- 2 Nisan 2020
- 725
- 1.266
- 113
- 38
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Bazi adamlar eldivenle bile sevilmiyoZannetmiyorum. Bu kendi imkanları ile öküz bence. Ne yapalım, şımarmasınlar diye sevmeyelim mi herifleri?
İsteyerek bilerek yapmadım korunduğumuz halde oldu olan bana oldu zaten. Şu an çocuğumu çok seviyorum, iyi bakıyorum ama hiç bir zaman kabullenemedim istemedimDönüp dönüp kadınlara bakan adamdan neden 2.cocugu yaptın?
İnanın ben de rahatsız olduğum her ne varsa söylüyorum ama anlamıyor. Bugün bi söz paylaştım wp da onun için. Hz isa ya sormuşlar ölüleri diriltmekten daha zor ne olabilir? Cevap vermiş:Anlamayana anlatmak. Ben onun söylediği ne kadar kötü söz varsa söylüyorum üzüldüm diyerek, ama o sinirleniyor sen alıngansın hayatımda kimse senin gibi alınmadı bana, ilk alınan sensin diyor. Yani ona göre kendi laflarında sorun yok, sorun bende. Muhakkak bende de sorun vardır kimse mükemmel değil ama güzelce bana söylese şu şu problemin var diye, ben de başımı ellerimin arasına alır bi düşünürüm nasıl düzeltirim diye. He duruşu, fiziksel bi özelliği gibi şeylerde de hiç eleştirmedim, mutlaka vardır ama ben ona kusur arayan gözle bakmak istemedim hiç bir zaman ama o bunu yapmadı. Belki ben de denerim görsün nasıl hissettirdiğini ama şu an taktik yapamayacak kadar yorgunumSizde ona öyle konuşun , şöyle duruyosun böylesin diye onun konuştuğu dilden konuşun bakalım yanlışı görücek mi zoruna gidicek mi yaptığınız bundan belki ders çıkarır kendine laflarına hareketlerine ve en önemlisi bakış açısına çeki düzen verir , baktın olmuyo tahammül etmemelisin burda çoğu kişiye boşan demem kolay kolay ama bu düpedüz şahsına hakaret ya ne duruyosun beni beğenmiyosan bende sana bayılmıyorum de bakalım bi havası sönsün nasıl böyle laf altında kalıyosunuz anlamadım benim canımı yakanın daha beter canını yakarım eşim bile olsa
Benim eşim aynen anlattığınız gibi beklentileri olan biri. O evlendi hiç bir şeyi değişmedi. Eskiden evlerinde pislik içinde yaşıyormuş. Şu an kardeşlerinin kaldığı ev hala çok kötü durumda kv hayatta temizlik yapmamış eskiden beri. Kendisi de diyor evde kafayı yiyordum oturacak, bi eşyamı koyacak düzgün bi yer yoktu diye. Benim de aile düzenim yoktu annemin evindeyken. Dedik kendi evimizde her şeyimiz düzgün olsun.eşimin hiç bir şeyi değişmedi aksine eskisinden daha rahat bi evde yaşıyor. Ben peş peşe, birini hiç istemeden 2 hamilelik yaşadım. Hem fiziksel hem ruhsal olarak çöktüm. Evin, çocukların sorumluluğu hep bende. Annesi de apayrı bi deli, çok zor bi insan hiç susmaz yüzlerce soru sorar beynini yer bitirir, eşim de durmadan annemi çok sevmen lazım diyor sevilecek bir yanını göremiyorum. Evlendim hayatım alt üst oldu resmenBirincisi siz emziren kadınsınız kendisi çocuğu tutacaktı asıl siz herkesten önce yiyecektiniz.
İkincisi doğum yapmış bir kadının herhalde hiçbir şey olmamış gibi salına salına falan yürümesini bekliyor,evet ayy doğum yaptım öööööö diye abartmak ne kadar yanlışsa “aman alt tarafı çocuk doğurdun” diye basite indirgemekte o kadar yanlış,canınızdan can vermişsiniz içinizden bi canlı çıkmış ya ne ezik yürümesi ne bakımsızlığı?
