ben bana olan ilgiyi anlamam ama başlalarının başkalarına olan ilgisini çakarım hemen..... kendime gelince malım ... belkide en ufak bi selam vermede bana asılıyor triplerine girenlere gıcık olduğumdan o duruma gelmemek için fazla temkinli davranıyorum...
Siz adamdan hoslaniyomusunuz yoksa sadece onun mu hislerini merak ediyorsunuz.saçlarını zaten sürekli düzelten biri. Allahım böyle de olmaycak fhafag
Bizim aramız iyi. ama aramızda hep bi gerilim var gibi. anlatabildim mi acaba?
Siz adamdan hoslaniyomusunuz yoksa sadece onun mu hislerini merak ediyorsunuz.
Eğer siz hoslanmayip sadece ilgisi hoşunuza gidiyorse bence gerilimin olması normal ya da durum tam tersi siz hoslanip adam sizden hoslanmiyosa aynı şekilde gerilim olması normal çünkü bı taraf kaçmaya çalışırken diğer taraf çekmeye çalışıyor.
Ben anlatabildim mi?
Ok neden adini koymaya calisiyon:) sal gitsin simdilik.. sakin duygun carsa acilayim deme.. bu defada aaa ben seni arkadas olarak goruyodum vs diye zirvalayabilir bence:)ne mi yapıyo. üf bişey sayamıyorum bile. bilmiyorum ki. arayıp soruyo. anlattığım bişeyin sonucunu bekliyodum ony sormuştu mesela. onun dışında ona vakit ayırmamı istiyo.
beni konserlere davet ediyo ve baş başa gidiyoruz. ama o kadar
Eee o zaman biraz daha gözlemle bakalım :)ayy valla işte diyorum ya ben anlamıyorum kii. açık açık söylese bende söylücem.
daha önce birine açık açık söyledim o da saçmalamıştı. artık daha temkinliyim :/
Yanina gelmek icin bahane arar bulur
konusmak icin bahane arar bulur
Mesaj atmak icin bahame arar bulur
Sana bakarken gozlerinin ici guler.
Utanir sıkılir falan iste
Anlarsin yani.
Nasıl davetler tou ortamlara öylesine davetler mi yoksa en ufacık boşlukta kendisini yanınıza atıp ufak anları bile degerlendirmek istemesi gibi davetler mianladım valla. aslında bende hoşlanıyorum.
ama mesela karşı taraf benden kaçmaya çalışsa neden oraya buraya davet eder ki?
Kız accık detay ver nasıl anlayalım böyleama o senden hoşlanmıyorsa bile eğer sen ondan hoşlanıyorsan kendinden hoşlandırt tövbest nası cümle oldu bu
Nasıl davetler tou ortamlara öylesine davetler mi yoksa en ufacık boşlukta kendisini yanınıza atıp ufak anları bile degerlendirmek istemesi gibi davetler mi
Ok neden adini koymaya calisiyon:) sal gitsin simdilik.. sakin duygun carsa acilayim deme.. bu defada aaa ben seni arkadas olarak goruyodum vs diye zirvalayabilir bence:)
Eee karşılıklı incinmekten korkarsanız nasıl olcak bu iş :)ay yok valla açılmam. ksksks o hataya bi kere düştüm ben. daha yapmam.
ama bu kişiyle bi konuşmamızda şey demişti. taaa ilk başlarda yani. şey genel olarak çok kolay açılmazmış birine çünkü incinmekten korkarmış
Anlayamıyorum ben, birinin yazması ilgilenmesi tanımaya çalışması hoşlanıyor anlamına gelmiyor benim için mesela. Boşluk doldurmaya da çalışıyor olabilir. Ne hissettiğin önemli, bazı şeyleri davranış ve tavırlarla ölçemeyebiliyorsun. Kalbinden geçen hislere yönel derim. En doğru cevabı öyle alırsın.
Eğer aynı ortamdaysanız, bakışı ve özellikle gülüşü ele verir kendini genelde.
Ama uzak ya da yakın fark etmeksizin en önemli gösterge ilgi. Sizinle özellikle ilgileniyor olmalı. Onunla zerre alakası olmayan, sizin hayatınızla ilgili konuları önemsiyor sorular soruyor mu? Günlük rutininizi biliyorsa mesela öğle tatili saatinde mutlaka arıyor ya da mesaj atıyorsa hoşlanıyordur diyebilirim.
Nedense bu adamdan anlattiginiz kadarıyla öyle bı elektrik alamadım ya sanki fazla samimi bir arkadasinizmi gibi hissettim ama pek tabi yanlış ta hissetmiş olabilirimhayır konserlere mesela.
ve geçen gün konuşuyoduk (yazışıyoduk). onun küçük bi kaç günlük kaçamak yapma isteği vardı. bana dedi ki gelsene benle.
Eee karşılıklı incinmekten korkarsanız nasıl olcak bu iş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?