Ben alınganmışım, kendileri normal 🙄😠

İnanın ben de rahatsız olduğum her ne varsa söylüyorum ama anlamıyor. Bugün bi söz paylaştım wp da onun için. Hz isa ya sormuşlar ölüleri diriltmekten daha zor ne olabilir? Cevap vermiş:Anlamayana anlatmak. Ben onun söylediği ne kadar kötü söz varsa söylüyorum üzüldüm diyerek, ama o sinirleniyor sen alıngansın hayatımda kimse senin gibi alınmadı bana, ilk alınan sensin diyor. Yani ona göre kendi laflarında sorun yok, sorun bende. Muhakkak bende de sorun vardır kimse mükemmel değil ama güzelce bana söylese şu şu problemin var diye, ben de başımı ellerimin arasına alır bi düşünürüm nasıl düzeltirim diye. He duruşu, fiziksel bi özelliği gibi şeylerde de hiç eleştirmedim, mutlaka vardır ama ben ona kusur arayan gözle bakmak istemedim hiç bir zaman ama o bunu yapmadı. Belki ben de denerim görsün nasıl hissettirdiğini ama şu an taktik yapamayacak kadar yorgunum

Benim eşim aynen anlattığınız gibi beklentileri olan biri. O evlendi hiç bir şeyi değişmedi. Eskiden evlerinde pislik içinde yaşıyormuş. Şu an kardeşlerinin kaldığı ev hala çok kötü durumda kv hayatta temizlik yapmamış eskiden beri. Kendisi de diyor evde kafayı yiyordum oturacak, bi eşyamı koyacak düzgün bi yer yoktu diye. Benim de aile düzenim yoktu annemin evindeyken. Dedik kendi evimizde her şeyimiz düzgün olsun.eşimin hiç bir şeyi değişmedi aksine eskisinden daha rahat bi evde yaşıyor. Ben peş peşe, birini hiç istemeden 2 hamilelik yaşadım. Hem fiziksel hem ruhsal olarak çöktüm. Evin, çocukların sorumluluğu hep bende. Annesi de apayrı bi deli, çok zor bi insan hiç susmaz yüzlerce soru sorar beynini yer bitirir, eşim de durmadan annemi çok sevmen lazım diyor sevilecek bir yanını göremiyorum. Evlendim hayatım alt üst oldu resmen

Kaç kere yazıcam 2.bilerek isteyerek olmadı ben mahvoldum olan bana oldu tekrar söylüyorum bilerek yapmadım 2.yi sizin gibi bir sürü insan da niye 2.çocuk niye bu adamla evlendiniz yazmaktan vazgeçin artık olan olmuş bundan sonra ne yapabilirim onu soruyorum zaten sinirlerim bozuk iyice bozuluyor artık çare olmayan şeyleri yazdığınız zaman

Boşanamıyorsan da adama hayatı zehir et.Her davranışının intikamını al.Dışarıda kadınlara bakınca mesela tepki göstermiyor mısun?Böyle bir durumda bağır çağır,günlerce konuşma.Niye böyle bir adama yemek yapıyorsun,çay veriyorsun.Bir bardak suyu hak etmiyor kocan.Lohusa karısına ezik diyen adam insan değildir benim gözümde.Sen de onu aşağıla.Daha önceki konularında maddi durumlardan bahsetmiştin.Buradan vurabilirsin,adam olsun da çocuklarına iyi baksın.Bebekler makarna yiyerek büyümüyor

Bir milyon kere de yazsanız önemli değil ben sadece ilk mesajınızı okuyarak yorum yazıyorum, isterseniz konunuza güncelleme yapabilirsiniz ama yine de bakış açım değişmeyecek. Bütün korunma yöntemlerini kullandığı halde hamile kalan dahası bu kötü gidişata rağmen çocuğunu doğuran sonra da istemedim, kabullenmedim yazanları hep görüyorum kadınlar klübünde.

Siz çare olan şeylere çok mu normal bakıyorsunuz peki? Aklın yolu bir size bir sürü insan boşan yazıyor siz cevap olarak akrabalarım sevinir diyorsunuz. Verilen her akılı uygulamamak için bir sebep uydurmuşsunuz kendinize.

Ya çocuklarım bahanesinin arkasına saklanmaktan vazgeçip boşanacaksınız ya da bu adam böyle bunu kabullenip ona göre davranacaksınız. Her zaman huyuna gideceksiniz ki hiç değilse evde kavga gürültü olmadan, iletişimi minimumda tutmaya çalıştığınız bir evlilik hayatı yaşayacaksınız.

