- 3 Şubat 2018
- 6.636
- 25.386
- 548
- 28
- Konu Sahibi Galaxyeliz61
-
Çünkü o zamanlar kasetler vardı sınıfta dans performanslarımızı sergilerdikAy bizde Gülçin havada kaparlardı herkes Gülçin olmak isterdiilginç değil mi ülkenin dört bir yanında her genç aynı şeyleri yaşamış ahahaha bana çok ilginç geliyor. Sosyal medya da yok nasıl örgütlendiniz mübarekler.
Teneffüste koridorda hangi sınıf performans sergileyecek diye kavgaya karışmışlığım bile var ey gidiÇünkü o zamanlar kasetler vardı sınıfta dans performanslarımızı sergilerdik
Ya işte bunları duyunca insan çocuğunu özel okula göndermekten korkuyorBen abartı bulmadım bu istekleri.
Ben özel okulda lisede öğretmenim bizimkiler uçmuş durumda yurt dışı tatilleri,bilindik pahalı bir markanın son çıkan saç şekillendiricileri(ilk kim alacak) ünlü bir spor ayakkabısı markasının yurt dışından yeni gelen ayakkabısını ilk kim alacak
Muhabbetler böyle hep. Konser için günübirlik İstanbul'a uçup geliyor 16 yasinda kızlarımız
Ahasdjf cidden, sosyal medya suçlu tutuluyor hep ama yokken de böyleymişAy bizde Gülçin havada kaparlardı herkes Gülçin olmak isterdiilginç değil mi ülkenin dört bir yanında her genç aynı şeyleri yaşamış ahahaha bana çok ilginç geliyor. Sosyal medya da yok nasıl örgütlendiniz mübarekler.
Yazın köye giden çocuklar galiba şehirlerarası transfer görevi görüyorduAhasdjf cidden, sosyal medya suçlu tutuluyor hep ama yokken de böyleymiş
Puhahaaha aynısı düşündüm. K-Pop’çular çok masum tipler gerçekten de, naif bir vibe veriyorlar. Bizim zamanımızdaki klipleri falan görseler asjaldsksksaMarilyn Manson tişörtleri giyip geziyordum ben. Googleda aratın sonra o bebek suratlı Korelilere şükredersiniz :d canım anam sağolsun hiç karışmadı karışmadığı için de çok uzun sürmedi o ergenlik hayranlıkları. Marilyn Manson yetersiz gelirse diğer sevdiğim grupları da söylerim ahshshs
İnsanlar küresel takılıyormuş ya benim özel yaptırdığım Hayko Cepkin sweatshirtim vardıMarilyn Manson tişörtleri giyip geziyordum ben. Googleda aratın sonra o bebek suratlı Korelilere şükredersiniz :d canım anam sağolsun hiç karışmadı karışmadığı için de çok uzun sürmedi o ergenlik hayranlıkları. Marilyn Manson yetersiz gelirse diğer sevdiğim grupları da söylerim ahshshs
Hepimiz ayni yoldan gectik:))hatirliyorumda bende oyleydim bizdede farkli seyler vardi.baski.kurmayin ters teper dinleyin dogru yonlendirim dar pant bak ileride gelisim icin rahatsizlkk veriyor bol pant giyinip guzelde olunabilir vs.bol pant giyen kizlari gpsterebolirsiniz.gelisim icin bol ve rahat giymek daha ii olabilir.icine nkapanmasin size anlatsin izin veriyosaniz takipte kalin.cevresinden etkileniyordur.aklim 26 yasinda kendine geldi14 yaşındaki kızım bu sene lise bir ,hazırlık yapıyoruz sözde ,çanta forma vs
Forma alttan pantolon dar paça olsa nolurmuş
Çanta bilmem hangi memlekette BTS grup varmış kalemlik suluk dahil bts olsunmuş (Bi bakayım dedim gruba sözde hepsi erkek ayy hepsi kıza benziyor fazla güzel adamlar tabi bebek gibi suratlar)
Çanta en fazla 2 gözlü olacakmış bu arada liseye gidenler fazla kitap defter götürmüyormuş...(bu kısım beni benden alıyor zaten)
Telefon sorunumuz var ki bu zamana kadar almadık gerek yok dedik ama aldığı telde eğer Bi arkadaşında bulunacaksa olmazmış ( nerelere gideyim)...
