde karantina herkesi etkiledi. Yaşım 40. Bu yaşa kadar düzgün bür evlilik yapamadım, hepsi kötü sonuçlandı. Kaderim yalnızlık mı? Kendimi buna nasıl alıştırabilirim? Sevgisizlik ile nasıl yaşamaya alışabilirim?
Troll ne demek biliyor musunuz acaba...Siz ve sizin gibi düşünenleri anlayamıyorum yani bu platformun adı Bir Derdim Var, e sorun ne o zaman.
Trol yada değil içini dökmek istemiş ve dökmüş burada bulunma amacımız trol takip etmekmi yoksa dert paylaşmakmı??
çok çok tatlısın.İnsan imtihanı hep kendisine verilmeyen zannediyor oysaki esas imtihan verilenle oluyor...
Anlık gaza gelıp gidiyorlar. Ikı uc ayda bır arayıp teklıf edıyo bıtanesı sonra vınnn ortada yok. Bır gun kabul edıcem kalacak öyle haberı yokDusunmuyor musun ikisini de
İkinci defa evlenınce daha mı cok alttan alınıyor eşi? Bundan korkuyorum en cok2 defa evlendim
Anlık gaza gelıp gidiyorlar. Ikı uc ayda bır arayıp teklıf edıyo bıtanesı sonra vınnn ortada yok. Bır gun kabul edıcem kalacak öyle haberı yok
Merhaba benim teyzemin kizi 38 yaşinda evlendi. Ilk aydan da hamile kaldi. Kismet tabiki olur. Herkes sevmek sevilmek ister ama evlilerin hepsi mutlu mu sence? Yillarca aşk yasayip evlendikden sonra birbirlerine karşi aşklari biten binlerce çift var. Mutlu aileler yuzde bir civari. Guzel bir aile istemen normal canim ama onlar olmasa da gayet guzek ve mutlu ola bilirsin. Yaşin gec degil. Daha çok sosyel olki daha çok kisiyle tanişasin. En onemlisi hayirlisi olmasi için dua et. Hiçbir şey için geç değil.Kızlar var mı böyle belli bir yaştan sonra evlilik yapıp mutluluğu yakalayanınız? Ben başaramadım bu işi. bu konu hakkında bu aralar çok konu açılıyor sanırım evlerde karantina herkesi etkiledi. Yaşım 40. Bu yaşa kadar düzgün bür evlilik yapamadım, hepsi kötü sonuçlandı. Kaderim yalnızlık mı? Kendimi buna nasıl alıştırabilirim? Sevgisizlik ile nasıl yaşamaya alışabilirim?
Siz sevgisiz kaldiniz? Arkadaş, annebaba seviyo sizi. Evlenme yaşı yok. 40 normal yaş. Alistirma yapma, sevgiyi bul firsat yakala sonra incele tanıKızlar var mı böyle belli bir yaştan sonra evlilik yapıp mutluluğu yakalayanınız? Ben başaramadım bu işi. bu konu hakkında bu aralar çok konu açılıyor sanırım evlerde karantina herkesi etkiledi. Yaşım 40. Bu yaşa kadar düzgün bür evlilik yapamadım, hepsi kötü sonuçlandı. Kaderim yalnızlık mı? Kendimi buna nasıl alıştırabilirim? Sevgisizlik ile nasıl yaşamaya alışabilirim?
Bu sosyal medya olayları beni mahvediyor. Tüm arkadaşlarım aileleriyle mutlu mesut. “Bilmem kaç yılımı seninle geçirdiğim için dünyanın en şanslı kadınıyım.” “ Yine dünyaya gelsem yine seni severdim.” Bunlar tabi psikolojimi mahvediyor. Diyorum ben sorunluyum herhalde.Merhaba benim teyzemin kizi 38 yaşinda evlendi. Ilk aydan da hamile kaldi. Kismet tabiki olur. Herkes sevmek sevilmek ister ama evlilerin hepsi mutlu mu sence? Yillarca aşk yasayip evlendikden sonra birbirlerine karşi aşklari biten binlerce çift var. Mutlu aileler yuzde bir civari. Guzel bir aile istemen normal canim ama onlar olmasa da gayet guzek ve mutlu ola bilirsin. Yaşin gec degil. Daha çok sosyel olki daha çok kisiyle tanişasin. En onemlisi hayirlisi olmasi için dua et. Hiçbir şey için geç değil.
Bunlara inanmayin.Bunu yazdiktan hemen sonra kocasiyla kavgaya tutusuyor belki de kadin.Ama o algıyı yaratacak ya yaziyor.Gercek duygularin baskalarina ilan edilmesine ihtiyaç yoktur.Bu olsa olsa mış gibi yapmaktir.Önce o mecradan uzaklasin .Bir de hic evlilik yaşamamış degilsiniz.Daha tecrübeli adımlar atabilirsiniz.2.evliliginizin bitiş sebebini analiz edin.Sizden kaynaklanan bir sey varsa kendinize özeleştiri yapin.Sebebi mutlaka biliyorsunuzdur.Bilmiyor olamazsiniz.Belki yazmak istemediniz.Gercek duygulari yasayip,yakalayinca, dürüst ve şeffaf bir insana rastlayinca evlilik bir prosedür dür.İmza atmak kolaydır yani.Zor olan o duygulari yakalamak.Bu sosyal medya olayları beni mahvediyor. Tüm arkadaşlarım aileleriyle mutlu mesut. “Bilmem kaç yılımı seninle geçirdiğim için dünyanın en şanslı kadınıyım.” “ Yine dünyaya gelsem yine seni severdim.” Bunlar tabi psikolojimi mahvediyor. Diyorum ben sorunluyum herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?