Daha önceki konularınızı da biliyorum. Kocanız 3000 aldığı halde kardeslerine fatura ödüyordu ve siz de tasarruf etmek için meyve bile almıyorum diyordunuz.oncelikle çocukların ve sizin temel gereksimlerinize olan ihtiyaçlarınız karsilanmistir umuyorum.
Kocanız kendisini bir şey sanıyor cidden ama burda hata sizde çünkü öncelikle siz kendinize saygı duymuyorsunuz. Corona dönemi logusa kadının evinde misafirin ne işi var?sütünüzle beslenen bir bebek varken herkesten önce siz yemek yiyin herkesten önce siz dinlenin. Bebek uyudukca uyuyun başında. Büyük cocukla da kocanız ilgilensin. Önce çocuklarınıza ve kendinize saygı duyarsanız kocanız da size saygı duyar.
Niye 2.bebek diye sormuyorum ama bari üçüncü olursa aldırın. Çünkü zaten yoksulluk sınırında yaşıyorsunuz, cocuklar Allah 'ın Emaneti ama bence cocuklara normal bir hayat standardi verecek durumunuz yok

Size her konumuzda aynı şeyler defalarca söyleniyor, ama ısrarla bu yetersiz, hadsiz, gözü dışarda adama katlanmaya devam ediyosunuz. Biz ne diyebiliriz ki?
Boşanmayı ciddi anlamda istiyorum. Kendisine de söylüyorum, sen bana hayatı zehir ettin ben de sana etcem şu an boşanmıcam onun da zamanı gelecek filan dedi bu akşam. Ben de devam etmek istemiyorum ne sevgi kaldı ne saygı çocuklarımı yalnız büyüteceğim için biraz korkuyorum ama bu adamla devam etmek istemiyorum kesinlikle. İlk etapta ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum şu an

Senın yanında kadınlarını baktıgını bile bile sevdıgını soylemıssın ettıgı hakaretlere falan girmeyecegım hıc. Kendını ezik hıssedecegıne sılkelenıp kendine gel diyecegım ama zaten seni sevmedıgının farkındasın, saygı da zerre duymuyor. Kendine gelmene gerek yok yani.
Yapacak bısey yok, boyle devam.

Onun da zamani gelecek demıs ya umarım en kısa zamanda bosarsenı, baska turlu kurtulamayacaksın... sen bosayamazsın cunku.

Ama uzucu degil mi, sunca sevgisiz zulme ragmen bosayan da o olacak.

Ne bileyim insan Bosanmak icin bile bu adamdan ızın almaz ya. Zamanı sen belirleyemezsin der acar davasını.

Adamin alninda resmen benden kurtul yazıyor bacim ne duruyorsun. Sevgi oldugunu düşünmüyorum ama alışkanlık var. Oda geçer

Kadınlara bakmak konusunda ve size karsı olan soylemlerıne kesinlikle hak vermiyorum cok aşağılık bir durum! Anladığım kadarıyla yeni dogum yapmışsınız o donem inanın herkesin bakıs acısı degısıyor, hissettiğimiz dusundugumuz herseyı en zirvede yaşadığımız bir donem oluyor size nacızane tavsiyem biraz daha sakınlesıp durulduktan sonra en dogru kararı vermeniz Rabbım yardımcınız olsun

Leyla, lütfen her gününü ve gecen sürekli olumsuz hayatını ve kocanı düşünerek geçirme. İlk önce bir kendine çeki düzen ver, işe gir, diyetisyenle çalış bir süre online hizmet verenler var. Eşine hizmet etme. Onun işini yapmak zorunda değilsin. Yavaş yavaş kendine bakarsan, kendini güzel hisseder ve barışırsan zaten hayat bakış açın değişir. Bir anda adamdan boşanıp parasız, işsiz kalmaman lazım. Bu adama katlanmak zorunda değilsin, açık açık da haddini bildirirsin. Kendisine bir çeki düzen versin, çift terapisine gidelim dersin. Seçenekleri değerlendirir ve sonra karar verirsin.

Adamı ayrılıkla tehdit etme derim. Onu öyle bir zamanda terk edersin ki dımdızlak kalır. İyice plan yapıp, mantıkla hareket etmen lazım.

Zamanı ne zaman gelecek biliyor musun? Başkasını bulduğunda. Senin ezik kocan için uzun bir süre olacak bu tabi hehehe. Ondan kurtulmak için başka kapı bulmasını mı bekleyeceksin?

Siz de bal gibi biliyosunuz ki boşanma dilekçesi tek başınıza da verilebilen bişey, kocanizdan icazet almak zorunda değilsiniz. Birgün burada "boşanmak istiyorum, ne yapmam lazım?" Diye konu açarsanız ilk etapta ne yapmanız gerektiği konusunda da yardımcı olurlar elbet. Ama hiç sanmıyorum. Boşanmak isteyen insanın kafaya takacagi şeyler "kocam bana gariban dedi, bana alıngan dedi,bugün güzelsin dedi" olmamalı.

Anneni ikna edebilsen baksa coxuklara sende gider calisirsin en azindan kucugun anaokul cagina gelene kadar, buyugu de baya buhumus olur yani.. once anneni tedavi ettirmwn lazim tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…