Üçüncüsü ağzımı bozmak istemiyorum çünkü hem tüm hizmetleri eksiksiz görülsün isteyip bir işin ucundan tutmadan yiyip içip yan gelip yatsınlar hem çocukları iyi bakılsın hem de tüm bunlarla uğraşmak zorunda olan evin işçisi konumundaki eşe “yok bakımsız mısın kendine baksana biraz” vs. tarzında laflar eden koca müsveddelerine çok kızıyorum.
Kaç kere yazıcam 2.bilerek isteyerek olmadı ben mahvoldum olan bana oldu tekrar söylüyorum bilerek yapmadım 2.yi sizin gibi bir sürü insan da niye 2.çocuk niye bu adamla evlendiniz yazmaktan vazgeçin artık olan olmuş bundan sonra ne yapabilirim onu soruyorum zaten sinirlerim bozuk iyice bozuluyor artık çare olmayan şeyleri yazdığınız zamanİkinci çocuk neden dediğimizde kızılıyor sonra. Yürümeyen evliliğe iki çocuk yapıp sonra da çocuklarım için katlanıyorum adı altında ömrünüzü heba ediyorsunuz. Bu bir döngü olmuş artık.
Kaç kere yazıcam 2.bilerek isteyerek olmadı ben mahvoldum olan bana oldu tekrar söylüyorum bilerek yapmadım 2.yi sizin gibi bir sürü insan da niye 2.çocuk niye bu adamla evlendiniz yazmaktan vazgeçin artık olan olmuş bundan sonra ne yapabilirim onu soruyorum zaten sinirlerim bozuk iyice bozuluyor artık çare olmayan şeyleri yazdığınız zaman
Boşanmayı ciddi anlamda istiyorum. Kendisine de söylüyorum, sen bana hayatı zehir ettin ben de sana etcem şu an boşanmıcam onun da zamanı gelecek filan dedi bu akşam. Ben de devam etmek istemiyorum ne sevgi kaldı ne saygı çocuklarımı yalnız büyüteceğim için biraz korkuyorum ama bu adamla devam etmek istemiyorum kesinlikle. İlk etapta ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum şu anSize her konumuzda aynı şeyler defalarca söyleniyor, ama ısrarla bu yetersiz, hadsiz, gözü dışarda adama katlanmaya devam ediyosunuz. Biz ne diyebiliriz ki?
Onun da zamani gelecek demıs ya umarım en kısa zamanda bosarsenı, baska turlu kurtulamayacaksın... sen bosayamazsın cunku.Boşanmayı ciddi anlamda istiyorum. Kendisine de söylüyorum, sen bana hayatı zehir ettin ben de sana etcem şu an boşanmıcam onun da zamanı gelecek filan dedi bu akşam. Ben de devam etmek istemiyorum ne sevgi kaldı ne saygı çocuklarımı yalnız büyüteceğim için biraz korkuyorum ama bu adamla devam etmek istemiyorum kesinlikle. İlk etapta ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum şu an
Kadınlara bakmak konusunda ve size karsı olan soylemlerıne kesinlikle hak vermiyorum cok aşağılık bir durum! Anladığım kadarıyla yeni dogum yapmışsınız o donem inanın herkesin bakıs acısı degısıyor, hissettiğimiz dusundugumuz herseyı en zirvede yaşadığımız bir donem oluyor size nacızane tavsiyem biraz daha sakınlesıp durulduktan sonra en dogru kararı vermeniz Rabbım yardımcınız olsunEşimle sürekli kavga halindeyiz. Çok uyumsuzuz. Beni sevdiğini, bana değer verdiğini kesinlikle düşünmüyorum. Benden 2 yaş ufak ama daha da ufak gibi davranıyor, konuşuyor. Çok severek evlendim, hala da bi yanım nefret ederken bi yanım seviyor. O seven yanımı artık söküp atmak istiyorum. Eve gelir gelmez telefonun içine gömülüyor.yemek, çay, başka şeyler ister sürekli telefona bakar bi yandan. Nerdeyse hiç yüzüme bakmaz benimle doğru düzgün sohbet etmez. Konuştuğu