Tencere kspak olmussunuz bence tam:)) biri incinmekten korkar digeri iliskilerden:) birde bunu birbirinize solemissiniz:) cocuk bos degil bence ama tatli tatli heyecanla bekle bakalimya da hiç aynı değildir tam tersidir Hahaha ama evet güzel şeyler.
bende de salaklık olabilir mi acaba? ilişkilerden korktuğumu söylemiştim bir zamanlar
Yalnız şöyle birsey var. Sen de ondan hoşlanıyorsan tavırlarını işıne geldigi gibi yorumlama riskin var. Karşılık bekledigin icin her hareketinden senden hoşlandigi anlamini cikarabilirsin. Yok yanlis yorumlamam dersen. Bariz anlasiliyor aslinda bu tur duygular.günlük konuşuruz. biraz kaçan kovalanır mı şeyini denedim, yazmadığımda yazıyo, arıyo fln.
hiçte taktik maktik yapan biri değilim :)
Salaklık değil bence ayaklarını sağlam basma isteği ..
Tencere kspak olmussunuz bence tam:)) biri incinmekten korkar digeri iliskilerden:) birde bunu birbirinize solemissiniz:) cocuk bos degil bence ama tatli tatli heyecanla bekle bakalim
ayy beklediğim yorum Hahaha.
nolursun soru sor Astoriacığım bende cevaplayım. Şu an aklıma hiçbişey gelmiyo çünkü
Yalnız şöyle birsey var. Sen de ondan hoşlanıyorsan tavırlarını işıne geldigi gibi yorumlama riskin var. Karşılık bekledigin icin her hareketinden senden hoşlandigi anlamini cikarabilirsin. Yok yanlis yorumlamam dersen. Bariz anlasiliyor aslinda bu tur duygular.
Bazen taktik uygulamak iyidir
Genelde nelerden konusuyorsunuz. Hayatina dair seyleri merak ediyor mu? Duygu durumun onu etkiliyor mu. Uzüldugunde teselli etmek icin cabaliyor mu?
Senin sevdiğin, ilgilendiğin şeyleri merak ediyor, ilgi duyuyorsa, araştırıp öğrenip seninle sohbet konusu açmaya çalışıyorsa seninle konuşmaktan keyif aldığını gözlemliyorsan hoşlaşma ihtimali yüksek. Ben mesela biri bana kitap önerse, dizi önerse izlemem hmfh bakarım bi ara der geçerim ama hoşlanıyorsam anında okur/izler muhabbetini yaparım
Ya şimdi insanız sonuçta herkes aynı tepkileri gösteremez, kimisi daha çekingendir kimisi daha rahattır. Mesela eski erkek arkadaşım hoşlandığını belli edemiyordu; benimle konuşurken başka yerlere bakıyordu, telefon numaramı o istemesine rağmen sanki ben zorla veriyormuşum gibi olmuştu. Şimdiki erkek arkadaşım o tanışma-flört sürecinde daha yırtıktı mesela, direkt yanıma oturmuştu, konuşmuştu, güldürmeye çalışmıştı, düzenli olarak arayıp soruyordu falan. O yüzden ikisinde de gördüğüm ortak noktaları yazayım ben.
Sana zaman ayırmak istemesi önemli. Yani belirgin bir şekilde "ayrıcalıklı" olduğunu hissedersin. Bu seni bir kahve içmeye çıkarmak olabilir, öğle yemeğine götürmek isteyebilir, akşamları mesaj atıp eve vardın mı diye sorabilir, sabahları günaydın demek için arayabilir yani çeşit çeşit ama bir şekilde seninle fazla vakit geçirmek istediğini belli eder. Yok sana sürekli bakar, yok dokunmak ister falan bu hep geçerli olmuyor. Çekingen bir erkekse ve sen de soğuk duruşlu bir tipsen benim gibi, daha da imkansız oluyor hatta yaklaşmak karşı taraf için.
Her gun konusacak birseyler bulmaniz zaten basli basina birbirinden hoslanan bir cift oldugunuzu gosteriyor. Cok hos zamanlar bunlar. Bazen esimle flortlestigimiz zamanlari konusup heyecanlaniriz. Ne guzel gunlerdi diye :) zamanla birbirinize daha da yakinlasacaginizi dusunuyorum.işte bende hiç o durum yok diyorum sonra da acaba var mı diyorum.
asla aaa benden hoşlanıyo demem biri hakkında. hiç anlamıyorum. sinyaller veriyosa bile anlamıyorum.
bundan önceki kişide emindim ama onu baya uzun zamandır tanıyodum.
çok çelişkili oldum sanki :)
merak ediyo tabi. ona anlattığımı unutmuş olduğum şeyleri mesela gelip sorabiliyo. şu durumu naptın fln diyo.
ailevi bi mevzu vardı maalesef şahit olduğu, orda üzülmüştüm. kendinden örnekler vererek teselli etmeye çalışmıştı. her zaman onla konuşabileceğimi fln söylüyo. ve evet biliyorum normal arkadaşlarda bunu yapar.
onun dışında beraber yapalım dediğimi şey çok oluyo. kültürlü biri, gitmek istediği konserler, tatillerden fln bahsediyo. Kısa zaman önce amca oldu, ordan bahsediyo. bende teyzeyim, öyle konuşuyouz fln
Her gun konusacak birseyler bulmaniz zaten basli basina birbirinden hoslanan bir cift oldugunuzu gosteriyor. Cok hos zamanlar bunlar. Bazen esimle flortlestigimiz zamanlari konusup heyecanlaniriz. Ne guzel gunlerdi diye :) zamanla birbirinize daha da yakinlasacaginizi dusunuyorum.
Bakıslarını yakalamaktanArkadaşlar merhabaaa,
şuraya yazdım yazdım sildim.
bütün herşeyi özetleyeceğim tek bi sorum var:
birinin sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız?
cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
Adam normalde de çok flörtöz cıvık bi tip değilse sizle herkesten fazla ilgili olduğunu anlarsınız
Kursta bi çocuk vardı mesela, durmadan sohbet açmaya çalışıyordu benle. Israrla çıkışa çay içelim diyisi vardı. Sonra bir keresinde sırf hocaya bişey demek için derse uğradım. Gitmee diye seslendi herkesin içinde. Anlaşılıyor ya, anlarsiniz; kapali olmayin sadece
Bakıslarını yakalamaktan
Konusuyosanız yazdıgı mesajlardan
Sosyal medyada sürekli sizi izlemesinden
Elbette nasıl hemen farketti mesela demkki stalklıyorduinstagram hesabımı kapattığımda farkedip hemen yazdı bana niye kapattın diye. bunu da sayıyor muyuz?
Cepte +1 :)instagram hesabımı kapattığımda farkedip hemen yazdı bana niye kapattın diye. bunu da sayıyor muyuz?
Elbette nasıl hemen farketti mesela demkki stalklıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?