Ben acımla başedemiyorum 😢

İns bunları duymak çok iyi..
Aynen destek almak istiyorum, belki bu konuşmalardan sonra da öne alabilecek adimlarim olur. Kendimle alakalı ilk kez, "kesin- yaparım - ederim" demedigim bı dönemdeyim, yeni ben'e alışmam da bı hayli zor oluyor.

Allah sabır versin size yüreğinize ferahlık versin inşallah,

Başınız sağolsun. Allah sabrı cemil versin. Bilinçli ve maneviyatlı gördüm sizi. Çocuğunuz niye vefat etti? 9 yıl çocuğunuz olmadı, bir yöntemle hamile kaldınız? Doğurduktan sonra mı vefat etti?

bende yaşadım evlat acısı ne geçiyor nede unutuluyor . insanın kalbinde ince bir sızı hep kalıyor . şimdi 1 evladım rabbim ona ömür versin . umarım en kısa zamanda toparlanırsınız ve hayırlı evlat alırsınız kucağınıza .

Tedaviyle gebe kaldım, her şey yolundaydı. Sezaryene iki hafta kala plasenta erken ayrıldı, yoğun kanamam oldu.

Allah hepimize afiyet versin, bende gececgini hiç dusunmuyorum ama elbet hafifletecek, Rabbim gücünü verir ins

Allah acıni hafifletsin inşallah. Sana kocaman sarılıyorum.soyle yapsan bir yerlerde çalışsan ama zor sıkıcı bir işte değil. Seni ferahlatacak bir iş. İnsanlarla muhatap olacak bir iş

Allah acıni hafifletsin inşallah. Sana kocaman sarılıyorum.soyle yapsan bir yerlerde çalışsan ama zor sıkıcı bir işte değil. Seni ferahlatacak bir iş. İnsanlarla muhatap olacak bir iş
Teşekkür ederim, kuran kursu öğreticisiyim, başka işde yapamam, kendi mesleğim için bı seylsr yapabilirim belki ama onun için de enerjimi toparlamam lazım, şimdi içinde bulunduğum ruh haliyle nasıl olacak hiç bilemiyorum.

Allah kalbinize ferahlık versin, gerçekten dayanması zor bir acı terapi alırsanız süreci daha iyi geçirebilirsiniz aslında. Süreç diyorum; çünkü acınız bir gün hafifleyecek, yeniden nefes almaya, gülümsemeye başlayacak, hayata karışacaksınız. İmtihan Dünyasındayız malesef, acılarımızla yaşamayı hepimiz öğreniyoruz, öğreneceğiz. Rabbim sabır versin

Mesleğiniz de mükemmel maşallah

Aslında terapiye sıcak bakıyorum ama ne olacak mesela, ne diyecek ne yapacak da iyi gelecek diye merak ediyorum. Daha evvel sıkıntı sorun yaşadığımda psikologa gittim üç beş ay, çok fayda göremedim, kendi kendime başedebikeceğimi gördüm zaten süreçte bitti devam etmedim, kendim halledebildim. Ama şimdi ki gibi bı acıyı ilk kez yaşıyorum, son olsun ins

Bu farklı bir durum, kendinize şans verip terapiyi deneyin bence, Ebru Şallı oğlunu kaybettiğinde terapi aldığını söylemişti, hatta bu konuda youtube’da bir kaç şey söylemişti, etkilenmiştim hayattaki duruşu karşısında. Bilmiyorum; böyle durumlarda benzer acılar yaşayan insanlar birbirini daha iyi anlayabilir.

Haklısınız..teşekkür ederim

bilmiyordum sizi sitede görmeme rağmen.çok üzüldüm başınız sağolsun allah acılarınızı hafifletsin tez zamanda

Başınız sağolsun sizi çok iyi anlıyorum ben de benzer seyler yasadım o süreç hele kabus gibiydi hala şaşırıyorum akıl sağlığımı nasıl korumuşım diye. Ben kırkım çıktı hemen iş başı yaptım dışarı çıkmak hayatın olağan akışına kapılmak bana iyi gelmişti. Zaten bunu bana psikiyatristim ve psikologum tavsiye etmişti. Siz de destek almaua başlayın ve ne yapın edin dışarı çıkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…