Anlayan varsa anlatsın bana birileri gözünüzü seveyim... şuan seyirci konumundayım...susma hakkımı kullanıyorum..
Tek sıkıntı gördüğüm konu bts.kimliksiz ne olduğu belli olmayan grupları tehlikeli buluyorum. Instagramda dijitalbaba diye bir sayfa var vaktiniz olunca inceleyin.bu konu ile araştırmaları var.
Herkes sizin gibi bilinçli olmayabiliyor.kendilerini kaptırıp bilet alıp Kore'ye gideceğim diyen kizlarda var bu ülkede.bazi ergenler daha hassas ebeveyn denetimi gerekir her zaman.Tokio Hotel grubunun(Alman gruptu) fanıydım ergenken. Bill i begenirdim çok. Makyaj yapar, oje sürerdi yuzu de puruzsuz ve inceydi bilmeyenler kadin sanardi çoğu zaman ama herhangi bir tehlike oluşturmadi.
Buyuduk normal yetişkinler olduk? Neyi tehlikeli anlayamiyorum.
Ben gülçin olmayınca oynamıyodumKlasörler vardı bizim zamanda lastikli onu kullanırdımbir koşturmada lastikler pırtar kitap defter dokulurdu. Sonra ortaokuldayken ozamanlar acemi cadı diye bir dizi vardı tugce ve tayfasınun capraz cantaları hosuma gitmeye basladı ondan almıstım.lisede bi grubumuz vardı hepsi1 dizisi vardı hepsi grubunun onların yasamına ozenşrdik okulda dans klbu falan acılsın derdik haftasınu etütler olurdu okulda hepsideki kızlar gibi ben Gülçin olurdum salaş giyinirdim onun gibi konusmaya falan calısırdım bizlerde biryerlerde gorup bişeylere ozeniyordk valla. Ama sımdı bu BTS neyse tüm ergenler ona tapmıs durumda benm yegenlerde odalarında bts grubuna dair duvarlar kapılar heryerde yapıstırmuslar onları
Suluktan kastı muhtemelen su matarası .şu sıralar kullanmak cok populer .14 yaşındaki çocuğunuz 14 yaşında gibi davranmıyor ve siz de 14 yaşında gibi davranmıyorsunuz ona karşı. 14 yaşındaki genç kızın ne suluğu olacak, suluk diyorsunuz, en son ilkokul 1. ve 2. sınıfta kullanmışımdır. Su şisesi olur ancak. BTS olayına girmek istemiyorum, benim jenerasyonum ve daha küçükler arasında k-pop popüler, ben hiç sevmem şahsen, ama mevzu o değil.
Cep telefonu almak için 14 çok geç bir yaş bana kalırsa. 14 yaşında artık çoktan genç kız olmuş oluyor. Bu yaşa kadar tek başına bir arkadaşında kalmasına da mı izin vermediniz, okul gezisine de mi gitmedi de hiç iletişim kurma ihtiyacı hissetmediniz, nasıl telefonu olmaz anlamadım.
BTS ben lisedeyken vardı. Şaşkınım hâlâ farklı yerlere gidememiş olmalarınaAslında normal. Hepimiz geçtik o yollardan. Bizim ki Grup Hepsi hayranlığıyken onların BTSBiz bile telefon kullanmaya ortaokul 6. sınıfta falan başlamıştık tek avantajımız sosyal medya yoktu. Fazla kitabı da hoca zorlasa ya da getirin dese mecbur götürürler aslında ben mesela en az 8 kitap 2 defter koyuyordum Ama yetiyor demek ki. Çok düşünmeyin sadece fazla şeylere özenmemesi için birkaç konuşma yapın siz Geçende komşumuzun kızı da özelde okuyormuş serbest kıyafet giyiyorlar ilkokulda bence en yanlış ve saçma olan şey bu. Doğal olarak kızlar marka giyiniyor öte ki giymek istiyor komşu kızı da '' ceren Mavi'den sweat almış çok güzeldi whatpsapptan atmış '' diyor. Birde birbirlerini özendirmek için resim atıyorlar gruptan Mavi ne la ben maviden alışverişimi en son 2014 yılında yaptım Bu daha kötü sürekli marka istemeleri onun giydiğini taktığını istemesi sizi zorlar. Bırakın hayranlığı olsun şarkıcılara keşke o olsa sadece Forma kısmını anlamadım sadece :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?