- Konu Sahibi nutellaa12
zaten çocuk düşünemiyorum korunuyorum.. eşim benden yana her zaman beni savundu bu olanlara karşı bu son olayı bilmiyor zaten bilse annesini siler. sinirli bi yapısı var. bayramlaşmak zorunda kalıcam derken bayramlaşmazsam aynı şeyi zıtlığına benim aileme yapar diye düşnüyorum biraz inat biri eşim. olayı bilmediği için böyle yapabilir. ben de ister istemez bayramda böyle bir tatsızlığı göze alamıyorum. zaten göz önündeyim. evlendiğimden beri ciddi anlamda daralmış durumdayım onlar yüzünden evime evliliğime alışamadım.
bence çok yanlış yapıyorsunuz iftiraya uğrayıp eşinize söylemekten çekinme sebeplerinizde çok saçma zaten kuyunuzu kazmaya çalışan bi kaynanayı eşinizin silmesinden niye korkuyorsunuz bilsin ve ona göre ne gerekiyorsa yapsın eşiniz ayrıca hemen sölemeyip saklarsanız sizde eşinizin karşısında zor duruma düşersiniz çünkü bu iftira sadece size değil eşinizede atılmış annesi tarafından hemde eğer bunu Başka türlü öğrenirse sakladığınız için aranız bozulabilir ki kesin bozulur eşinizin karakterini az çok anladım gibi o yüzden hemen şuan söyleyin ki eşininiz hep yanınızda sizden taraf olmaya devam etsin yoksa bu durumu kaybedebilirisiniz ayrıca yaşadıklarınıza çok üzüldüm böyle bi kaynanayla allah yardımcınız olsun