bukadar hız felaketı getırırSelam Kızlaaar ,
Hemen konuma girmek istiyorum...Geçen hafta sosyal medyadan biri istek göndermiş kabul ettim normalde direk silerdim... Sonra mesajlaşmaya başladık.. askermiş doğuda görev yapıyormuş benim yaşadığım şehirde izindeydi ama ertesi gün gidecekti doğuya..
Konuşmaya başladık falan çok tatlı geldi samimi geldi..
Yakın arkadaşımın cesaret vermesiyle buluşma teklifini kabul ettim çocuğun..
iş çıkışı buluştuk oturduk tatlı yedik çay içtik hayatımda geçirdiğim en güzel 3-4 saatti.. Baya bildiğiniz aşık oldum beennn
oda beni çok beğendiğini söyledi ben doğuda çok yoruldum yemek temizlik iş stresi evlenmek istiyorum ama seni görünce de mutlu olabileceğime inandım dedi...Ben de hayırlısı ben de evlenmek istiyorum zaten dedim..
Önce tanıyalım birbirimizi diye karar aldık..
Sonra ertesi gün oldu ben arkadaşımla buluşacaktım haber verdim arkadaşımla buluşacağım diye oda hemen geldi evden aldı beni arkadaşımın yanına bıraktı falan baya değerli hissettim kendimi
Vedalaşmadan öncede dudaklarımdan öptü beni itekledim yapma dedim sunu içimden geldi epey bi göremeyeceğim seni dedi
Sizce yaşadıklarım normal mi ???
tamam kaçırma ama hız da yapma.Halamın kocası araştırdı orduya çar çöp birini almazlar ama yine de soralım demişler..eğer huyu da iyiyse kaçırmasın dediler..
Gizemciğim ( adın gizem diye düşündüm ) sadece çocuğun biriyle ufak bir flört yaşıyorsun 2 defa görüşüyorsun ve hemen ailen araştırmaya geçiyor, bu biraz fazla değil mi? Bizde bu araştırma işleri aileler arası resmi bir olay, işte ne bileyim tanışma tarzı bir olay olduğunda veya olmak üzereyken yapılır. Her flört ettiğim adamı değil halamın kocası, annem bile bilmez. Daha ben anlamadan olayı, ailemin kafasını durduk yere hiç karıştırmam.Halamın kocası araştırdı orduya çar çöp birini almazlar ama yine de soralım demişler..eğer huyu da iyiyse kaçırmasın dediler..
Dejavu yasamis gibi oldum
Ben de nette tanistim, o da doguda gorevdeydi ve kendisi asker, o da izne yanima geldi, ben opusmedim yalnız
Sonuc evli mutlu iki cocukluyum
Hizli davranma ama sen yinede....
Selam Kızlaaar ,
Hemen konuma girmek istiyorum...Geçen hafta sosyal medyadan biri istek göndermiş kabul ettim normalde direk silerdim... Sonra mesajlaşmaya başladık.. askermiş doğuda görev yapıyormuş benim yaşadığım şehirde izindeydi ama ertesi gün gidecekti doğuya..
Konuşmaya başladık falan çok tatlı geldi samimi geldi..
Yakın arkadaşımın cesaret vermesiyle buluşma teklifini kabul ettim çocuğun..
iş çıkışı buluştuk oturduk tatlı yedik çay içtik hayatımda geçirdiğim en güzel 3-4 saatti.. Baya bildiğiniz aşık oldum beennn
oda beni çok beğendiğini söyledi ben doğuda çok yoruldum yemek temizlik iş stresi evlenmek istiyorum ama seni görünce de mutlu olabileceğime inandım dedi...Ben de hayırlısı ben de evlenmek istiyorum zaten dedim..
Önce tanıyalım birbirimizi diye karar aldık..
Sonra ertesi gün oldu ben arkadaşımla buluşacaktım haber verdim arkadaşımla buluşacağım diye oda hemen geldi evden aldı beni arkadaşımın yanına bıraktı falan baya değerli hissettim kendimi
Vedalaşmadan öncede dudaklarımdan öptü beni itekledim yapma dedim sunu içimden geldi epey bi göremeyeceğim seni dedi
Sizce yaşadıklarım normal mi ???
Gizemciğim ( adın gizem diye düşündüm ) sadece çocuğun biriyle ufak bir flört yaşıyorsun 2 defa görüşüyorsun ve hemen ailen araştırmaya geçiyor, bu biraz fazla değil mi? Bizde bu araştırma işleri aileler arası resmi bir olay, işte ne bileyim tanışma tarzı bir olay olduğunda veya olmak üzereyken yapılır. Her flört ettiğim adamı değil halamın kocası, annem bile bilmez. Daha ben anlamadan olayı, ailemin kafasını durduk yere hiç karıştırmam.
Ayrıca kaçırmamak nedir ya, bu ne acele? Oldu olacak üçüncü gelişinde hoop diye versinler seni. Olacak şey mi ya? Sanki dünyada tek bu adam kalmış.
Bir de bir adamı öyle 2 günde çözemezsin. Annemle babam 1.5 sene nişanlı kalmış da, annem evlenene kadar babamın saçını boyadığını anlamamış canım.Bu en ufak ayrıntı kızım daha neler çıktı, gün gün şok oldum demişti bana. O sebepten aklını başına al, üzülmeni istemem her kim olursan ol.
Çok normal!
3. buluşmanızda çocuk da yapmış olursunuz.
O smile işaretinde şiddet uyguluyorsun kendine bak yorum yapacaksan adam gibi yap yorumunu edepsiz..sana ne isters çocuk yaparım ister başka bir şey.. dalga geç diye konu açmadım ben ok
Burası BDV....Derdin nedir?
:)
Kadınlara şiddete karşıyım. Ben onu alkış smileyi sandım , üzgünsmileyedeplihatunsmileyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?