ben bu işlerden anlamıyorum ..

Bence her insan özellikle kadınlar hislerinde yanılmaz, kendini kandırmadıgın sürece. Bi kahve yap kendine bu gece düşün bakalım bi, kendine yönel bu adamın senden hoşlandıgını hissediyor musun ? Senin heyecanlandıgın kadar sence heyecanlanıyo mudur ? Yoksa geçici bir heves boşluk doldurma oldugunu mu hissediyorsun? Bu sorulara cevap verecek olgunlukta ve histesin bence. Sadece biraz daha mantığını ön plana çıkararak kendine dürüst ol.

Reactions: KV_
Beden dili ve bakışlarından anlıyorum ben. Tavırlar da önemli. Bazıları öyle bir bakış atıyor ki resmen “dişimin arasında birşey mi var da” “kafama kuş mu etti” diye düşündürüyor resmen.
Yiyorlarlar bakışlarıyla.

işte bende bilemiyorum. zaten asla açılmam. ama işte karşı taraf hoşlanıyo mu onu da bilmek isterim.
gözlemlicem bakalım..

genelde akşamları konuşuruz. okul/iş bitmiş oluyor ya.

onun dışında hayatımda olan şeylerle ilgileniyor evet
Peki ortak arkadaşlarınız varsa onlarla da bu şekilde günlük konuşmalar yapıyor mu?

Bir de genelde erkekler hoşlandıkları kızlarla mesajlaşır ya da konuşurken daha kibar, daha esprili görünmeye çalışırlar böyle bır sey de hissetmediniz mi hiç?

Yalnız ilk hoşlandığım adamla evlenen ben, çok bilir gibi utanmadan anlatıyorum bir de

Neden olmasın , bence çok mantıklı da bir hediye , madem müzeleri de gezeceksiniz ... Belki tavrını değerlendirirsiniz bu sayede

ay çok sağol bu dediklerini aynen yapıcam

bu kişi çok güzel bakıyor :) neyse bakıcam artık önümüzdeki zamanlarda

hahha ay estağfurullah. tecrübelerden faydalanmak için konu açtım zaten.

benim yanımda hiç küfür etmez. bi kere sormuştum hep mi böylesin diye. yok canım demişti :) maçta fln farklıymış.

ortak tanıdıklarımız var ama uzaktan tanıdık.
ortak arkadaş ortamımız yok maalesef

Neden olmasın , bence çok mantıklı da bir hediye , madem müzeleri de gezeceksiniz ... Belki tavrını değerlendirirsiniz bu sayede

:) genel olarak düşünceli bi arkadaş olarak bilinirm çevremde. öyle saçma da olmuş olmaz diye düşünmüştüm bende

teşekkür ederim

Mesela esim uzun suredir tanisiyor olmamiza ragmen hoslandigi donemde uzerime fazla dusuyordu. Karakterime, yasantima dair sorular soruyordu. En belirgin olani ise, birkac gun ulasilmaz olmustum. Bana ulasmak icin cok cabalamisti. Merak etmisti. Sonrasi zaten evlendik

Bi
Biraz ilgilsini izleyin bakalım neler olacak.
Bizi de haberdar edin.

Siz çocuğun davranışlarını, konuşma stilini falan yazın ben size ilgisi var mı yok mu söyleyeyim ehehe :)

günlük konuşuruz. biraz kaçan kovalanır mı şeyini denedim, yazmadığımda yazıyo, arıyo fln.
hiçte taktik maktik yapan biri değilim :)

Hmm bi ip ucu mu diyosun:) olabilir zamana birak.. birsey olacaksa bile.. bence bu zaman flort doneminden bile daha guzel:) cunku adi konulmus birsey yok ve tatli tatli heyecanlaniyosun. Kim bilir belki karsidakide aynidir:)

Siz çocuğun davranışlarını, konuşma stilini falan yazın ben size ilgisi var mı yok mu söyleyeyim ehehe :)

ayy beklediğim yorum Hahaha.
nolursun soru sor Astoriacığım bende cevaplayım. Şu an aklıma hiçbişey gelmiyo çünkü

Hmm bi ip ucu mu diyosun:) olabilir zamana birak.. birsey olacaksa bile.. bence bu zaman flort doneminden bile daha guzel:) cunku adi konulmus birsey yok ve tatli tatli heyecanlaniyosun. Kim bilir belki karsidakide aynidir:)

ya da hiç aynı değildir tam tersidir Hahaha ama evet güzel şeyler.
bende de salaklık olabilir mi acaba? ilişkilerden korktuğumu söylemiştim bir zamanlar

ya da hiç aynı değildir tam tersidir Hahaha ama evet güzel şeyler.
bende de salaklık olabilir mi acaba? ilişkilerden korktuğumu söylemiştim bir zamanlar
Salaklık değil bence ayaklarını sağlam basma isteği ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…