- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi Galaxyeliz61
-
Klasor dedin, gozyasim pitKlasörler vardı bizim zamanda lastikli onu kullanırdımbir koşturmada lastikler pırtar kitap defter dokulurdu. Sonra ortaokuldayken ozamanlar acemi cadı diye bir dizi vardı tugce ve tayfasınun capraz cantaları hosuma gitmeye basladı ondan almıstım.lisede bi grubumuz vardı hepsi1 dizisi vardı hepsi grubunun onların yasamına ozenşrdik okulda dans klbu falan acılsın derdik haftasınu etütler olurdu okulda hepsideki kızlar gibi ben Gülçin olurdum salaş giyinirdim onun gibi konusmaya falan calısırdım bizlerde biryerlerde gorup bişeylere ozeniyordk valla. Ama sımdı bu BTS neyse tüm ergenler ona tapmıs durumda benm yegenlerde odalarında bts grubuna dair duvarlar kapılar heryerde yapıstırmuslar onları
Herkes sizin gibi bilinçli olmayabiliyor.kendilerini kaptırıp bilet alıp Kore'ye gideceğim diyen kizlarda var bu ülkede.bazi ergenler daha hassas ebeveyn denetimi gerekir her zaman.
Siz kendi çocuğunuzu o şekilde istediği şeylere izin vererek özgürce yolunu bulmasını bekleyebilirsiniz.bu sizin tercihiniz.
Ben burada konu sahibine yardımcı olmak adına bir uyarıda bulundum.
Rabbim canlarina taş degdirmesin14 yaşındaki kızım bu sene lise bir ,hazırlık yapıyoruz sözde ,çanta forma vs
Forma alttan pantolon dar paça olsa nolurmuş
Çanta bilmem hangi memlekette BTS grup varmış kalemlik suluk dahil bts olsunmuş (Bi bakayım dedim gruba sözde hepsi erkek ayy hepsi kıza benziyor fazla güzel adamlar tabi bebek gibi suratlar)
Çanta en fazla 2 gözlü olacakmış bu arada liseye gidenler fazla kitap defter götürmüyormuş...(bu kısım beni benden alıyor zaten)
Telefon sorunumuz var ki bu zamana kadar almadık gerek yok dedik ama aldığı telde eğer Bi arkadaşında bulunacaksa olmazmış ( nerelere gideyim)...
Anlayan varsa anlatsın bana birileri gözünüzü seveyim... şuan seyirci konumundayım...susma hakkımı kullanıyorum..
Ben de Bill hastasıydm benm sacın oyle olmuyorfu ama dagdan soldan belime kadar olan sacını bıraktım sadece ense kısmını kestim on oercemlerimi kestim emo oldum, burnuma mıknatıslı halka takmıstım hatta bir zamanlar Türkiye'nin en buyuk emo platformu olan emoturkeyde en aktif üyelerden biriydim hala gorustugum konustugum arkadaslarım var o siteden gülüyoruz o hallerimize. bizim oralarda kucuktu dolmusla falan binince beni satanst sanıyorlardıTokio Hotel grubunun(Alman gruptu) fanıydım ergenken. Bill i begenirdim çok. Makyaj yapar, oje sürerdi yuzu de puruzsuz ve inceydi bilmeyenler kadin sanardi çoğu zaman ama herhangi bir tehlike oluşturmadi.
Buyuduk normal yetişkinler olduk? Neyi tehlikeli anlayamiyorum.
Hayır gulcin benim sen yasemin olBen gülçin olmayınca oynamıyodum
Valla zamanında ben de diyordum gidecem diye agsjdjdHerkes sizin gibi bilinçli olmayabiliyor.kendilerini kaptırıp bilet alıp Kore'ye gideceğim diyen kizlarda var bu ülkede.bazi ergenler daha hassas ebeveyn denetimi gerekir her zaman.
Siz kendi çocuğunuzu o şekilde istediği şeylere izin vererek özgürce yolunu bulmasını bekleyebilirsiniz.bu sizin tercihiniz.
Ben burada konu sahibine yardımcı olmak adına bir uyarıda bulundum.
