Ben bu dili anlamıyorum diyenler...

Çünkü o zamanlar kasetler vardı sınıfta dans performanslarımızı sergilerdik

Ya işte bunları duyunca insan çocuğunu özel okula göndermekten korkuyor

Ahasdjf cidden, sosyal medya suçlu tutuluyor hep ama yokken de böyleymiş

İki seneye kadar bitecek bu garip davranislari istediklerini alın orta yol bulmaya çalışın sakin olun yoksa inada biniyor benim oglanda 16 yaşında bu tarz istekleri bitti beni beğenmiyor beyimiz ne zevksizligim kalıyor ne vizyonsuzlugum ama tabi düşüncelerini bana söyleyemiyor babamız her zaman uzulmesinler dediği için evdeki kötü polis maalesef benim birazda ondan çatışmalarımiz var ama iki sene öncesine göre çok çok azaldı canları sağolsun napalim

İnsan o yaşlarda herhangi bir şeye kronik bağlanmak istiyor. Ben de Atatürk 'e bağlanmıştım. Hatta inanır mısınız toplu iğne ile elime ATAM diye kazımıştım işin daha komik tarafı bizim ailede kimse Atatürkçü bile değildir dedim ya bir şeye insan kronik bağlanmak istiyor. Bırakın masum şeylere bağlansın .

Puhahaaha aynısı düşündüm. K-Pop’çular çok masum tipler gerçekten de, naif bir vibe veriyorlar. Bizim zamanımızdaki klipleri falan görseler asjaldsksksa

İ
İnsanlar küresel takılıyormuş ya benim özel yaptırdığım Hayko Cepkin sweatshirtim vardı

Hepimiz ayni yoldan gectik:))hatirliyorumda bende oyleydim bizdede farkli seyler vardi.baski.kurmayin ters teper dinleyin dogru yonlendirim dar pant bak ileride gelisim icin rahatsizlkk veriyor bol pant giyinip guzelde olunabilir vs.bol pant giyen kizlari gpsterebolirsiniz.gelisim icin bol ve rahat giymek daha ii olabilir.icine nkapanmasin size anlatsin izin veriyosaniz takipte kalin.cevresinden etkileniyordur.aklim 26 yasinda kendine geldi
Ya ben bunu anneme niye yaptim diyorum.suan 31 yasindayim.kiminin ergenligi zor geciyor.biz tasinmistik benim isteklerim okul degisince farkli yone kaymisti.ilkinde sus pus sevgilim olsun telefonm olsun derken obur okulda okumak icin hangi kitabi alsam bugun ne kadar soru cozdum olmustu.cocugum olmadigi icin akil veremiyorum ama hepimizin bu yollardan gectigini de unutmayalim

Tek sıkıntı gördüğüm konu bts.kimliksiz ne olduğu belli olmayan grupları tehlikeli buluyorum. Instagramda dijitalbaba diye bir sayfa var vaktiniz olunca inceleyin.bu konu ile araştırmaları var.

Tokio Hotel grubunun(Alman gruptu) fanıydım ergenken. Bill i begenirdim çok. Makyaj yapar, oje sürerdi yuzu de puruzsuz ve inceydi bilmeyenler kadin sanardi çoğu zaman ama herhangi bir tehlike oluşturmadi.
Buyuduk normal yetişkinler olduk? Neyi tehlikeli anlayamiyorum.

Liseye dair yeri geldi dayak yediğim zamanları dahi hatırlayıp da ya beni çok dövdüler vs demedim gerçekten çok bi travma yaratmadı bende ya da farkında değilim henüz Ama gelgelelim ailemin kılık kıyafet ve bir genç kızın mazur sayılabilecek istekleri karşısında sert duruşu beni muhafazakar tutmaya çalışması ve benim lisede dışlanmam kendimi asla ait hissedemem karşısındaki hislerim ve yaşadığım zor zamanları yeni yeni atlatıyorum . Sizin anlamamanız onun bir birey olduğunu ve ihtiyaçları olduğu ,kendini istediği gibi ifade etmesi gerçeğini değiştirmiyor . Ben lisede öğretmenim bazı açılardan gerçekten bizden şanslılar . Ve ailesinin arkasında sağlıklı şekilde durduğu insanlar inanın gözünden belli oluyor .

Bu BTS yeni bir şey değil ki, benim şu anda 26 yaşında olan kuzenim 10 yıldır filan bunların manyağı. Taa o zamanlar bunların saçlarının ve makyajlarının aynısını yapardı kendine. Anime seviyor bir de. Aynı yaştayız, ben 14 yaşındayken Pink Floyd tişörtü giyiyordum. Tam olarak jenerasyonla ilgili de değil. Bana hep itici gelmiştir k-pop grupları. Müzikleri olsun, tek tip görünümleri olsun, tarzları olsun... 8-13 yaş arası kızların sevebileceği bir şey gibi geliyor bakınca ama öyle değil ilginç bir şekilde. 2020 yılında aldığım online derslerde mesela son sınıf öğrencisi 22-23 yaşında kızların kameradan gözüken odalarında BTS posterleri filan oluyordu, şaşırıyordum.

Bizim
Zamanimizdada vardi benzer seyler.. ben formamin uzerine forma gomlegi cok giymezdim mesela…illa degisik bisey giyerdim armamiz vardi kolejin adi yazili vs. Aldim ama takmadim.. tirnak uzatmak yasakti uzattim sac orgu olacakti ben at kuyrugu yapardim.. ve bir cok kisi ayni seyleri yapardik.. bence o yaslarda herkes birbirinin aynisi oluyor.. ayni tarz giyinip ayni hareket ediyor vs. Buyudukce gececek illa..istedigi herseyi alamayacaksan bile yarisini alabilirsin.. durumun varsa hepsini alirsin.. kac defa o yaslara donecek o cocuk sanki

Herkes sizin gibi bilinçli olmayabiliyor.kendilerini kaptırıp bilet alıp Kore'ye gideceğim diyen kizlarda var bu ülkede.bazi ergenler daha hassas ebeveyn denetimi gerekir her zaman.
Siz kendi çocuğunuzu o şekilde istediği şeylere izin vererek özgürce yolunu bulmasını bekleyebilirsiniz.bu sizin tercihiniz.
Ben burada konu sahibine yardımcı olmak adına bir uyarıda bulundum.

Ben gülçin olmayınca oynamıyodum

Suluktan kastı muhtemelen su matarası .şu sıralar kullanmak cok populer .

BTS ben lisedeyken vardı. Şaşkınım hâlâ farklı yerlere gidememiş olmalarına

Bana cok normal geldi..ben ergen iken deliyurek yuzunden Kenan imirzalioglu hayraniydim elimde olsa benimde cantam,kalemligim onunla ilgili olsun isterdim. Hic oyle distal medta ozentiligi filan degil yahu. Hic ergen olup bir unluye hayranlik duymadiniz mi ?
Spice Girls ile Backstreet boys un kartpostallarini dergilerini alirdim /isterdim ailemden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…