zaman söylediklerine de ben çok sinirleniyorum özellikle son zamanlarda. Bugünlerde çok kavga ettik, artık hiç iyi olmak istemiyorum, gelip benle konuşsun istemiyorum. Güzel bişey söylese bile yapmacık geliyor. Yatmadan güzel konuşmaya çalıştı kendince. Bana güzelsin dedi evlendiğimizden beri toplasan 5 kez dememiştir, şaşırdım. Hep diyorum dedi. Ben 3 ay önce doğum yapmıştım, 3.gündü, misafirler yemek yedi kalktı ben çocukla uğraştım herkesten sonra yedim. Sonradan bana dedi ki, gariban gibi ezik bi duruşun var. Herkes kalktı sanki evin hizmetçisi gelmiş öyle oturdun yedin, hastaneden çıkarken de öyleydin demişti. Doğumdan 2 gün sonra kucağımda bebekle biraz eğik yürüyerek çıkmıştım. Hatta fark ettiğimde 2 tane güzel süslü kadınla dip dibe duruyordu beni beklerken. Kıskanmıştım kesin bakmıştır, bilerek durmuştur yanlarında çünkü huyunu biliyorum. Dışarı ne zaman gitsek benim yanımda bile süslü bi kadın görse defalarca döner bakar. Kendimi o kadar çirkin hissediyorum ki onun yüzünden. Biraz özgüvenim vardı o da gitti. Bugün o güzelsin deyince çok şaşırdım. Bu hizmetçi gibi geldin oturdun ezik bi halin var dediğini düşündüm bugün aklıma o geldi, gözünde öyleyim demek ki dedim. Ne alakası var hizmetçi gibi mi görmüş oluyorum öyle dedimse diyor. Hayatta bana en çok alınan kişi sensin diyor. Ben de problem bende yani, senin dediklerin normal dedim. Biraz söylendi kızdı yattı. Artık bizim uyumlu, birbirine değer veren eşler olacağımıza inanmıyorum. Artık onu umursamamak istiyorum, sadece çocuklarıma iyi bakmak, kendimi iyi hissetmek istiyorum. Sizce mümkün müdür .. ?
Zamanı ne zaman gelecek biliyor musun? Başkasını bulduğunda. Senin ezik kocan için uzun bir süre olacak bu tabi hehehe. Ondan kurtulmak için başka kapı bulmasını mı bekleyeceksin?Boşanmayı ciddi anlamda istiyorum. Kendisine de söylüyorum, sen bana hayatı zehir ettin ben de sana etcem şu an boşanmıcam onun da zamanı gelecek filan dedi bu akşam. Ben de devam etmek istemiyorum ne sevgi kaldı ne saygı çocuklarımı yalnız büyüteceğim için biraz korkuyorum ama bu adamla devam etmek istemiyorum kesinlikle. İlk etapta ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum şu an
Boşanmayı ciddi anlamda istiyorum. Kendisine de söylüyorum, sen bana hayatı zehir ettin ben de sana etcem şu an boşanmıcam onun da zamanı gelecek filan dedi bu akşam. Ben de devam etmek istemiyorum ne sevgi kaldı ne saygı çocuklarımı yalnız büyüteceğim için biraz korkuyorum ama bu adamla devam etmek istemiyorum kesinlikle. İlk etapta ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum şu an
Anneni ikna edebilsen baksa coxuklara sende gider calisirsin en azindan kucugun anaokul cagina gelene kadar, buyugu de baya buhumus olur yani.. once anneni tedavi ettirmwn lazim tabi..Boşanmayı ciddi anlamda istiyorum. Kendisine de söylüyorum, sen bana hayatı zehir ettin ben de sana etcem şu an boşanmıcam onun da zamanı gelecek filan dedi bu akşam. Ben de devam etmek istemiyorum ne sevgi kaldı ne saygı çocuklarımı yalnız büyüteceğim için biraz korkuyorum ama bu adamla devam etmek istemiyorum kesinlikle. İlk etapta ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?