Biz ortaokuldayken 4 arkadaş yakındık. Grup gibi yani, 23 nisanda meydana çıkıp hepsi şarkıları söyleyip dans ederdik ahsjdkxlxAy bizde Gülçin havada kaparlardı herkes Gülçin olmak isterdiilginç değil mi ülkenin dört bir yanında her genç aynı şeyleri yaşamış ahahaha bana çok ilginç geliyor. Sosyal medya da yok nasıl örgütlendiniz mübarekler.
Benden old’u gelmedi. New Kids On The Block diyorum bak. Sol alttaki mahzun bakışlı Joe ilk aşkımdıAy Justin Bieber filan diyenler var. Kendim de Spice Girls, Backstreet boys diyerek ne kadar yasli oldugunu Fark ettirdiler
Ben lezbiyenmiydim acaba yaBenden old’u gelmedi. New Kids On The Block diyorum bak. Sol alttaki mahzun bakışlı Joe ilk aşkımdı
Valla zamanında ben de diyordum gidecem diye agsjdjd
Yani 14 yaşında hayran olduğum ünlüler bana hiç zarar vermedi, başım belaya da girmedi, gülerek hatırlıyorum o günleri çok güzeldi, çoğu gençte oluyor bu
Ben lezbiyenmiydim acaba ya
Hiç erkek hayranı olmamisim düşündüm de
Varsa yoksa Angelina Jolie
Gerçi şimdi bakıyorum iskeletor gibiymis niye öyle taktiysam
ergenken beyne kan gitmiyor galiba
Ay yok sapık değilsiniz ben de kıllı ve esmer erkek sevmiyorum haabsjdmdBen de bebek yüzlü hafif feminen erkekleri çok çekici buluyordum halen de öyle. Hani döşü kıllı, esmer errrrrrkek güzelleri bana çok itici geliyor nedense. Sapık mıyım neyim
Ben empati kuruyorum benim çocuğum. Cinsiyetinin ne olduğu belirsiz bir grubu.utopik bir şekilde hayat yaşayan kisileri izlemesini kendine örnek almasını istemezdim.Tehlikeli dediginiz şey bilet alip koreye gidecegim demesi miydi yani? Ve bunun grup uyelerinin tipleriyle ne alakasi var?
Cocugun en fazla bir kac yillik hevesini kursaginda birakmanin bir manasini gormuyorum. Herkes istedigi gibi yetiştirir elbet sadece bu TEHLİKE nasilmiş onu merak etmiştim. Ogrendim.
Ben hala ters bir durum göremiyorum. Benim donemimde de en yakin arkadasi icin ayni okulu yazan vardi. Tamam arkadas icin bolum secilmemeli. Fakat ilgisini ceken bir bolum yok belki ?Arkadaşlar ben yanlış anlaşıldım galiba almam ,vermem demiyorum hani okul kuralları vardır uygun bir dille uysun isterim, sevdiği grup falan hadi onu geçiyorum, telefon konusu evdeki yedek teli kullanıyor ihtiyaç halinde ama bu sene lgs ye girdiği içinzamanını iyi degerlendirsin istedik... çok daha iyi bir okulda devam edebilirdi ama en iyi arkadaşından ayrılmak istemediği için sağlık meslek lisesi tercih etti... İtiraf edeyim farklı zevkleri vardır hayvanseverdir kediler köpekler besliyor hergun ... mama sponsorları buldu dedesi, dayısı komsular falan...tavukları var 3 adet ... çiçekler dikiyor tohumlar ekiyor ,en son semizotu ekti mesela..arkadaş ortamı gidip hamburger pizza yemek ve dolaşıp eve gelmek...
Asla üzmek istemiyorum onu zaten....netten herseyi alıyor genelde ama bana danışmadan almaz...
O zaman sen şimdi milletin ölüp bayildigi Burak Özçiviti kebapçı abiler gibi goruyorsundurBen de bebek yüzlü hafif feminen erkekleri çok çekici buluyordum halen de öyle. Hani döşü kıllı, esmer errrrrrkek güzelleri bana çok itici geliyor nedense. Sapık mıyım neyim
Iy aynen oyle bencedeO zaman sen şimdi milletin ölüp bayildigi Burak Özçiviti kebapçı abiler gibi goruyorsundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?