BEN AŞIK OLDUM LA LA LALA :)

Copy paste yani aynen bunları söylicektim. Ama konu sahibi aşkını çok sahiplenmişe benziyor çoktan

Teşekkür ederim hissettiklerim cok derin ve anlamlı...bazen çok istersin olmaz bazen de hiç istemezsin karşına çıkar...bugüne kadar hep kurallarla yaşadım ilke kez duygularımla hareket ettim pişman değilim.belki üzüleceğim ama nasip Rabbim bilir.Yorumunuz için sonsuz tşk ederimm

Sadece biraz hizli onun disinda her sey cok normal bence ama ikinizde hizlisiniz :)

hayrlısı olsun ama yavaş biraz.
belki araya mesafe girecek diye aceleci davranıyorsunuz ama böyle her şeyi tüketmeyin erkenden.

kesınlıkle katılıyorum
konu sahıbı ergen mısın yada çokmu safsın anlamadım...adam doguya gıdecekken barı boş gıtmeyım arada vakıt gecıreyım dıye rast gele sızı bulmuş..sız olayı evlılığe getırmıssınız...erkeklere bu kadar ınanmayın....evlılıkle evcılığı karıstırmayın

ben benim ikinci buluşmada öpen kızla ciddi düşünmeezdim diyen zihniyet bana hiçte modern gelmyor onu öpen erkeğe ne demeli onla ciddi düşünülür mü bence öpenle ciddi düşünmezdim ben... yaşadıkların çok normal ama inş sonunda üüzlmezsin hemen beklenti içine girmişsin sanki canım... biraz zamana bırakmalısın bazı şeyleri

ilk gördügün adamı öptün yani burdakiler hemen yazmıs bende kocamla ilk gün öpüstüm diye bence yanlıs ilk günden erkek icin kendi degerini düsürmüssün binde bir cıkar ama zor cıkar yarın sana derse sen benle ilk bulusmada öpüstün milletle kim bilir ne yaptın derse

ben yazıyım ben esimle 3 sene cıktım 2 sene sonra el ele tutusum beni öptügü gece gelin oldugum geceydi erkek her zaman ister kadın hep bunu durdurmalı yani heleki cıkarken pesss ne casaret umarım geri tepmez

Eşimle ilk bulustugumuzda oda beni öpmek istedi adamı bi ittim 3 ay yaklaşmadi. Sonrada kavga ettim sen beni begenmiyomusun niye opmuyosun diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…