- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Selam Kızlaaar ,
Hemen konuma girmek istiyorum...Geçen hafta sosyal medyadan biri istek göndermiş kabul ettim normalde direk silerdim... Sonra mesajlaşmaya başladık.. askermiş doğuda görev yapıyormuş benim yaşadığım şehirde izindeydi ama ertesi gün gidecekti doğuya..
Konuşmaya başladık falan çok tatlı geldi samimi geldi..
Yakın arkadaşımın cesaret vermesiyle buluşma teklifini kabul ettim çocuğun..
iş çıkışı buluştuk oturduk tatlı yedik çay içtik hayatımda geçirdiğim en güzel 3-4 saatti.. Baya bildiğiniz aşık oldum beennn
oda beni çok beğendiğini söyledi ben doğuda çok yoruldum yemek temizlik iş stresi evlenmek istiyorum ama seni görünce de mutlu olabileceğime inandım dedi...Ben de hayırlısı ben de evlenmek istiyorum zaten dedim..
Önce tanıyalım birbirimizi diye karar aldık..
Sonra ertesi gün oldu ben arkadaşımla buluşacaktım haber verdim arkadaşımla buluşacağım diye oda hemen geldi evden aldı beni arkadaşımın yanına bıraktı falan baya değerli hissettim kendimi
Vedalaşmadan öncede öptü beni itekledim yapma dedim sunu içimden geldi epey bi göremeyeceğim seni dedi
Sizce yaşadıklarım normal mi ???
ben bu kk'da ki ahlak bekçilerine anlam veremiyorum.
ilk gün öptüyse ne olmuş namusuna mı laf geliyor hayırdır yani?
arkadaşım çok güzel hisler yaşıyorsun bu hisleri yaşadığın için mutlu ol içinden öpmek geliyorsa öpersin bu kadar basit.
aşk hesap kitap işi değil ki 3 ay sonra 5 ay sonra öptürürüz diye plan yapalım.
yok abicim cogu kadının duyguları körelmiş ben artık bunu anlıyorum.
bunun adına ask mı dıyorsun ?Selam Kızlaaar ,
Hemen konuma girmek istiyorum...Geçen hafta sosyal medyadan biri istek göndermiş kabul ettim normalde direk silerdim... Sonra mesajlaşmaya başladık.. askermiş doğuda görev yapıyormuş benim yaşadığım şehirde izindeydi ama ertesi gün gidecekti doğuya..
iş çıkışı buluştuk oturduk tatlı yedik çay içtik hayatımda geçirdiğim en güzel 3-4 saatti.. Baya bildiğiniz aşık oldum beennn
oda beni çok beğendiğini söyledi ben doğuda çok yoruldum yemek temizlik iş stresi evlenmek istiyorum ama seni görünce de mutlu olabileceğime inandım dedi...Ben de hayırlısı ben de evlenmek istiyorum zaten dedim..
Sonra ertesi gün oldu ben arkadaşımla buluşacaktım haber verdim arkadaşımla buluşacağım diye oda hemen geldi evden aldı beni arkadaşımın yanına bıraktı falan baya değerli hissettim kendimi
Vedalaşmadan öncede öptü beni itekledim yapma dedim sunu içimden geldi epey bi göremeyeceğim seni dedi
Sosyal medya sitelerinde hiç tanımadığı etmediği kızları ekleyen biri var karşında? Bu ne sevinç ben anlamadım. Çok itici geliyor o tarz erkekler. Abaza gibi...
herşeyin çok yolunda gitmesi anormal canım bu kadar hızlı bi de üzülürsün.. hem de çok.. insanın canı çok yanıo..Selam Kızlaaar ,
Halamın kocası araştırdı orduya çar çöp birini almazlar ama yine de soralım demişler..eğer huyu da iyiyse kaçırmasın dediler..
ben bu kk'da ki ahlak bekçilerine anlam veremiyorum.
ilk gün öptüyse ne olmuş namusuna mı laf geliyor hayırdır yani?
arkadaşım çok güzel hisler yaşıyorsun bu hisleri yaşadığın için mutlu ol içinden öpmek geliyorsa öpersin bu kadar basit.
aşk hesap kitap işi değil ki 3 ay sonra 5 ay sonra öptürürüz diye plan yapalım.
yok abicim cogu kadının duyguları körelmiş ben artık bunu anlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?